arkadaslar saclarım su an kızıl ama aktı biraz .smd bakır yapmak istyorum. ne önerrsniz. veya boyayan varsa ne oldugunu söyleyip resm koyarsanız sevinirim.ben palette tarcın bakır aldım ama daha boyamadım .
şte sac rengm bu
saç dipleriniz nasıl, aslında şunu diyeyim saç dipleriniz çıkmış ve kumral tonlarında ise renk oraya tutuyor kızıl olan yerler daha koyu oluyor ve kötü duruyor 2 gün önce boyadım ordan biliyorum aslında boyayı diplere sürüp kalan kızıl yerlere boyanın içine sarı boya katarak daha açık yani diplere yakın bir renk elde edilebilir gibime geliyor sadece fikirdi denemedim
evet ılk yaz bende bu rengı ıstıyorum ama tutarmı bana yakısırmı bılmıyorum hem kendı resmımı hemde istedıgım rengı eklıycem banada yorum yapın lutfen hangı renk bana olacak bılemıyorum kafam çok karısıkdelikafadulden
[ bu rengı ıstıyorum ama tutarmı bana yakısırmı bılmıyorum hem kendı resmımı hemde istedıgım rengı eklıycem banada yorum yapın lutfen hangı renk bana olacak bılemıyorum kafam çok karısıkdelikafadulden bıde kuafor magduruyum dıplerım kızılımsı suan dıpleri sıyah gıbı ne olur acıl yardım
oda koyu degılmı sence bıraz benım kendı saç rengım baya sıyah ve aralarda beyaz vardı tek tuk bende bundan 1 yıl once mavı sıyahla boyamıştım kendım tabı artık sıyahtan sıkıldım bıraz açık olsun dedım kuafore gıdıp açtırtım açık koyu kumrala boyattım çok guzel oldu ama 3 yıkama dıplerı sapsarı oldu uçları kumral kaldı tekrar kuafore gıttım duzelltıreyım dıye sankı ona bıtter boya dıyen varmiş gıbı bıtter boyadımiş ben duzeltıcegını dusunurken şimdıde dıplerı kızılmsı uçları sııyah ne yapayım bılmıyorum ama koyu bı renkte ıstemıyorum sence ne yapmalıyım canım benım ya lutfen yardım edın
dipler çıkmadı ama saçımdaki kızıl aktı yani sadece güneste kızıl oluyo ben daha belirgin istiyorum acaba altın sarısıyla tarcın bakırı karıstırsam mı tek m boyasam bilemyorum ne dersiniz bayanlar
hangısı senın seçtıgın berzahhcım ayrıca ılk yaz sanada çok tesekurler canım herkese çok tesekurler ben bakır tarçını çok sevdım ama bana gıtmeyecek sanırım