Bakirede vajinal muayene?

haklisiniz ya fazla endise ettim sanirim opuyorumnanaktan
zaten tekrar gitmem lazim dogum kontrol hapi icin o arada yinede bi kontrol ettiririm

sunset bizim civarda türk jinekolog yok maalesef. ay makattan miifisfisfis
aman aman.kalsin :)

yaa bende isvicre sinirinda (almanyada) kaliyorum ve cok haklisin bizim civarda türk jinekolog yok maalesef..

benim hayatta hiçbir fobim yok yüksekten ,karanlıktan ürkmem..
böcekten,dişçiden korkmam. çıt kırıldım da değilim ama muayene acayip korkutuyor beni nedense..nereye kadar kaçıcam bimiyorum. psikologdan yardım istemek en mantıklısı..

yaa bende isvicre sinirinda (almanyada) kaliyorum ve cok haklisin bizim civarda türk jinekolog yok maalesef..

sanssiziz bu konuda maalesef,keske olsa.boshayallersmile

catharsis fazla kacma bence boshayallersmile bana burayi okuyunca bi cesaret geldi
gidicem kesinlikle

Kesinlikle korkmayın bu işlem bakirelerde yapılıyor kücüğü bakirelere özeldir spekulumun.endişelenmeyin bakireyim dediyseniz zaten ona göre bakmıstır kimse bu sorumlulugu üstüne alamaz rahat olun

smear testi yapmıştır yani vajinal kültür almıştr bende bakireyim ama bu tarz muayeneler oldum kültür verdim yani bu kadar sıkıntı etme cnm başka bi doktora git

rahimle yakin oldugu icin makattan rahminde büyüme veya dokusunda bir sertlesme varmi diye bakilabiliyor sanirim. dokunarak :) doktorun birsey gördügü yok,sadece bi anormallik varmi diye dokunarak bakabilir sanirim.

hayir seffaf degil doktor tabi ki birsey göremiyor sadece bagirsaklardan rahimde bi sertlesme büyüme veya anormallik varmi diye parmaklariyla dokunarak hissediyor.

bi siteden alintidir

dr Kaan Kocatepe nin cevabı uzman tv de çok farklı...100 mesaj dolmadığı için link kopyalamıyorum......
uzmantv.com dan bakabilirsiniz google dan..Hiç cinsel ilişki yaşamamış bayanlarda gerek yok diyor..Makattan muayneden bahsetmiyor.

her doktor yapmaz belki canim gerekmedigince.cünkü hos ve tercih edilen bi muayene degil :)

Makattan yerine ultrasona girmeyi tercih ederdim.bekarken Allahtan hiç böyle bir teklif gelmedi dr lardan.

bende istemem sahsen.
umarim hic gerekmez ama gerekirsede yapacak birsey yok konu saglik olunca

sadece ultrason ve kan testi ile bakın dedim ama elle muayne yaptı.yumurtalık kontrol etti.aslında o şekilde muayeneye gerek yoktu ultrason ve tahlilire yeterli.bir prf dr gitmişitm sadece karından elle muayene yaptı adam o dakika anladı dr dr çok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…