ben de fotoğrafta görülen parlak bakırın (en son palette tarçın bakır ile boyamıştım) üzerine artık diplerin habire gelmesinden, boyanın her banyo sonrası farklı bi renk tonuna bürünmesinden bıktığımdan loreal excellence 9.1 ile boyadım. talimatlarda yazıldığı gibi diplerde 20 dakika beklettikten sonra önceden boyanmış kısımlara da boyanın kalanını yayıp 10 dakika daha bekledikten sonra yıkadım. boyayı sürerken uçları kutunun üzerindekinden bile açık renk oldu, hatta buna çok sevindim. ama yıkadıktan sonrası tam komedi
sanki suluboya ile boyadım saçlarımı, boya dipleri biraz açtı, rengi biraz eşitledi, aktı gitti
küllü sarıdan eser yok
bu da bana ders olsun, tabandaki boyadan kurtulmadan yeni bi renk denemek hataymış
ama açıcı ile yıpranma olasılığını göze alamadığımdan bu rengi 3-4 hafta aralığıyla bi kaç kere daha uygulamayı düşünüyorum.
ilk setteki 2 foto gündüz flaşlı, 1 i flaşsız, alttakilerden de ilki gece flaşlı ikincisi gece flaşsız. ben en çok gece flaşsız halini sevdim.
ikinci settekiler de boyamadan 2-3 gün önce çekilmiş, gün ışığında. şimdiden özledim turuncu saçlarımı