• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızıl kullananlar yardım lütfen...

evet zaten sacımda kızıl oldugu için tam tutmaz diye düşünüyorum söyle olsa iyi bana

kızılın üstüne yaptığım tarçın sadece dipleri istediğin resimdeki gibi oldu

Eklentiler

• $Resim 188.jpg
    $Resim 188.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 89
kızlar kuaförünüze bi sorun.orielle açtırmayın..silici dedikleri bi ilaçla açıyorlar okadar zarar vermiyor.zaten çok fazlada açmıyor sadece saçındaki boyayı akıtacak kadar.onun üzerine boyadıklarında tam renk tutuyor saçınız....
boya alıp ay olmadı diyip yine boyamaktansa e neticede oda bi para...bikerede verin parayı mis gibi boyatın derim.....

boyanın üzerine boya tutmaz.hele kızıl renk çok nalettir siyah renk gibi dönmez....
bakırda açık bi renk olduğundan kahvenin üzerine bile tutmuyor..sadece kendi saçınıza tutar oda dipler yeni çıktığı için dipler tutar yani benden demesi

boyanın üzerine boya tutmaz.hele kızıl renk çok nalettir siyah renk gibi dönmez....
bakırda açık bi renk olduğundan kahvenin üzerine bile tutmuyor..sadece kendi saçınıza tutar oda dipler yeni çıktığı için dipler tutar yani benden demesi

arkadaşlar merhabaa

benım sacımda koyu kızıl suanda. tarcın bakır boya aldım2 kutu. yarın boyuycam. ama acılması ıcın onden extra sarı acıcı boya aldım onu surup 15 dak bekletıcem yıkıycam acıcam.. sora tarcın barkırı surucem.. bakalım nasıl olucak.. umarım turuncu olmaz...

arkadaşlar merhabaa

benım sacımda koyu kızıl suanda. tarcın bakır boya aldım2 kutu. yarın boyuycam. ama acılması ıcın onden extra sarı acıcı boya aldım onu surup 15 dak bekletıcem yıkıycam acıcam.. sora tarcın barkırı surucem.. bakalım nasıl olucak.. umarım turuncu olmaz...

canım boyadıysan resmini koyabilirmisin merak ettm.)

bende kullandım muhtesem bır renk sarısın oldugum ıcın bazıları begenmedı gozlerı alıskın olmadıgı ıcın ama begenende acaıp begendı bende cok sevmıstım bu rengı ama cok akıyor ozellıkle altında rofle varsa hatta ara ara dusunuorum bakır yapsam mı dıe :3:

boyadinmi arkadasim rengini bende merak ettim

kızlar marhaba
dun aksam boyadım.. sonuc skandal :)
acıcı ytemedi.. neyse yınede boyayaım tuatar herlde dedım bakır tarcın.. onuda boyadım.. diplerim turuncu orta kısım ve uclar eskı renkte koyu kızıl.. ama dıplerım bıldıgınız turuncu yani.. cok kotu oldu.. sımdı gıttım 1 acıcı daha aldım ortaya ve uclara yapıcam uzerınede lorealın koyu sarı bakırı aldım.. bakır tarcından bıraz daha koyu.. bı ton koyusu.. en azından turuncular kapanır.. gercekten turuncu bakır deıl.. bakalım aksama bıdaha boyama ıslemı war.. bu boyalara werdıgım parayla kuaforede cıllop gıbı yaptırıdım.................:(

arkadaşlar ben de saçlarımı bakır rengine boyamak istiyorum ancak saçlarım koyu kahve boyaydı baya aktı ama açmam gerekir mi sizce? bir de yakışır mı bakır reni o da var... kaşlarım siyah olduğu için açık renkler yakışmıyor kesinlikle denedim gördüm :) o nedenle kahve ve bakır, koyu bakır gibi renkler düşünüyorum... yardım edin ikre ihtiyacım var:44:

Back