- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
bence sebep şu. gülmeyin :kedi:
20 sene boyunca kıpırdamamış bir dokuyu ilk kez aralıyo doktor, e o doku hareketlenmeye alışkın değil. hareket edince de ağrı yapıyo. boyun tutulması gibi sempatiksalakcinni
¤ decemBer ¤;12488357 .!.:bence sebep şu. gülmeyin :kedi:
20 sene boyunca kıpırdamamış bir dokuyu ilk kez aralıyo doktor, e o doku hareketlenmeye alışkın değil. hareket edince de ağrı yapıyo. boyun tutulması gibi sempatiksalakcinni
görünmesi mi lazım?? ben boynumu o kadar bükemem yav.benimki acımaz o zaman..
bikaç kez meraktan aralamışlığım var ama bişi görmedim :sm_cool:
Benim aralandı,hatta doğum yaptım da ne oldu.O alet hala canımı acıtır..:bbo:
yok be yatarken akıntı gelmezki öle. ters duruyo bir nevi?? hem keşke gelse daha iyi, kültür alıyolar çünkü ucundan. ona tahlil yapıyolar.ay madem bu kadar aştık..
şimdi benim zaten akıntı sorunum var. bir de doktor speculumu sokarsa , ya akıntı olursa o esnada ..rezil olmaz mıyım ya? eyvahedigeldismile
görünmesi mi lazım?? ben boynumu o kadar bükemem yav.
bak şimdi merak ettim dermişim sempatiksalakcinni
yok be yatarken akıntı gelmezki öle. ters duruyo bir nevi?? hem keşke gelse daha iyi, kültür alıyolar çünkü ucundan. ona tahlil yapıyolar.
benim gelir .. çok fazla akıntım var.. su gibi
bir de o vibratör kılıklı şeyleri yeterince sterilize ediyorlar mı acaba..
ben bu aletin boyları oldugunu da anca öğrendim. ben bir tane görmüştüm eşşek kadardı afedersiniz. o gün bugündür kabusum.
december alemsin kaydirigubbakcemile3
yada ben heycandan kendimi cok kastim o yüzden o kadar acidi oda olabilir
catharsis
canim ben antidepresanlarin genel olarak kanama riskini arttirdigini biliyorum ama buna sürekli olarak ara kanama dahil mi bilmiyorum.bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: :roflol: essek kadarmiydiiiiiiiiiii :roflol::roflol:
ya bir de erkek doktorun elinde gördüm.perde geriliydi..hastayı göremedim tam ama doktorun o kocaman şeyi nasıl hart diye soktuğunu görüp,sıçradım resmen..
kaba herif ya..
alacaksın o aleti onun elinden,onun arka tarafında bir yerde tecrübe edeceksin...
benim gelir .. çok fazla akıntım var.. su gibi
bir de o vibratör kılıklı şeyleri yeterince sterilize ediyorlar mı acaba..
ben bu aletin boyları oldugunu da anca öğrendim. ben bir tane görmüştüm eşşek kadardı afedersiniz. o gün bugündür kabusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?