Bakın bugün bende kimler vardı ?

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
SÜPRİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

temizlik yapıyordum telefon çaldı yarım saat sonra bu resim çıktı ortayalülülülülülü basıldım ne iyi ettiniz....sizin yüzünzden bide optıumuma gittim :))))) güzel yermişşş haftaya ordayız...

Evt aradaki kırgınlıkların son bulması adına şeydayla kıyafet değiştirken ümraniye de bir baktık şeyma ya yakınız aklinialirimsmile dedik gidelim. Aramızda bazı sorunlar yaşandığı halde bizi çok güzel karşılayan şeyma' ya teşekkürediyouz oğlumla birlikte alkisalkisalkis
umarız bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz alsanaalsanasmile

bengü sağol canım valla buyuk süpriz yaşadımm..

Evet bende tşk edeyiyorum gelip beni onurlandırdınız...çok özlemişim meğer...umarım olmaz..olmıcakta inşş..

evt aynen olmayck artık.. Kayra paşada büyümüş maşallahhh güleryüzü solmasın bugün birazda hastaydı inşallah biran önce iyileşir ..

hoş gelmiş sefalar getirmişler varmı ölee kırgınlık falann ohhhhhhhhh sefanız olsun kızlar maşallah size ve oğluşlara

gerçekten güzel bir gündü kayra'da bu arada kocaman olmuş maşallah ona ama kerem gene aynı kerem bir türlü sevemedi çocuk bizi olsun ikiside çok yakışıklılar annelerine çekmişler canım

oyyy maşallah paşalara,ne güzel yapmışlar aferim size

ohhh herifler buluşmuş:)))) cook sevindim kırgınlığı ortadan kaldırmanıza kızlar hep böle olun insallah ..yaza ben de istanbula gelecem hepinizle görüsmek istiyorum...

çok tşk ederikk..

keremime laf dedirtmem o çok akıllı çok seviyor sizi ama hep erkek kız istiyorrr aaaaa anlayın onudaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…