ben az önce saçımı bakır kızılına boyadım.hatta daha yıkamadım bile.koleston bakır kızılı ve neva color altın sarısını karıştırıp boyadım saçım koyu kestaneydi çünkü açılsın biraz renk tam tutsun diye karıştırdım bakalım yıkayınca nasıl olcak.resim koyarım bi fikir olur sanada.
Benim şuan ki saç rengi bu ama ben bu renge şu şekilde ulaştım saçımı yanlışlıkla palettenin 5.60 ile boyadım daha sonra koyu olunca lorealin 10 numara açık sarı ile yapınca bu renk oldu
Dip boyam geldi tekrar boyucam ama bakır rengi bulamadım işte... kına hiç denemedim hazır boya gibi mi oluyo hiç bi bilgim yok o konuda...
ya ben resim yollıycam nasıl yollıycamı bilmiyorum.gündüz hastanede yatan bi arkadaşa refakatçiydim.mecbur akşam çektiğim fotoları göstericem.ama yarın gündüzde gösteririm.yollayabilsem.
ya diyorum işte akşam anlaşılmıyo ama ben çok beğendim bakırmı karamelmi oldu anlamadım ama akşam koyu duruyo gündüz süper ama dediğim gibi bakır kızılına boyadım kolestonun
Bence gayet güzel olmuş renk ama ben bakır istiyorum bir de neva colorun kataloğuna bakıcam bulamazsam bende yoğun bakır ile altın sarı değilde daha koyu bi renk ile karıştırırım artık Allah kerim :dance: