• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızıl kullananlar yardım lütfen...

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
arkadaslar saclarım su an kızıl ama aktı biraz .smd bakır yapmak istyorum. ne önerrsniz. veya boyayan varsa ne oldugunu söyleyip resm koyarsanız sevinirim.ben palette tarcın bakır aldım ama daha boyamadım .
şte sac rengm bu

cnm çok koyu değilmiş saç rengin, tarçın bakır tutar ama kapaktaki rengin aynısını asla bekleme daha koyu tutar..

tamam canım teşekkür ederim yardımın için belki ki ncide tutabilir aslında ben o kadar acık istemiyorum da mesela sunlar gbi

Eklentiler

• $008.jpg
    $008.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 8.611
  • $kirstendunstspiderman3vf1.jpg
    $kirstendunstspiderman3vf1.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 2.244
resmim bulanık cıkmıs biraz saçımda vahşi kızıl var koeston ama aktı hemen en iyisi palette ve loreal şaşmam bundan sora

saç dipleriniz nasıl, aslında şunu diyeyim saç dipleriniz çıkmış ve kumral tonlarında ise renk oraya tutuyor kızıl olan yerler daha koyu oluyor ve kötü duruyor 2 gün önce boyadım ordan biliyorum aslında boyayı diplere sürüp kalan kızıl yerlere boyanın içine sarı boya katarak daha açık yani diplere yakın bir renk elde edilebilir gibime geliyor sadece fikirdi denemedim

evet ılk yaz bende bu rengı ıstıyorum ama tutarmı bana yakısırmı bılmıyorum hem kendı resmımı hemde istedıgım rengı eklıycem banada yorum yapın lutfen hangı renk bana olacak bılemıyorum kafam çok karısıkdelikafadulden

Eklentiler

• $6410_124524077401_811987401_2302149_3000267_n[1].jpg
    $6410_124524077401_811987401_2302149_3000267_n[1].jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 435
  • $kopyassdc13359[1].jpg
    $kopyassdc13359[1].jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 627
  • $istediimsarengiyaseminets6[1].jpg
    $istediimsarengiyaseminets6[1].jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 1.400
[ bu rengı ıstıyorum ama tutarmı bana yakısırmı bılmıyorum hem kendı resmımı hemde istedıgım rengı eklıycem banada yorum yapın lutfen hangı renk bana olacak bılemıyorum kafam çok karısıkdelikafadulden bıde kuafor magduruyum dıplerım kızılımsı suan dıpleri sıyah gıbı ne olur acıl yardım

benim fikrim istediğiniz saç size yakışmaz gibi geldi bana resminize baktım bence küllü kumral tonları çok güzel durur tabi tutarsaCADIARZU

bunun gibi

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 508
Son düzenleme:
yok ılk resımdekı sıyah saçlı olan benım gerçı sımdıkı saçlarım boyle degıl dıplerı kızılımsı uçları koyu kahve gıbı kuafor boyayamadı ne yapacagımı bılmmıyorum

benim fikrim hala yasemin ergenenin saç renginden yana iyi boyayan bir yer bulursanız bence gayette hoş olur ..

oda koyu degılmı sence bıraz benım kendı saç rengım baya sıyah ve aralarda beyaz vardı tek tuk bende bundan 1 yıl once mavı sıyahla boyamıştım kendım tabı artık sıyahtan sıkıldım bıraz açık olsun dedım kuafore gıdıp açtırtım açık koyu kumrala boyattım çok guzel oldu ama 3 yıkama dıplerı sapsarı oldu uçları kumral kaldı tekrar kuafore gıttım duzelltıreyım dıye sankı ona bıtter boya dıyen varmiş gıbı bıtter boyadımiş ben duzeltıcegını dusunurken şimdıde dıplerı kızılmsı uçları sııyah ne yapayım bılmıyorum ama koyu bı renkte ıstemıyorum sence ne yapmalıyım canım benım ya lutfen yardım edın

evet hülya bencede yasemin ergenenin sacı sana gider yan kumral bakır bak bi resm de ben vereyim. ayrıca yardım8ınız için sagolun

Eklentiler

• $ashleesimpson54947da8b3zn5.jpg
    $ashleesimpson54947da8b3zn5.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 139
  • $stylistvisualcolouris7.jpg
    $stylistvisualcolouris7.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 1.124
dipler çıkmadı ama saçımdaki kızıl aktı yani sadece güneste kızıl oluyo ben daha belirgin istiyorum acaba altın sarısıyla tarcın bakırı karıstırsam mı tek m boyasam bilemyorum ne dersiniz bayanlar

aslında benim seçtiğim saç rengide olabilir sana bilmiyorum beğenirmisin ??hem çok koyu değil hemde çok açık değil

hangısı senın seçtıgın berzahhcım ayrıca ılk yaz sanada çok tesekurler canım herkese çok tesekurler ben bakır tarçını çok sevdım ama bana gıtmeyecek sanırım

Back