Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızıl kullananlar yardım lütfen...

evet zaten sacımda kızıl oldugu için tam tutmaz diye düşünüyorum söyle olsa iyi bana

bıde ben nişanlıyım 1 seeneye kadar dugunum olacak şimdıden renk degıstırmek ıstıyorumkı dugun zamanı hangı renk ten hoşlanırsam o renk kalsın istıyorum grçı herkes sıyah saçın daha ıyı hıç bozma dıyolar ama ben dedıgım gıbı sıyahtan çok sıkıldım

evet ya insan b degişiklik arıyo bazen dedim gibi o sac olur sana ama sacın iki renkliymiş yani evde basaramayabilrsin ama koyu olanı bi dene bence ..ben de cok acık olmaz ilk seferde biliyorum ama son gönderdiğim gibi olsa bayram ederim,daha boyamadım sabırsızlanıyorum cumartesi boyatıcam regl dönemindeyim de bitmesni bekliyorum. boyayınca resim koyarım

süper son gönderdiğin..bu renkler evde biraz zor açılması lazım saçın...
eğer boya varsa tabi..kahverengiye tutmuyor..kuaförlerin silici dediği bişi var oriel değil.üstteki boyayı akıtıyormuş sadece ve oriel gibi zarar vermiyormuş ama nede olsa saça bi işlem uygulanıyor...boya gibi sürüp bekletiyor ve yıkıyor.üzerinede bu bakır tonlarını uygulama yapıyor....

ben yeni yaptırdımda..çok memnunum hiç akma olmadı renkte..ve parlak duruyor:)
ama bu tonda allık şart..özellikle bronz allıkla çok hoş gözüküyorsunuz

fındık kabugu ve açık kızıl düşününce yi fikir ama denemedğim için emin olamıyorum hülya ..kızıl kahve gibi bişey olur senin istediğin gibi koyu kızıl olur yani

benim saç tonum çikolata kahveyle bakır karışıktı.eski saç tonum yani....
boya boyayı tutmuyor kızlar..ve kahverengi bundan koyu bi renk olduğundan istediğiniz rengi elde edemezsiniz ve bu sefer saç dipleri kavuniçi gibi olur..yani benden demesi...boya varsa saçınızda denemeyin.

mopsy harika degilm çok sevdim bende o rengi. şte sacımda zaten kızıl var benim o yüzden tarcın bakırı aldım anca tutar diye tarcın açık renk ya bana böyle tutsa ne güzel olur.sence bunu evde çıkarabilcegim boya numarası veye karışım varnmı keeeeeend saçımı da koyuyum tekrar bakın en üstteki ben,im

valla renk konusunda ıkımızde aynı seyı ıstıyoruz aama tek sorun sana çok ıyı gıder ama bana gıtmeyecek sanırım

evet mopsy ya ki renkten kacalım derken gene oyle olmayalım saol uyardıgın için. simd ne yapalım biz sen ce tek renk m karısık mı... bende tarçın bakırı var daha boyaamadım.hülyacım merkez degilim ilçesindeyim nazilliden sonra

ha tamam evet bu da çok güzelmiş hem niye öe diyosun sana da yakısır tenn açık .tek sorun ikimizde bu rengi nası elde edecegimizi bilmiyoruz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…