• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır mı kahve mi nedir?

seedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
66
3
96
İstanbul
$images.jpg
kızlar saçım karamel gibiydi ışıltılı kahve yaptım istediğim karamellikten uzak böyle bir renk. şimdi biraz daha koyu oldu ama ben istedim koyu olmasını çünkü bu akıcak yine, açık renk yapsaydım karamel yine alttan çıkıcaktı ama ben böyle bi kahve olsun istiyorum. ne renk yapmalıyım sizce? çikolata kahve falan demeyin çok koyu çıkıyor. zaten yaptığım ışıltılı kahve 7-77. yinede bu renkten koyu oldu. çok açık da istemiyorum sadece bu şekilde rengini belli etsin parlak dursun istiyorum. sizce ne renk yapııym

eminmisn? saçlarım ztn yeternce yandı daha fzla yansın istemiorm
saçlarınız yıprandıysa hemen boyamayın saçları dinlendirin ve bol bol bakım yapın bu arada renk koyuysa fazlasını akıtabilirsiniz saçınızdan zaten yıkandıkça akar bence hemen boyamayın renk açılınca bir bakın belki hoşunuza gider hemde saçlar daha fazla yıpranmaz sonra keskmek zorunda kalırsınız Allah korusun:50:şuraya bir bakın isterseniz boyayı akıtmak için:34:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...sac-boyasi-hizli-nasil-akitilir-yardimmm.html

ya ben boyayı akıtmak istemiyorum ki bilerek bu rengi yaptım zaten çünkü açık zemine yaptığım boyalar hemen akıyor açılıyor ben bu rengin üzerine yapmak istiyorum zaten cok da koyu deil kahve yani ben sadece bu tonları hangi boyayla tutturabilirim onu öğrenmek istiyorum on kere konu açtım nerdeyse herkes bakırlı bişey kahve tonları vs. yorumlar yapıyor ben direk boya rengini merak ediyorum bi türlü tutturamadım güzel canlı bi kahve

Back