Kızlar merhaba ben adetimin 13. Günü yumurtlamam oldu ovulasyon testi kullandım. Derken o günü değerlendirdik sonra bn ovulasyonu bıraktım adetime de var 4 gün sabah yaptım ovulasyon testi ayrıca bgn aşırı midemde bulantı var t çizgisi çok koyuydu şimdi yaptım silinmesi gerekirken aynı koyuluk 2sinide atıcam bakarmsn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bakın lütfen yaa
- Konu Sahibi Biblo23
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Diğer konunla devam edebirdin yine denk geldim yine yazacam ya tekrar yumurtlama yada gebelik madem mide bulantısı da var gebelik testi yapın daha önce yaptım demiştiniz kan verin yada mecbur bir kaç gün bekleyeceksinizKızlar merhaba ben adetimin 13. Günü yumurtlamam oldu ovulasyon testi kullandım. Derken o günü değerlendirdik sonra bn ovulasyonu bıraktım adetime de var 4 gün sabah yaptım ovulasyon testi ayrıca bgn aşırı midemde bulantı var t çizgisi çok koyuydu şimdi yaptım silinmesi gerekirken aynı koyuluk 2sinide atıcam bakarmsn
Hamilesiniz. Hayırlı olsunKızlar merhaba ben adetimin 13. Günü yumurtlamam oldu ovulasyon testi kullandım. Derken o günü değerlendirdik sonra bn ovulasyonu bıraktım adetime de var 4 gün sabah yaptım ovulasyon testi ayrıca bgn aşırı midemde bulantı var t çizgisi çok koyuydu şimdi yaptım silinmesi gerekirken aynı koyuluk 2sinide atıcam bakarmsn
Gebelik testi yapınHamilesiniz. Hayırlı olsun
Diğer konudaan devam etmek istemedim denk geldiyseniz rahatsz olduysanz yazmayın mecbur değilsinz sizde görmezden geleblirdinizDiğer konunla devam edebirdin yine denk geldim yine yazacam ya tekrar yumurtlama yada gebelik madem mide bulantısı da var gebelik testi yapın daha önce yaptım demiştiniz kan verin yada mecbur bir kaç gün bekleyeceksiniz
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ayni konuyu tekrar açmak yasak rahatsız olduğum için değil denk geldiğini tekrar aynı seyleri yazdığımı dile getirmek için dedim konu açıldıysa istediğim konuya yorum yapabilirim saygı çerçevesinde..Diğer konudaan devam etmek istemedim denk geldiyseniz rahatsz olduysanz yazmayın mecbur değilsinz sizde görmezden geleblirdiniz
Tamam bana mesaj at daha iyi olurdu ozmn niyetini anlayablrdm açıkcası saygı çerçevesi diyosun sana bi saygısızlk yapmadım yasak olan bi duruma dahil olmaAyni konuyu tekrar açmak yasak rahatsız olduğum için değil denk geldiğini tekrar aynı seyleri yazdığımı dile getirmek için dedim konu açıldıysa istediğim konuya yorum yapabilirim saygı çerçevesinde..
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bana saygısızlık yaptın demedim saygı çerçevesinde istediğim yorumu yaparım dedim
Tamam bana mesaj at daha iyi olurdu ozmn niyetini anlayablrdm açıkcası saygı çerçevesi diyosun sana bi saygısızlk yapmadım yasak olan bi duruma dahil olma
- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Diğer konudaan devam etmek istemedim denk geldiyseniz rahatsz olduysanz yazmayın mecbur değilsinz sizde görmezden geleblirdiniz
Kızcağız size kötü birşey yazmamiski sakin olun biraz :)Tamam bana mesaj at daha iyi olurdu ozmn niyetini anlayablrdm açıkcası saygı çerçevesi diyosun sana bi saygısızlk yapmadım yasak olan bi duruma dahil olma
Hayr bn bu tarz yorumları sevmiyorum sakinimde ama burda bi umut mesj bekliyoruz ne psikolojide olduğumu bilemezsnz sevinerek yazıyorum her insan bir değil bn bozuluyorum ne gerek var evet yada hayr zor olmamalı
Kızcağız size kötü birşey yazmamiski sakin olun biraz :)
- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Evet bende bunu demek istedim psikolojik olarak farklı bir durumda olabilirsiniz Ama kalpler kırılmasın isterim.Allah gönlünüze göre versin AMİNHayr bn bu tarz yorumları sevmiyorum sakinimde ama burda bi umut mesj bekliyoruz ne psikolojide olduğumu bilemezsnz sevinerek yazıyorum her insan bir değil bn bozuluyorum ne gerek var evet yada hayr zor olmamalı
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
İnsan ne anlamak istiyorsa onu anlıyor..Kızcağız size kötü birşey yazmamiski sakin olun biraz :)
Önceki konusunda dedim ki dün bı arkadaş aynı bu şekilde ovu testi yaptı ardından gebelik testi yaptı hamile olduğunu öğrendi sizinde öyle olabilir dedim .
Üstüne zaten iki üç konu açmış herkes aynı cevaplari vermiş şimdi tekrar konu açmış yine aynı cevaplari alacak belki yine konu açacak yani tatmin olunmuyor demek ki
Allah razı olsun nasıl yansıdı size yorumum blmiyorum ama gerçkten sakinim ve inanın psikoloji değişik oluyo yaa rabbim herkese gönlünden geçenleri nasip etsnEvet bende bunu demek istedim psikolojik olarak farklı bir durumda olabilirsiniz Ama kalpler kırılmasın isterim.Allah gönlünüze göre versin AMİN
Olmuyorumİnsan ne anlamak istiyorsa onu anlıyor..
Önceki konusunda dedim ki dün bı arkadaş aynı bu şekilde ovu testi yaptı ardından gebelik testi yaptı hamile olduğunu öğrendi sizinde öyle olabilir dedim .
Üstüne zaten iki üç konu açmış herkes aynı cevaplari vermiş şimdi tekrar konu açmış yine aynı cevaplari alacak belki yine konu açacak yani tatmin olunmuyor demek
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ben size önceki konunuzda cok güzel umut dolu yazmıştım siz burda 10 konu açsanız yine değişen birşey olmayacak test yapmadan bilemeyeceksiniz siz konu acınca belki daha da önemli konular olacak böylelikle onlar arkaya düşecek bu yüzden aynı konu açmak yasak ben öyle biliyorum öyle değilse Mune hanımdan doğrusunu öğrenmek istiyorumHayr bn bu tarz yorumları sevmiyorum sakinimde ama burda bi umut mesj bekliyoruz ne psikolojide olduğumu bilemezsnz sevinerek yazıyorum her insan bir değil bn bozuluyorum ne gerek var evet yada hayr zor olmamalı
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
O belliOlmuyorum
- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Ortada agrasiflesmeye değmeyecek bir şey olmadığı halde agrasifce yapılmış yorumlar gördüm desemAllah razı olsun nasıl yansıdı size yorumum blmiyorum ama gerçkten sakinim ve inanın psikoloji değişik oluyo yaa rabbim herkese gönlünden geçenleri nasip etsn