Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bi sorum olucak saçlarım çok açık kahverengi gözlerim mavi renkte..bakıra boyatsam nasıl olur ten rengim de açık.bu işlerden de hiç anlamam mavi göze bakır saç gider mi fikirlerinizi bekliyoruma.s.
arkadaşlar bi sorum olucak saçlarım çok açık kahverengi gözlerim mavi renkte..bakıra boyatsam nasıl olur ten rengim de açık.bu işlerden de hiç anlamam mavi göze bakır saç gider mi fikirlerinizi bekliyoruma.s.
kesinlikle bakır saça en guzel giden göz rengi mavıdır. mutlaka bakır yapmalısın. kızıl saçlılar paylaşım yerınde arkadaşımın bakır saçlarını resmini koydum. o sekil bır bakırla gözlerinin mavılıgı dahada ortaya çıkar
aa bence cok güzel olmus canım... bende bu tonlarda istiyorum ama biraz daha kahveye dönük olsun sizce kumral bakır doreye ne renk katsam karamell mii ..tam olarak bu rengi yakalamaya calısıyorum
aa bence cok güzel olmus canım... bende bu tonlarda istiyorum ama biraz daha kahveye dönük olsun sizce kumral bakır doreye ne renk katsam karamell mii ..tam olarak bu rengi yakalamaya calısıyorum
Gerçekten o renk çok güzelmiş canım o rengi tutturunca nasıl yaptığını yazar mısın buraya yerimseniben
bana da karamalle sanki karıştırılsa öle bişi olurmuş gibime geliyo ama emin değilim