• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Rengi

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Arkadaşlar ben bakır rengini nasıl elde edebilirim tüm markalara baktım yok yok yok...
Neyle neyi karıştırabilirim

Bashettiğim böle bişi ya da 1-2 ton daha açığı

ben az önce saçımı bakır kızılına boyadım.hatta daha yıkamadım bile.koleston bakır kızılı ve neva color altın sarısını karıştırıp boyadım saçım koyu kestaneydi çünkü açılsın biraz renk tam tutsun diye karıştırdım bakalım yıkayınca nasıl olcak.resim koyarım bi fikir olur sanada.

Ay çok merak ettim valla benim saçım o kadar koyu değil açık istiyorum şuan boyalı bakıra dönük ama tam değil değişik bişi merakla bekliyorum fotonu

saçın ne renk? kına yakmayı denedinmi? benim şu an saçım aynen o renk. kına yaktım dün

güzel oldu saçım ama akşam tam rengi belli olmuyo gün ışığıyla resim çekiliyim yollıyım size valla çok karanlıkçıkıyo resim

Benim şuan ki saç rengi bu ama ben bu renge şu şekilde ulaştım saçımı yanlışlıkla palettenin 5.60 ile boyadım daha sonra koyu olunca lorealin 10 numara açık sarı ile yapınca bu renk oldu

Dip boyam geldi tekrar boyucam ama bakır rengi bulamadım işte... kına hiç denemedim hazır boya gibi mi oluyo hiç bi bilgim yok o konuda...

ananas resmini de yarın bekliyorum...

ya ben resim yollıycam nasıl yollıycamı bilmiyorum.gündüz hastanede yatan bi arkadaşa refakatçiydim.mecbur akşam çektiğim fotoları göstericem.ama yarın gündüzde gösteririm.yollayabilsem.

tatlım nasıl resim yollanıyo bi tarif edermisiniz

ya diyorum işte akşam anlaşılmıyo ama ben çok beğendim bakırmı karamelmi oldu anlamadım ama akşam koyu duruyo gündüz süper ama dediğim gibi bakır kızılına boyadım kolestonun

Bende bi karışım yaparım artık a.s
Çok saol güle güle kullan yeni saçını a.s.

koleston bakır kızılı ve neva color altın sarısı birleşimi ve kestane saça uygulandı

uçlar ışıktan öyle koyu gözüküyo uçlarıda dipleri gibi yani yanılmayın

Bence gayet güzel olmuş renk ama ben bakır istiyorum bir de neva colorun kataloğuna bakıcam bulamazsam bende yoğun bakır ile altın sarı değilde daha koyu bi renk ile karıştırırım artık Allah kerim :dance:

Back