• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Rengi

arkadaşlar bi sorum olucak saçlarım çok açık kahverengi gözlerim mavi renkte..bakıra boyatsam nasıl olur ten rengim de açık.bu işlerden de hiç anlamam mavi göze bakır saç gider mi fikirlerinizi bekliyoruma.s.

kahve ve altın sarısınıkarıştırmalısın bence canım....
kolay gelsin sana....
a.s

arkadaşlar bi sorum olucak saçlarım çok açık kahverengi gözlerim mavi renkte..bakıra boyatsam nasıl olur ten rengim de açık.bu işlerden de hiç anlamam mavi göze bakır saç gider mi fikirlerinizi bekliyoruma.s.

kesinlikle bakır saça en guzel giden göz rengi mavıdır. mutlaka bakır yapmalısın. kızıl saçlılar paylaşım yerınde arkadaşımın bakır saçlarını resmini koydum. o sekil bır bakırla gözlerinin mavılıgı dahada ortaya çıkar

Kıslar boyadım saçımı alix kumral bakır dore yaptım nasıl olmuş sizce???
O eklediğim resim gibi olmadı ama ben beğendim siz???

aa bence cok güzel olmus canım... bende bu tonlarda istiyorum ama biraz daha kahveye dönük olsun sizce kumral bakır doreye ne renk katsam karamell mii ..tam olarak bu rengi yakalamaya calısıyorum

Eklentiler

• $yeni saç rengim.jpg
    $yeni saç rengim.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
aa bence cok güzel olmus canım... bende bu tonlarda istiyorum ama biraz daha kahveye dönük olsun sizce kumral bakır doreye ne renk katsam karamell mii ..tam olarak bu rengi yakalamaya calısıyorum

Gerçekten o renk çok güzelmiş canım o rengi tutturunca nasıl yaptığını yazar mısın buraya yerimseniben
bana da karamalle sanki karıştırılsa öle bişi olurmuş gibime geliyo ama emin değilim

resimler bende gözükmüyo resimyükle.net dıye bişey cıkıyo cıldırıcam neden olur yardım edın plss

Back