- Konu Sahibi babakuzusu
Merhaba arkadaşlar...
önce saçlarımı bi heves uğruna sarıya boyattım ama uymadı renk tenime ve koyulaştırdım yine sarı ama koyu sarı oldu..
daha sonra kuaföre gitmeden palette yoğun bakır rengine boyadım ..gerçekten ilk kez bi rengin kutunun üstündeki ile aynı olduğunu gördüm.. evet renk güzeldi ancak bakırda hafif turuncuya çalıyor ve bana yine uymadı..
daha sonrasında kolestonun kızıl bakır rengine boyadım... resmen kahverengi gibi oldu :S sonra aktı ki iyi oldu :) çünkü beğenmemiştim... ve bakırın sarının alttan kendini belli etmesiyle sonuç olarak saçım şuan bu renkte ...
şuanda renk ne bilemiyorum![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ve ben bu renkten kızıla dönmek istiyorum.. sanırım siyahtan bile daha çok yakışan renk kızıl...
öncedende kızıldı zaten saçım... çok önceden
sarı uğruna çok uğraştım kurtulmak için...
yine evde kendim boyamak istiyorum ve ÇİLEK KIZILI rengine..
ama korkuyorum acaba şuanki rengimden dolayı turuncuya çevirir mi diye...
çilek kızılı renginin huyunu suyunu bilmediğim için bu tediginliğim :)
mesela bu olmazsa şarap kızılına boyayacağım.. onun nasıl bi renk tutacağını tahmin edebiliyorum..
fakat çilek kızılı daha uçarı görünüyor...
bilgisi,önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...
önce saçlarımı bi heves uğruna sarıya boyattım ama uymadı renk tenime ve koyulaştırdım yine sarı ama koyu sarı oldu..
daha sonra kuaföre gitmeden palette yoğun bakır rengine boyadım ..gerçekten ilk kez bi rengin kutunun üstündeki ile aynı olduğunu gördüm.. evet renk güzeldi ancak bakırda hafif turuncuya çalıyor ve bana yine uymadı..
daha sonrasında kolestonun kızıl bakır rengine boyadım... resmen kahverengi gibi oldu :S sonra aktı ki iyi oldu :) çünkü beğenmemiştim... ve bakırın sarının alttan kendini belli etmesiyle sonuç olarak saçım şuan bu renkte ...
şuanda renk ne bilemiyorum
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![$1.jpg $1.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/464/464480-c62ab4a9a51153acd89d113a3155208d.jpg?hash=xiq0qaURU6)
![$2.jpg $2.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/464/464481-d6fa18de734f73f85b0326f044aa130c.jpg?hash=1voY3nNPc_)
ve ben bu renkten kızıla dönmek istiyorum.. sanırım siyahtan bile daha çok yakışan renk kızıl...
öncedende kızıldı zaten saçım... çok önceden
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
yine evde kendim boyamak istiyorum ve ÇİLEK KIZILI rengine..
ama korkuyorum acaba şuanki rengimden dolayı turuncuya çevirir mi diye...
çilek kızılı renginin huyunu suyunu bilmediğim için bu tediginliğim :)
mesela bu olmazsa şarap kızılına boyayacağım.. onun nasıl bi renk tutacağını tahmin edebiliyorum..
fakat çilek kızılı daha uçarı görünüyor...
bilgisi,önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...
Son düzenleme: