bakımlı ve çekici olmak

Benim konum, herkes sussun. bi çekilin şöyle (şaka tabi ki, çekilmeyin)
-Önce vücut temizliğimiz her daim olacak
-vücudumuzu bir güzel duştan sonra nemlendiricez, mümkünse kullanılan parfümün kremleri ile
-Ne giyersek giyelim takı bizim görünümümüzü şıklaştırı takımızı tabi kıyafete uygun olacak şekilde takıcaz.
-topuklu ayakkabı şıklığın garantisidir, mümkünse türevlerini bolca kullanıcaz
-Yüzümüzde makyaj azda olsa olursa daha bakımlı hava çizeriz(makyajda gözler belirginleşecek)
-oturuşumuz, kalkışımız hatta ve hatta kalem tutmamız bile ben kadınım diycek, öyle sırtı eğip bacakları açarak yayılmak olmaz
- ev kıyafetlerimiz dahi temiz ve şık olacak, çamaşır suyu lekesi eskilerde kalan bir efsane sadece
- tırnaklarımız ellerimiz ayaklarımız düzenli olarak nemlendirildiği için pamuk gibi olacak...

falaaan filaaannn

öncelikle yediklerine dikkat etmelisin. yapabiliyorsan sporda yap. saçların için bitkisel içerikli yağlar çok iyi geliyor saçlara. cildin için öncelikle cildinin analizini yaptır ona göre cilt ürünleri al derim kozmetik ürünler alma ben hiç faydasını görmedim. dermakozmetik ürünleri tercih et eczaneden al yani. öncelikle yüz temizleme, tonik, nemlendirici, haftada 1 peeling haftada 1 maske yap. çok fazla ağır makyaj ürünleri kullanma zaten öğrencisin bi ruj eyeliner allık yeterli diye düşünüyorum mineral içerikli makyaj malzemeleri alabilirsin. maddi durumun imkan veriyorsa bunları tavsiye ederim.

Teşekkür ederim topuklu ayakkabı giymiyorum ama diğerlerini yazdım bi kenara özellikle bayan gibi oturup kalkma kısmnı

Ciddi ciddi bunlari aksatmadan yapiyo musun?
Hergün dus almak ve hafif makyaj yapmaktan baska bir sey yapmıyorum da

Once fazla kilolarindan kurtul.4-5 kilo sende acayip fark yaratir.her ne kadar erkekler balik etli seviyor densede bu kocaman bir yslan.balik etli sevilse victoria secrets mankenlerine agzi acik bakmaz lardi dimi.Yuruyus yap pilates yap hayatindan fazla tatlıyi cipsi vs cikar gitsin.yesil cay ic ..cildin icin burun banti kullanabilirsin en iyisi cilt bakimina gitmen.sacin icin nemlendirici maske kullan kuruysa.cildinin günlük rutinini ihmal etme iyi temizle tonikle ve nemlendir bol su ic .hafif makyaj yap.ve gercekten topuklu ayakkabı kadini daha disi gosterir.agdani manikurunu yaptir...

Ciddi ciddi bunlari aksatmadan yapiyo musun?
Hergün dus almak ve hafif makyaj yapmaktan baska bir sey yapmıyorum da
arada aksıyor ama genel itibariyle yapıyorum mesela kolajenli yüz maskesini haftalardır yapmadım ama diğerlerini yapıyorum . saç maskemi 1 haftadır yapamadım . bu hafta işte yoruluyorum bazende üşeniyorum ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…