Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızıl kullananlar yardım lütfen...

evet yaa bılmıyoruz valla şoyle fotoshop pprrogramı olsa koysak baksak yakısan renklerı kendımıze ben kuaforede gıtmek ıstemıyorum zaten kuafor maduruyum o kadar param gıttı zaten bılıyosun nazıllıdede dogru duzgun kuafor yok

hülya332 paintten yapabilirsin photoshopa gerek yok ben öyle denedim mesela

paintte yüz kısımlarımızı kesip istediğim renge ekledim nasıl durur diye baktım yakışıyo

sende o şekilde kes kopyala yapabilrisin

evet ya bak şu işe ..vala ben bunu koydum kafaya aldım artık boyıcam ona göre olmazsa bi yol bakarım
kumral bakıra falan boyarım olmazsa bence sen de yap aklında kalmasın ama bimedğin renkler karıştırma nolur nolmaz bi yardım eden de yok bu renge nası yapcaz

bende yapmıştım faceın hole dıye bı ste var ben ordan yapmıştım ama istedıgım renk yok o stede

cnmm bende kızıl saçımın üzerinee tarçın bakır boyamıştımm..du bulayım resimde ekliyeyim bu tonda tutuyo cnm

cnmmm bak böle ama burda tam anlaşılmıyor resim üzerinden çektimmm şimdii ..bundan bi ton daha açık duruyoduu normalde....ikinci kes tarcın bakıra boyadıgımdaaa daha belli olduuu..sonra rengi deiştirdimmmm..bidaha boyasaydımm tam rengi otururdu kesin:)

evt cnm kızılımsı turuncumsu arası bşy saç diplerim varya öleeeee hepsiii..ikinci boyamada daha iyi oluyo ama kutudaki gibi turuncu deilll...kutunun üstündekinin aynısı olması için saçını açtırman lasım ama tavsiye etmem yaktım saçlarımı ben..sen iki ay içinde 3 kes boya istedigin gibi olurr...ama kızıl turuncu arası oluyo..bide saç dipleri biras daha açık oluyo..yani iki renk oluyo kafanda..ben memnun kallmadım diye deiştirdim..ama ilk boyamada çok belli oluyo

arkadaşlar acaba bendemi boyamasamda kendim yapsam dicem ama saçlarım çok koyudur benim

bende kendım boyamak ıstıyorum ya ama saçım 2 renk nasıl yapıcam hakkında hiç bi fıkrımde yok

ya ben kuaforde açtırarak boyattım zaten ama dıplerı kızılımsı uçları sıyah nasıl açabılırımkı evde bu saç yuzunden sınır krızıne gırıcem yakında ya tatlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…