kendi yaptıklarımdan roman gibi bahsedeyim
saçlarım için: mediobiocomplex vitamin hapı, bepanthene ampul, sarımssak yağı-karanfil- ısırgan yağı maskesi
cildim için : haftada 2-3 kil maskesi, hyolinoik asitli bir krem+ kolajenli maske,yaşmaya maskesi, mecitefendi kayısı çekirdeği kredi(içinde kayısı çekirdeği yağı,buğday yağı, at kestanesi yağı,kantaron yağı ilave edilmiş,pirinç unu maskesi, bazen beyazlaşması için limon suyunu yüzüme ve ellerime sürerim.
dudaklarım için: dolgun gözükmesi için diş fırçasıyla fırçalayıp varsa clajenli krem yoksa hyolinoik asitli krem sürüyorum
makyaj malzemesi , eyeliner kullanıyorum henüz araştırıyorum son aldığımdan memnun kalmadım ama mutlaka iyi birşey almalısın, allık markası pek önemli değil zaten gün içinde uçup gidiyor, yüzünde çok önemli bir sorun yoksa fondoten kullanma maske gibi duruyor gereksiz, cilt renginle uyumlu far, pudra ben beyu marka kullanıyorum ama innova mozaik olanı da beğenmiştim. dudak kalemi ve ruj dudak rengi rujun mutlaka olmalı
gardrop için mutlaka lması gerekenler, siyah,buz mavisi koy pantolon, siyah ve beyaz uzun kollu body.
aklıma bunlar geldi. bende çok bakımlı değilimdir ama bunları düzenli yapmaya çalışıyorum .
birde spor yapmayı ihmal etme kilo vermesen bile önemli değil unutma spor yapanlar hep 1 adım önde olurlar.