• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire çocuk indirimi

Allah belanızı versin , küçücük bedenlere dokunanlarında , bunu normal karşılayanlarında , mide bulandırıcı bahanelerle bu suça resmen teşvik edenlerinde...

İçler acısı bir durum..ne yaparsak yapalım,ne kadar çırpınırsak çırpınalım bir adım ileriye gidemiyoruz.
Erkek egemen bir dünya ve ben kendimi cidden fazlalık gibi görmeye başladım,hiç bir hakkım yok.
Flash tv kafasın da yaşamaya devam,çok mutluyum tey tey tey:64::64:

Aynen öyle.
Oturup evlendirme programları seyredelim, gelin kaynana, eşler yarışıyor, amcamın kızı kocama pişt dedi, dayımın oğlu bana göz kırptı programlarıyla mutlu mesut yaşayıp gidelim, herşey mükemmel:32:

Çok mutluyuz, 3 çocuk yetmez 13 çocuk istiyoruz, eşlere 4 eş alma hakkı tanınsın, kadın dediğin çalışmaz, evde oturalım pankartlarımızla bu uygulamaları desteklediğimizi onaylayalım, yaşasın kadın haksızlıkları:ssz:

O çocuğun neler hissetttiğini çok iyi anlıyorum. Bu cezadan sonra eminim yıllarca kendini suçlayacaktır.

İşte bu yüzden böyle cezalar yüzünden, kardeşlerine yeğenlerine toz kondurmayan anne babalar yüzünden susmak zorunda kalıyoruz.

Allah o amcanın da dalga geçer gibi o cezayı verenin de belasını versin.

artık dayanamıyorum ya bu cocuk taciz tecavüz hayvanlara tecavüz bayanlara tecavüzz yeter artık yeterrrrrr bu kadar mi canileştiniz sinirlerim boşaldi Allah belalarını versin yaaa her tecavüz eder sinir hastası manyak mı cıkıyor arkadasım kim cıkma hasta beyin özürlü deniyor hayır bunlar sıradan insanlar kaç yıl gecmiş normallerdemi tecavüz edince manyak oluyorlar içim kan aglıyo :47:

Aynen öyle.
Oturup evlendirme programları seyredelim, gelin kaynana, eşler yarışıyor, amcamın kızı kocama pişt dedi, dayımın oğlu bana göz kırptı programlarıyla mutlu mesut yaşayıp gidelim, herşey mükemmel:32:

Çok mutluyuz, 3 çocuk yetmez 13 çocuk istiyoruz, eşlere 4 eş alma hakkı tanınsın, kadın dediğin çalışmaz, evde oturalım pankartlarımızla bu uygulamaları desteklediğimizi onaylayalım, yaşasın kadın haksızlıkları:ssz:

diziler hep kimin eli kimin cebinde dolu gözümce baldan tatlıymıs kuzen mii eşinimi aman iki cilveleş yeter yigen diye bakılmaz zorla taciz de bulunulur artık yeter be yeter :47::47:

"yaşasın kadın haksızlıkları"
Bu cümlenin üstüne birşey yazılmaz..:46::46::46:

Son düzenleme:
böyle adaleti olan bi ülkede kim neden korksun ki. teröristi de tecavüzcüyü de ancak besleriz biz.

Bu ülkede çocukların yaşama hakkı yok.
Baklava çaldıkları için 9 ar yıl hapis cezasına çarptırılan çocuklar geldi aklıma.:5::5:
Onlar çocuktu ve canları istemişti,karşılığı 9 ar yıldı.
Bu it kılıklı adam 5 yaşında çocuğun hayatını karartıyor ve 3 yıl ceza isteniyor:50:
Ne denir ki bu hukuk sistemine:50:

Bekaret önemli ama çocuğun ruh sağlığı önemsiz :47: Çocuğa bekarete dokunmadan ne halt yersen ye mesajı da vermişler çok iyi olmuş. :47:

Yemin ediyorum midem bulandı şu zihniyetlerinden. Düşünce tamamen maddesel. Bu kız ileride evlilik yapmak istediğinde her kız gibi evlenebilir. Çürük değil. Eksik değil. Yırtık değil. Değeri eksilmez evlenirken.

Küçücük bir çocuk daha bekaretin ne demek olduğundan bihaber bir yavru için ne önemi var bunun ya. Çocuğun dünyası yıkılmış kimin umrunda.

Bence fazla kasmasınlar......madem tecavüz zara ingirgendi.........hiç kimse uğraşmasın tartışmalarla........tecavüzcü kurbanın zar ameliyatı parasını ödesin........alın size yepisyeni evlenilecek kadın

Her seferinde sasirmicam diyorum ama bu ulkede ne mumkun.Adalet bu memlekette daha ne kadar ayaga dusebilir.

Yaziklar olsun buna sebep olan herkese. Bu ulkede adalet yok ama ekonomi harika , super guc olcaz falan filan kim ugrassin bunlarla.:19:

Son düzenleme:
inş. namuscular kogusuna düşersin pis serefsiz. kork allahtan korkmayandan demişler. dini eğitim olmazsa sapkınlık artar.

Ya gerçekten yeter artık tecavüzü kadın cinayetini suç olmaktan çıkarın da rahatlayın bari.Yok ruh sağlığı bozulmamış yok bekareti bozulmamış yok böyle bahanelerle insanları aptal yerine koymaktan vazgeçin artık.Yakında tecavüze uğrayanı içeri atar bunlar tahrik etmiş,açık giyinmiş yan bakmış vs. diye.

haberin başlıgını gorunce hindistan yine diyip öfkeyle actım... istanbul mu?! :53:

demek ki cinsel istismar kelimesinin başına "basit" kelimesi eklenince ceza 18yıldan 3yıla düşebiliyormus... oradaki "cinsel" , "istismar" kelimelerinin hicbiri bir anlam ifade etmiyor mu yani?!

iyi hale de neye gore karar verdiler aklım almıyor, yahu adam bildigin sapık!!!

bu tür olaylar neden hep masum halkın başına gelir ki bu kararı verenlerin ciğeri yansa anlasalar keşke nasıl bir adalet sisteminin içindeler.kısasa kısası sevmem ama bazen bazı şeylerin anlaşılması için aynı olayın başlarına gelmesi lazım:ssz:

Back