Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır boyadığım saçlarım kırmızı oldu!

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
Daniella saç boyası diye bir konum vardı 88.43 çarpıcı bakır rengini akmış sarımsı bakır saçlarıma uyguladım ve şu an saçlarım açık kızıl! hiç bir şekilde bakırlık yok ben eski bakır saçlarıma nasıl döndürücem bu rengi sinir krizi geçiricem resmen!

Yıkadıkça akar bence. Çünkü bakır saçtan çok zor giden bir renk canım.

akar tabi ki ama sarımsı bakırdı saçlarım en son hürremin rengine dönmüştü o renge kırmızı kafadan nasıl dönüş yapıcam açıcısız tekrar bilmiyorum :S offf mahvetti bu boya beni

kızıl kadar çok akan başka bir renk bilmiyorum ben.merak etme 1 ay içinde akıp bakır tonlarına döner en azından koyu bakır falan olur üstüne sarı boyarsın hürrem rengine gelir

o kadar kuaförde açtırdım ne güzel istediğim renge devam ediyordum bütün herşey mahvoldu koyu bakırdan da nefret ederim ben iyi ki siyah olmadı yoksa iyice çıldırırdım heralde...

Canım arkadaşların dediği gibi çok çabuk akar o renk ve soluk bakırımsı bir renge dönüşür. Aktıktan sonra üzerine uygun rengi boyarsan tutar.
Bu markanın numaralandırma tarzını bilmediğim için numarası hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama herhangi bir markada 8.34, 9.34 gibi renkleri tercih et. Numarada 6 varsa uzak dur, kızıl yansımadır o.

aslında igora'da 9.1/2-777 diye bir renk buldum platin ekstra yoğun bakır diye geçiyor iyice akıp yine eski sarı-bakır tarzı rengime geri dönerse bunu boyayacağım ama hiç bir yerde bulamıyorum bu renk gelmiyormuş. Bir ihtimal gelirse artık :) anlamadığım ise katologda resmen turuncu görünen renk nasıl kızıl çıkabilir ki anneme mercan kızılını boyadık mesela aynı boyanın 88.65 di katologda görünen aynı rengi elde ettik. Pembemsi bir kızıl oldu.

Platin mi? Ne alaka? Tepkim sana değil, markaya. Bu 9 buçuk, yani 9 ile 10 arası bir renk. Bu rengin platin ile ifade edilmesi çok saçma. Platin 12dir.
Neyse, bu renk yoğun bakır. Yine aynı kırmızılığı elde etmen mümkün. Sen içinde dorelik olan bir renk tercih et. Numarası 8.34, 9.34 olabilir. Bu renkler tam Hürrem rengini veriyor.
Canım zemininle alakalı olabilir belki, sonuçta katalogtaki renkler beyaz-sarı zemin üzerine tam olarak tutuyor. Senin bakırsa zeminin kızılımsı tutmuş olabilir. Gerçi zeminim sarımsı demişsin, belki de boyada sorun vardır. :44:

Evet platin demeleri gerçekten saçma. saçlarım resmen sarıya dönmüştü çok açıktı yani kesinlikle boyada hata olmalı bakırlık hiç yok çünkü bu renkte... Tek istediğim Simone simons'ın rengiydi şimdi kafam kırmızı oldu tam şaka gibi yani.

Bu rengi istiyorum tekrar

http://sp270.fotolog.com/photo/29/28/80/dory_vahio/1274143880314_f.jpg

Canım bu bildiğin tarçın bakır. Açık zeminde tam bu renk tutar. Hatta içine 0.44 bakır mix ton katarsan daha canlı bir bakır elde edebilirsin.
Çok mu kırmızı saçların? İstersen bir resim koy merak ettim, görmeden bir şey demek istemiyorum.

bu renkler çabuk akar malum 1 ay sıkın dişinizi:26: foto paylaşabilme durumunuz varmı acaba

Fotografta tam rengini yakalayamıyorum nedense ama bu göründüğünden çok daha kırmızı zaten saçlarımın aralarında koyuluklar vardı oralarda iyice koyu oldu.

Bu boyamadan önce ;

http://img848.imageshack.us/img848/9444/dsc0004hve.jpg

şimdi ise;

http://img845.imageshack.us/img845/902/dsc0017ip.jpg
http://img542.imageshack.us/img542/2238/dsc0019h.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/6080/dsc0022ai.jpg

Kutu boya kullanmaya korkuyorum çünkü saçlarım kalın telli olduğundanmıdır nedir hiç açmıyor ve tutmuyor renkleri...

aynen bakırlıktan eser kalmamış bildiğin kırmızı olmuş:26: çabuk akar ama bu renk sıkma sen canını:13:

bence boyamadan önceki halinden daha iyi .
önceki saç rengin solukmuş bu daha iyi

Canım koyulaşmış baya ama çabuk akar merak etme, kızıl bu biliyorsun. Valla açıkçası çok da güzel olmuş.. Kızılda en beğendiğim tonlardan. Maun rengi.
Bol bol yıka saçlarını, bol krem kullan, sinameki kürü kullan, çam terebentin de akıtıyordu yanlış hatırlamıyorsam ondan kat şampuanına. Boyayı akıtmak ile ilgili konuları arat, karbonatla akıtan falan var.(yemek sodası)
Kutu boya kullanmamakla iyi yapıyorsun, her zaman en iyi sonucu tüp boyalar veriyor. Tüp boyalar daha profesyonel kutulara göre.
Akınca zaten bakırımsı olacak, bu renginde yansıması bakır. Aktıktan sonra duruma göre uygun rengi uygularsın saçlarına.

Gördüğüm kadarıyla bakır kırmızı olmuş,çok da güzel olmuş
Ben bayıldım yeni rengine annb

Ama önemli olan senin beğenmen tabii
Aktıkça bakırlığı tekrar ortaya çıkar ama kızıllık da kalır diye düşünüyorum,solar sadece
Bana kalırsa eskiye dönmek için hiç uğraşma derim
Zaten farklı bir renk istiyordun,bu harika olmuş

Aslında gittikçe gözüm alışıyor ve eski rengime göre daha iyi gibi sanki ama yinede akacak bu renk bakırımsı olur dediğiniz gibi kafam karışık yinede. Evet önceki rengim soluktu ama akmış haliydi o boyattığımda da bakır kızıla boyatıyordum ama hiç böyle olmamıştı o ayrı :) Acaba bu rengemi devam etsem diye düşünmekteyim.Sizce önceki rengi gibi bir renge ulaşırmı akınca?

Bu arada çok teşekkür ederim herkese yeni rengim beğenilmiş sevindim :)

Son düzenleme:
ben boya sonrası halini daha çok beğendim:)))

çok güzel bir kızıl olmuş...akınca zaten bakır oluyor o renk

Bence her ikiside çok güzell..
bakır tonlar teninize gidiyoki kullanıyosunuz...
çok hoş olmuşsunuzdur eminim..♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…