Bakire olmayan kızlar

Bir de bu konular türedi. Yahu ya yaşamayın ya da yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayın. Sanki karşınızdaki adam pürü pak. Ne b.klar yedi kim bilir. Sen ona sordun mu, sormadın çünkü o bir ERKEK. Kimin ne yaşadığından kime ne ya kime nee.

Benim hayalim degil

Diktiricem diye konu açsa kız," kandırıcaksın yani, evlenen adama yazık, diktiriceksen niye yapıyorsun, yaptıysan da sorumluluğunu al diye sıralarlardı" şimdi nasıl ne zaman söyleyebilirim diye konu açınca da herkes diktir yazmış, herşeye ters cevap yahu masturbasyon yaparken yırtmış olabilir, kafası güzel olabilir, âna kapılmıs olabilir, aşk dan gözü dönmüş,zaten evlenicez diye düşünmüş yada sadece libidosu yüksek olup erkek istemediği halde kız istemiş de olabilir. Erkekler de yapmayan mı var da kızlara bakirelik zorunluymuş gibi dayatıyorsunuz. Oğlunuz bile lise de arkadaşlarla halısahaya gidiyom anne diyip karıya gidiyordur, hiç yapmaz dediğim bi arkadaşım vardı lise de (erkek) sırf yatakta pasif kalmamak için 30 yaşında kadınla olmuş. Yani ben artık o bile yaptıysa hepsi yapıyodur kafasına girdim ve kadınların "kendi için olmadığı sürece" yapmamasını anlamıyorum. Her önüne gelenle yapmaktan bahsetmiyorum tabi... Konu sahibi sen, mesela kız arkadaşının istanbula sevgilisinin yanına gideceğini söyle laf arası tepkilerine bak sonra konu açılır zaten, cinsel ilişki yaşadım değil de bakire değilim de. Cinsel ilişki isteme ihtimali olabilir. Ben iş ciddiye binmeden birlikte olmuyorum, ayrıca sadece bir kere deneyimledim ve çok da hoş değildi falan diceksin o da o elemanda iş yokmuş falan dicek sende olabilir o anlık merakla oldu zaten falan tekrar da konuyu açma, eskiler hakkında yanında bidaha konuşma kafasına takmasın " Örnek konuşmaydı tepkileri kişiliğine göre değişebilir"

Valla bu kadar kafaya takan biri zaten en önce onu korurdu diye düşünüyorum ki bakirelik durumuna şimdiki erkeklerin pek takıldığını sanmıyorum hepsi için söylemiyorum ama çoğu takılmıyor illede kendini açıklama yapmak zorunda hissediyrsan kazayla diyorsun onu açıklamak daha basit olur bence

Kandırayım yani?
Hayır kandırma. yalan üzerine kurulu bir evlilik olmaz.
Eşim de bakir değildi, ben de bakir değildim. "Bir erkek arkadaşım oldu, yürümedi ayrıldım" dedim. Sormadı. Ben onun geçmişini onun benim geçmişimi merak ettiğinden daha çok merak ettim aslında
Sizi siz yapan şey yaşadıklarınızdır, ve ondan daha da önemlisi yaşadıklarınıza verdiğiniz anlamdır. Başına çok kötü bir şey bile gelmiş olsa ona yüklediğin anlam, ve çıkardığın dersler önemlidir. Kendini affedersiniz lekeli ya da kusurlu gibi görmen başka, deneyim kazanmış ve bilinçlenmiş bir insan olarak görmen başka. Ve kendini nasıl görürsen karşına da onu lanse edersin, karşındaki de öyle kabul eder. İlla ki bakire kız istiyorum diyen bir erkekle birlikte olma, hele o erkek bakir değilse zaten buna hakkı yok. Bakir olanın hakkı hadi bir parça olabilir (bunun yobazlıkla ilgisi yok
Her yönden iyi anlaşabileceğin bir insanla iyi bir yuva kurmanı diliyorum.

İnsanlar pişman olacakları şeyler yaşarlar bu çok insani yani birini yargilarken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Size de tavsiyem siz bunu kusur olarak görürseniz karşıdaki insan da görür normal görür buna göre bir tavır sergilerseniz karşınıza bunu sorun etmeyecek normal görecek insanlar görür. Sorulmadan söylemeyin, sorduğu zaman da evet sen yaşamadın mi diye cevap verin bence. Bu konuyu sorun etmediğinizi fark ettirin

Bune özgüven sen daha beter bir şey yaparsın da sana gülerler insanlara böyle söylemek yerine ya hiç yorum yapma ya da düzgün bir şey söyle
Ne alakası var ayrıca sana ne istediğim yorumu yaparım insanlara emir kipi ile konuşamazsın sen. Ozguvenliyim aynen kendimi hatalarımla da seviyorum hata olarak da görmüyorum hoş. Ne o sanki hakaret mi ettik efe püfe duyar kasarken yorulmuyor musunuz ya siz ?

Bakire evlenmedim kocam el üstünde tutuyor maharet bekarette olsa ohooo
Ki o da bakir değildi zaten istemem öyle yaşamamış görmemiş.
Bakire isteyen erkek klasik tecrübesizliğinin beceriksizliğinin anlaşılmasından korkuyordur

İnşallah ben de evlenirim sizin gibi anlayışlı birini bulup

Ama bir kere yaşadığımı belli etmek istiyorum sanmasın 3-5 kişiyle falan birlikte olduğumu.

Gidip kocana ben lekeliyim alnıma yazılı bu kara yazı diyip ezilip büzülürsen herr zaman seni ordan vurur. Geçmişim seni ilgilendirmez, ben sana sordum mu dersen kimse seni saçma sapan yerlerden buraya çalışmaz. Lütfen yıl 2023 oldu

Bak bu değeri kendine sen veriyorsun.
Sen böyle takarsan karşına mağara ayıları çıkar.
Ben 31 yaşındayım hayatımda kimse bana bakire misin diye sormadı ne eşim ne sevgililerim. Çünkü ne cüret.
Sen kendine değer verirsen karşına bunu sorun etmemesini bilenler çıkar.
Yıl 2023 o bekaret konuları 80lerde kaldı devir değişti.
İnsanlar da değişiyor

Ama bir kere yaşadığımı belli etmek istiyorum sanmasın 3-5 kişiyle falan birlikte olduğumu.
Siz bir kere diye yemin billah etseniz de o içinde bir yerlerde inanmayacak ve siz bir kere oldu diye ısrarla ikna etmeye çalıştıkça yalan söylediğinizi düşünüp problem çıkaracak. O yuzden tavsiyem bu konulara girmeyin o girerse kısa basit normal cevaplar verin. Gerçekten sandığınız kadar büyütülecek bir şey değil asıl sıkıntı çıkaracak olan sizin tavrınız olur

kasar sensin kaşar olmasan böyle yalan ve bilip bilmeden konusmasssin süzme kaasar senin ağzını iki yana ayırırim

kasar sensin kaşar olmasan böyle yalan ve bilip bilmeden konusmasssin süzme kaasar senin ağzını iki yana ayırırim

Gülüyorum sadece bu ne acınasılık bu ne uslupsuzluk ayrıca öfke sinir bir doktora görün istersen tavsiye ederim. Bu tür kişiler men edilmeli bu siteden utanır biraz insan yaaa ayıp ayıp kocaman kadınsın. Ağzımı ikiye ayırcak kadın doğmadı henüz

Çirkini öpmemişler namuslu sanmış kendini. Ben de bakireyim ama sizin şu salak kadın düşmanı laflarınızı etmem. Zaten amacı kandırmak olsa gider diktirir burada soru sormaz. Şu hayatta neyi başardınız ki insanlara üstten bakıyorsunuz? O kadar eminim ki kendinizi sevmediğinize sadece üzüldüm. Kendini seven beğenen biri insanlarda bu kadar kusur aramaz.

edit: mesajlarınıza baktım tam olarak sebebi bu. Başlık sahibi sevmiş sevilmiş siz sanırım bunu hazmedemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…