Bakirede vajinal muayene?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
kizlar benim aylardir kafama takilan birsey var.
ben dogum kontrol hapi icin (adet düzenlemesi) kadin doktoruna gitmistim
ve gelmisken muayene edelim dedi
ve ben bakireyim dedigim halde vajinal muayene yapti
minik bi spekulumdu ama ondan 2-3 gün sonrasina kadar canim yandi
sonrasinda bi daha korkumdan muayyne olmadim

bu normal mi?ben bakirelerde vajinal muayene olunmuyor diye biliyordum ama o anin saskinligiyla tepki veremedim
ve isin acikcasi kizlik zarima zarar verdi diye cok korkuyorumboshayallersmile

adet düzensizliğiyle vajınal muayenenin ne alakası var anlamadım sonucta tedaviye baslamıssın kan geldimi gelmemişse sorun yoktur sanırım doktorda bilir yani

ben adetimi düzenlemek icin dogum kontrol hapi yazdirdim
ve bunu yazdirirken hazir gelmisken (ki ilk defa bi kadin doktoruna gitmistim)
bi kontrol edelim dedi,o anin saskinligiyla anlayamadim
muayene etti ve sonrasindaki günler bende agri oldu cok huzursuz oldum
ama bi dahada korkumdan gidemedim kadin doktoruna
cok kötü bi tecrübe oldu yani

keşke olmasaymışsınız bu kadar etkilenmemiş olurdunuz..
ben bakireyim demenize ragmen doktor ısrarla vajinal muayene yaptıysa bence hiç bir şekilde zara zarar vermeden yapmıştır. sonuçta işinin uzmanı o. nereye neyi ne kadar sokması gerektiğini biliyordur. hem bozulsa anlardınız bence..

bende keske olmasaydim diyorum
ayni sizin gibi düsündüm rahat ol isini biliyor dedim
ve bakire oldugumu dile getirdigim icin rahattim
muayene esnasinda aciyinca ve sonrasindada agri cekince cok huzursuz oldum
simdide hem gitmeye korkuyorum hemde oraya gidip acaba kizlik zarima bi zarar verdiniz mi bi bakarmisiniz demeye cekiniyorum isin acikcasi

yurtdisinda yasiyorum burda bekaret pek önemsenmiyor,doktor beni yadirgicakmis gibi geliyor
aslinda cok sacma ama ne bileyim

canim kokma, doktorlar (yurtdisi da olsa trde olsa) bu ise onem veriorlar cunku yasal olarak sorumluluklari var. kimse boyle bir riske girmek istemez. bence yine ayni doktora git ve icim rahat degil kizlik zari muayenesi yaparmisiniz de... en kotu ihtimalle sana rapor verir eger bir sey olmussa ki olmamistir. merak etme. ama muhakkak ayni doktora git.

korkunun ecele faydasi yok mecbur gidecegim er yada gec.
bu aralar cok kafama takiliyor nedense aslinda bu kadar sorun etmiyordum
gidesiye kadar en azindan belki icim biraz rahatlar diye bi sorayim dedim
ay tekrar o sandalyeye oturdugumu düsününce bile fenalik geliyor
nasil kötü etkilendiysem artik bilmiyorumkismile

guzum bende gecenlerde ilk defa kadin doktoruna gittim
benimde adetim cok düzensiz
hormon testi yaptirmak icin gitmistim aslinda
kadin illa tutturdu kontrol etmem lazim alttan diye, :1shok:
istemedim pek ama israr edince iyi madem olsun dedim

bakire oldugumu sölemistim biliyordu
bakti muayene etti ama bisey sokmadi, sadece elleriyle bakti elledi filan
sonrada ultraschall ile bakti bide göbek altimdan
ama öyle agri filan hissetmedim yani kizligima bisey olmus olsa hissederdim diye düsünüyordum cok aciirdi muhtemelen.. CADIARZU

zaten kadina sordum kizlik zarimi gördünmü diye
evet gördüm dedi yadirgadi ne önemi var diye ama benim icin önemli baaneee o ne düsünürse düsünsün dimi ama :icecream: :dilcikar:

o sandalye her bayan için kabustur. evli bekar farketmez.. sevimli bir şey değildir vajinal muayene ama şart işte bazan ne yaparsın.
çok kafaya takıyorsan git bir baktır tekrar. yapcak başka bir şey yok ama bence kafaya takılacak bir şey değil. eğer buna önem veriyorsan,sen kendini biliyorsun. ben olsam hiç takmaz,önüme bakardım.

sultan bende soktu iste. evli bayanlarda kullanilan o metal ördek agzina benzeyen seyin en ufagini,minigini kullandi.

catharsis haklisiniz o kadar kafama takmam gereken birsey degil,esimin bu konuda bana güveni sonsuz o konuda süphem yok ama bekaretimi bi metal parcasina vermis olmam düsüncesi cok rahatsiz edici :)
ve bi travma olustu kadin doktrolarindan korkar oldum.ne zaman düsünsem o aci geliyor aklima.
neyse dediginiz gibi doktora en kisa zamanda gitmek en mantiklisi

ha anladim canimmm
yok kiz sanmiyoruim o kücücük seyle filan bozulacagini, okadar dikkat etmistir
ama yinede bence git emin olmak icin
cünkü eger gercekten o kadin senin kizligini bozucak bisey yaptiysa
dava bile edebilrisin yani

gideyim en iyisi.
su oaskalya bi gecsin sali ilk is randevu alicam.
umarim bi sorun cikmaz eyvahedigeldismile

Valla bende bekarken drlar alttan muayneye asla yanaşmazlardı.O spekülum aleti ne kadar küçük olursa olsun canını acıtıyor insanın.

ay hic bi doktor yanasmiyor galiba, bula bula beni mi buldu ya alsanaalsanasmile
canimin acimasi normal yani?verdigi muhtemel bi zararla alakali degildir?

kızlık zarının ortasında adet kanını atıcak gereklı bır acıklık bulunur zaten her kızlık zarında olmasa da bır cok kızlık zarında boyledır doktorunuz bu acıklıktan faydalanarak muayene etmıs olmalı dıye dusunuyorum
ayrıca kızlıgınız gıtmıs olsa kanamanız olurdu kanamnız oldu mu?

ben akıntım fazla diye gittiğiminde de aynı şey oldu. doktorun bi bildiği vardır da bakıyodur. kızım ben gak guk diyince azarı yemiştim ben ama. işimi senden iyi mi bilecem gibi bişi dediydi doktor, haklıydı da. sempatiksalakcinnikızlık zarı sandığımız gibi hemen ucunda değilmiş sanırım. o kadar kolay hasar gören bişi olsa çocukken bin defa bzulması lazım. bisiklete biniyoz düşüyoz kalkıyoz ne bilim.

hayir kanamam olmadi sadece o anda bi aci ve sonrasinda agri.
biraz zorladi herhalde ondan kaynaklandi
december haklisin elbette daha iyi bilmeyiz ama ben dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum ve burda pek önemsenmiyor acaba dedim ondan mi o kadar rahat davrandi.

icim rahatladi birazda olsa tesekkürler kizlar.

benim evli bir bayan olduğum halde canım acıyordu spekülümla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…