Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırdan sıkıldım ne renk yapsam(resimli)

kokos_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
436
0
0
Muğla
Kızlar bakırdan çok sıkıldım ama ne renk yapıcagıma karar veremedim aklımdaki renkler...
fındık kabugu
çikolata kahve
altın parıltılı çikolata gibi vs yada önerebileceginiz bir renk yardıma ihtiyacım var yarın boya alıcam çünkü sonucu buraya bildirirm resimli oalrak:))

Son düzenleme:
bence kahve tonları yapma ya çok yakışmış bakır, kızıl deneyebilirsin kaydirigubbakcemile2

öncelikle gözlerin çok güzel:))
dediğin bütün renkleri kaldırabilirsin bence
kahveler falan renkli gözde çok hoş duruyo
teninde beyaz sanırım, hoş olur

çok teşşekür ederim iltifatlarınız içina.s.a.s.a.s.
bakır güzel ama çok çabuk akıo yazın kullanmak işkence oluyor bu rengi...evet kahveler güzel gibi ama işte bakırın üstüne tutarlarmı acabamirmirmirmir

koleston çikolata kahve veya ışıltılı kahve tutar.ikisi de aynı koyulukta.altın parıltılı çikolata bakırı kapatmaz büyük ihtimal ama altın parıltılı mocca kapatır eğer bu kadar koyu bi rengi boyarım dersen.fındık kabuğu için zaten önce açıcı kullanmalısın.eğer kendine yakıştırıyorsan açık renkleri fındık kabuğu güzel.ama ben daha dün ışıltılı kahve boyadığım saçımı açtım gittim küllü sarıya boyadım ve hiç de beğenmedim kendimi bu şekilde.boş yere de uğraşmış oldum.tekrar bugün de çikolata kahveye boyadım.rengini değiştirmeden önce iyi düşün derim ben.bu renkten sıkılmışsın ama ben sana çok yakıştırdım bakırı.
kahve boyamaya karar verirsen kızıllı kahveleri tavsiye ederim.bakırı iyi kapatıyorlar ve canlı renkleri var.makyaja bile gerek kalmıyor bu renklerde.

Son düzenleme:
kızıl kesinlikle ama kırmızı gbi bi kızıll yapmalısın
gözlerine de maşalllaahh bu arada

palette nin büyülü kahvesi var sende çok hoş duracağını düşündüm, güzel bi rek, ama bakır çok yakışmış renkli gözlerine değiştirmezdim yerinde olsam ki benim saçım da bakır, sana yakıştığı kadar yakışmıyo bana

çok sagolun kızlar yorumlarınız içina.s.:1hug: vallahi kararsız kaldım acaba bakırmı kalsa kahvede koyu durur dimi tarçın bakır yapsam nasıl durur acaba?

sendeki bakır , tarçın bakırdan daha güzel ama sen bilirsin.tarçın bakır da yakışır sen güzel taşıyosun bu renkleri.

bendeki bakır çok çok akmış hali diyebilirim hatta suan diplerdende çıktı...bu kumral bakırdı aktıkça bu hali aldı saçımda ...kararsız kaldım bugun gidip boya alıcam ama tarçın bakırmı alsam yoksa kahve renklerimi??sence??

ayyy güzelim sana her renk yakışır ama en cok hangisini istiyosan onu yap diorum ya sende bişi cirkin durmaz hersey yakısır sekerim

Tarçınn bakır al tatlımmm herkese öneriyorum bu rengi gerçi ben bal köpüğüne boyadım ama pişman olmazsınn alll all

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…