Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır karamel mi ?

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Kızlar bu renge nasıl ulaşırım kuaförü karıstırmak istemıyorum fikriniz lazım şimdi :)

Palette evet işte bu Saçlarımda çok açık kumral zaten zemini üzerine çok güzel olacaktır bu
Teşekkür ederim

Altın karamel boyadığında bu renkle pek alakası olacağını sanmam ben karamel boyarken bu renge boyamaya başladım daha da açıldı saç rengim güzel bir renk oluyor ama o saç rengini vermez sanırım

Dün boya aldım onları karıştıracağım durun bakalım nasıl olacak :)

Palette Altın parıltılı toffe ve Neva color kahve köpüğü aldım karıştıracağım hoş bir renk çıkar umarım ve açık olur dimi ya ?? :26:

resimdeki renk altın karamel de degil aldıgınız renkler de değil bence..kesinlikle bakırlık var bu resimdeki sacta

resimdeki renk altın karamel de degil aldıgınız renkler de değil bence..kesinlikle bakırlık var bu resimdeki sacta
Evet bakırlık olduguna kesin kanaat getirdim artık :) Yalnız yakın bir renk olacagı kesin bu boyalarla 10 gün sonra boyarım inş resim atarım :)

benim sacım sarı altın karamel yaptım 20 gun once cok alakasız brsey cıktı ortaya bu bnce tek kulanlck bi boya degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…