Bakire olmadığımı nasıl söylerim

NuTeLLa007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
1
0
22
Kimseyle herhangi bi birlikteliğim olmadi fakat bu konulara yeni yeni öğrenirken kızlık zarı nedir bilmedigimden dolayi 13 14 yaşındayken bakireliğimi bozmuştum kendim hatta o zamanlar regl olmadığım zamanlardı bende regl oldum zannetmiştim hatırlıyordum da neyse 😂 simdi bi sevgilim var kendisiyle uzun süredir birlikteyiz artık yakinlasmaya başladı bana dokunmaya başladı fakat ben bakire olmadigimi söylersem ki hiç kimseyle birlikte olmadığım halde anlatırsam bu durumu bana inanir mi benden ayrılır mı ne zaman söylemeliyim veya soylemeli miyim birlikte olup kendisi mi ogrense yoksa ben önceden soylesem mi ama öyle olursa bu benle olmak istiyor yollu mu der anlayisla mi karşılar ya bilmiyorum ne yapmaliyim lütfen yardımcı olun kac gündür icim icimi kemiriyor

Kimseyle herhangi bi birlikteliğim olmadi fakat bu konulara yeni yeni öğrenirken kızlık zarı nedir bilmedigimden dolayi 13 14 yaşındayken bakireliğimi bozmuştum kendim hatta o zamanlar regl olmadığım zamanlardı bende regl oldum zannetmiştim hatırlıyordum da neyse 😂 simdi bi sevgilim var kendisiyle uzun süredir birlikteyiz artık yakinlasmaya başladı bana dokunmaya başladı fakat ben bakire olmadigimi söylersem ki hiç kimseyle birlikte olmadığım halde anlatırsam bu durumu bana inanir mi benden ayrılır mı ne zaman söylemeliyim veya soylemeli miyim birlikte olup kendisi mi ogrense yoksa ben önceden soylesem mi ama öyle olursa bu benle olmak istiyor yollu mu der anlayisla mi karşılar ya bilmiyorum ne yapmaliyim lütfen yardımcı olun kac gündür icim icimi kemiriyor
Şimdi iki ihtimal var.. Birincisi 14 yaşındayken kendi kendinizin bakireliğinizi bozma şansınız yok.. Siz öyle sanıyorsunuz.. O yüzden bu konuda rahat olun birşey olmamıştır ona 😂

İkincisi de bakire olmadığınız gerçeğini açık açık "biriyle cinsel ilişkide bulundum" şeklinde söyleyemediğiniz için 14 yaşında kendim bilmeden bozdum hikayesini anlatıyorsunuz.. ☺️ Durum eğer buysa da yaşınızı ve ilişki boyutunuzu bilmiyorum ama erkek arkadaşınızın bu konudaki fikrini az çok bilirsiniz..

Bunu sorun yapacak bir kafada ise uzak durun hiç bulaşmayın.. Çünkü daha önce ilişkide bulunmamış biri yine kendisi gibi ilişkide bulunmamış birini isteyebilir bunun tercihi herkeste farklıdır ve saygı duymak lazım..

Karşınızdaki adamı iyi tanıyın işi çözersiniz.. Böyle birşeyi kimsenin bilmesine gerek yok bence..

Hesabınızı açar açmaz böyle bir konu açmanız ve yazis tarzınız gayette fake olduğunuzu belli ediyor bence çok komiksiniz 👎🏻

X