- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
sen bir git gözük için rahatlasın.. beni boşver..gece gece çenem düştü..valla canim bu konudan korkan biri olarak motive edemicem seni :kedi:
ama sali ilk isim randevu alicam yine vazgecmeden halletmek istiyorum
sende öyle yap bence
hadi ya..prezervatif geçiriyorlar vajinal ultrasonun üzerine..ben bekarken sadece karından ultrasonla baktılar.
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ördek dedikleri şey mi o??
benim gördüğüm galiba ultrason aleti zımbırtısıydı..emin değilim ama..beyazdıEvet vajinal ultrason aletinin üzerine prezervatif geçirip üzerine jel sürüyorlar.Pek cinsel ilişki gibi değil aslında..
Ördek dediğiniz ne ki spekülumdan mı bahsediyorsunuz.Eğer spekülumdan bahsediyorsanız boy boy oluyorlarmış.Ördek diye ben hastanelerdeki yatakta idrar yapmak için konulan sürgülere deniyor sanıyorum.:kedi: Başka neye ördek deniyor ki ?
december , sen ördeksiz mi muayene oldun?
Ördek dediğiniz ne ki spekülumdan mı bahsediyorsunuz.Eğer spekülumdan bahsediyorsanız boy boy oluyorlarmış.Ördek diye ben hastanelerdeki yatakta idrar yapmak için konulan sürgülere deniyor sanıyorum.:kedi: Başka neye ördek deniyor ki ?
Tesekkürler mors.
demek ki evlenincede gecmicek bu kabus deseneboshayallersmile
yurt dışında iyi bir türk dr bul ona git canım.ayrıca burada bekarlara makattan bakılıyor.şimdi bekarlara artık böyle bile bakılmıyor sadece ultrason karından ve kan testleri istiyorlar.
bende yurt disinda yasiyorum ama burda gitmiyorum malesef türkiyeye geldigimde hersene gidiyorum doktora..aslnda sanirim vajinal muayenede de bozulmuyor bildikleri sürece dikkat ediyor diye biliyorum..ama simdi bekar biri olarak daha önce o durumda kimsenin karsina cikmladigmiz icin sanirim utaniyoruz ben sahsen yapamiyorm belki gerektigi zamanda yapilmali..
birde agrilarim oluyor kasikta filan hicbirsey cikmiyor ultrasyonla bakildiginda acaba alttan bakilsa bisy cikarmi diye düsünmektende kendini alamiyorum..onu bunu bilmem bayan olmak zor zanaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?