Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır rengin üzerine küllü sarı boyarsam..

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
seçim mantıklı gibi geldi bana ama tek seferde sonuç alırmısınız onda biraz tereddütlüyüm ve ilk seferde olmadı deyip başka renkler arayışına girebilir ve sonucu dahada hüsrana çevirebilirsiniz , bence bir tutamında deneyin bakalım nasıl olacak , sonuca göre belki peroksit volumünü düşük kullanabilirsiniz

bol bol küllü renge boyarsan zamanla oturur canım küllü renk turunculuu falan kırar zamanla ama tek seferde olmaz 2 3 4 sayısı değişir renk oturana kadar boyaman gerek.

açık bakır olur.tek boyamayla bakırı kapayamazsın malesef.iki üç boyamayla belki istediğini elde edersin.yoğun küllü kullanırsan daha çabuk kurtulursun bakırdan.

bol bol küllü renge boyarsan zamanla oturur canım küllü renk turunculuu falan kırar zamanla ama tek seferde olmaz 2 3 4 sayısı değişir renk oturana kadar boyaman gerek.

cnm ya bnde az once ıkı kere actım sacımı koleston acıcı ıle ılk basta kırmızı oldu sımdı boyadıgım da turuncu yaptı sacımı sımdı de acık kullu kumrala boyuyorum yada platıne mı boyayım ne dersın sence sarı olurmu platın e boyasam?

küllü tonlarda boya kesinlikle açık küllü kumralla devam et sonra açık küllü sarıda olabilir.

Son düzenleme:
cnm benim saçımda bakır turuncu gibi bşydii..küllü koyu sarı yaptım ama lorealin..markada önemliii...iki kez boyadım küllü renge bakırlık azaldı baya ama hala var resimde gösterdigin gibi olmas....bence küllü sarı yada küllü açık sarıya boya cnm..evde boyayınca hiç bizaman açık renk tutmuyo:)

forumda biyerde okudum bakırı kapatmak için küllü renkle fındık kadar mavi boya önermiş küllümango..ama tam olarak hatırlamıyorum..bendede hafif turunculuk bakırlık var nasıl kapatıcam bilmiyorum tek derdim saç oldu bugünlerde

uzun zamandır konuya cevap verilmemiş ama benim şu an saçım bakır renginde ama akmış bakır gibi. ben de saçımı küllü sarıya boyamak istiyorum. nasıl olur acaba..

benimkide bakırdı..sonra kumrala boyadım 2 kere..kuafrde boyattım o karar verdi renge,ben açık kumral-sarı gibi bişey istiyorum dedim o da bunu uygun gördü..hoş bir renk olmuştusonra kendim açık küllü kumral 8.1 boyadım..yeşillenme olmadı..2gün önce ikinci kez açık küllü kumral boyadım daha oturdu renk..bu boyayışımda korktum yeşillenme olur mu diye olmadı arkadaşlarım bu rengin daha çok yakıştığını söylüyorlar..tavsiyem bakırken birden bire çok açık küllü sarı fln yapmayın..bakırdan kumrala sonra küllülere geçin

evet haklısın önce kumralla başlayayım sonra yavaş yavaş geçeyim sarılara...Koleston Köpük Boya Açık Kumral 8/0 boyayacağım bu hafta.. aslında şu kızıllıklar gitsin hafif sarı gibi olsun yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…