Keratin bakım? Kuaforlerde mi yaplyo yoksa evde kendim de yapabilirmiyimMakyajda maxfactor ürünlerinden şaşma , saçına keratin bakımı yaptır ve spora başla
kendi yaptıklarımdan roman gibi bahsedeyimBu konu daha once de açılmıştır büyük ihtimalle ama bir de ben sormak fikirlerinizi almak istedim. Bakımlı bi insan olmak istiyorum. Zaten oyle cok bakımsız paspal bi insan degilimdir ama yine de daha hoş gozukmek istiyorum. 4 5 kilo kadar fazlam var balık etliyim yani. Saçlarım fazlaca elektrikli ve kuru. Yuzumde özellikle burnumda siyah noktalar var ve zaman zaman da sivilce çıkıyo. Simdi bana onerileriniz nelerdir daha alımlı ve hos görünmek için? Siz günlük bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? Bir de kıyafet onerileriniz var mı sizce her dolapta olması gereken en cok ise yarayan temel parcalar nelerdir. Kıyafet kombinlerine her türlü önerilere açığım. Bu arada universite ogrencisiyim ve daha cok spor giyinirim ama hafiften klasik yada suslu seylerde giyerim. Yardımlarınızı bekliyorum
Hanımgız , renkler ve zevkler farklıdır . Tarzını kişiliğini bilmiyorum kiBu konu daha once de açılmıştır büyük ihtimalle ama bir de ben sormak fikirlerinizi almak istedim. Bakımlı bi insan olmak istiyorum. Zaten oyle cok bakımsız paspal bi insan degilimdir ama yine de daha hoş gozukmek istiyorum. 4 5 kilo kadar fazlam var balık etliyim yani. Saçlarım fazlaca elektrikli ve kuru. Yuzumde özellikle burnumda siyah noktalar var ve zaman zaman da sivilce çıkıyo. Simdi bana onerileriniz nelerdir daha alımlı ve hos görünmek için? Siz günlük bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? Bir de kıyafet onerileriniz var mı sizce her dolapta olması gereken en cok ise yarayan temel parcalar nelerdir. Kıyafet kombinlerine her türlü önerilere açığım. Bu arada universite ogrencisiyim ve daha cok spor giyinirim ama hafiften klasik yada suslu seylerde giyerim. Yardımlarınızı bekliyorum
Nereye acmalıydım kikonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
uyarısı alacaksın demedi deme....
Kuaförde yaptırmanda fayda var çünkü evde miktarı ayarlamak sıkıntı oluyor.Keratin bakım? Kuaforlerde mi yaplyo yoksa evde kendim de yapabilirmiyim
Nereye acmalıydım ki
Teşekkür ederimÖncelikle bir güzellik salonuna cilt bakımına gidip siyah noktalardan kurtulmalısınız. Daha sonra cildinizin temiz kalmasını sağlayacak tonik, vs. gibi ürünler kullanmaya başlarsınız. Bu tip şeyler kullanan arkadaşlar daha kolay bilgilendirecektir. Cilt bakımınızı aksatmayın.
Onun haricinde, ağdanızı ve manikürünüzü de aksatmayın. Manikür gibi küçük bir ayrıntı kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlar. Ağda da hakeza; kimseye göstermediğiniz zamanlarda bile temiz olmak duruşunuzu değiştirecektir
Giyim olarak kendi tarzınızı oluşturmak önemli ama kilo fazlanız varsa tayt ve tayt formlu pantolonlardan uzak durmalısınız bence. Tabii bu benim fikrim, yakışmadığını düşünüyorum. Siz yakıştırıyorsanız sorun yok :)
Kendinizi daha iyi hissetmek için dolabınıza kilit parçalar ekleyebilirsiniz. Benim mesela giyimim ceket üzerine kuruludur. Dolabımda farklı form ve renklerde birkaç ceketim var; hem kurtarıcı oluyor, hem de çok salaş bir kot pantolona bile güzel bir hava katıyor :)
Neyse, çok yazdımÖzetle: Cilt bakımı önemli :)
Tebrik ederim vallakendi yaptıklarımdan roman gibi bahsedeyim
saçlarım için: mediobiocomplex vitamin hapı, bepanthene ampul, sarımssak yağı-karanfil- ısırgan yağı maskesi
cildim için : haftada 2-3 kil maskesi, hyolinoik asitli bir krem+ kolajenli maske,yaşmaya maskesi, mecitefendi kayısı çekirdeği kredi(içinde kayısı çekirdeği yağı,buğday yağı, at kestanesi yağı,kantaron yağı ilave edilmiş,pirinç unu maskesi, bazen beyazlaşması için limon suyunu yüzüme ve ellerime sürerim.
dudaklarım için: dolgun gözükmesi için diş fırçasıyla fırçalayıp varsa clajenli krem yoksa hyolinoik asitli krem sürüyorum
makyaj malzemesi , eyeliner kullanıyorum henüz araştırıyorum son aldığımdan memnun kalmadım ama mutlaka iyi birşey almalısın, allık markası pek önemli değil zaten gün içinde uçup gidiyor, yüzünde çok önemli bir sorun yoksa fondoten kullanma maske gibi duruyor gereksiz, cilt renginle uyumlu far, pudra ben beyu marka kullanıyorum ama innova mozaik olanı da beğenmiştim. dudak kalemi ve ruj dudak rengi rujun mutlaka olmalı
gardrop için mutlaka lması gerekenler, siyah,buz mavisi koy pantolon, siyah ve beyaz uzun kollu body.
aklıma bunlar geldi. bende çok bakımlı değilimdir ama bunları düzenli yapmaya çalışıyorum .
birde spor yapmayı ihmal etme kilo vermesen bile önemli değil unutma spor yapanlar hep 1 adım önde olurlar.
işe cilt bakımı yaptırarak baslayabilirsin saçlarada bakım kremi ve sonrasında fon vucut şeklinede uygun kıyafetler giyinirsen tamamdırBu konu daha once de açılmıştır büyük ihtimalle ama bir de ben sormak fikirlerinizi almak istedim. Bakımlı bi insan olmak istiyorum. Zaten oyle cok bakımsız paspal bi insan degilimdir ama yine de daha hoş gozukmek istiyorum. 4 5 kilo kadar fazlam var balık etliyim yani. Saçlarım fazlaca elektrikli ve kuru. Yuzumde özellikle burnumda siyah noktalar var ve zaman zaman da sivilce çıkıyo. Simdi bana onerileriniz nelerdir daha alımlı ve hos görünmek için? Siz günlük bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? Bir de kıyafet onerileriniz var mı sizce her dolapta olması gereken en cok ise yarayan temel parcalar nelerdir. Kıyafet kombinlerine her türlü önerilere açığım. Bu arada universite ogrencisiyim ve daha cok spor giyinirim ama hafiften klasik yada suslu seylerde giyerim. Yardımlarınızı bekliyorum
Valla ne yalan soyleyim fizigimden once cildim icin spor yapabilirim eger dediginiz gibiyse. Tabi fizigim de cok onemli dikkat etmeye calısrm ama asıl cildim puruzsuz ısıl ısıl bebek poposu gibi olsun istiyorumdonatella Bence her şeyden önce acilen spor ve diyete başla. Ben diyetteyim, spor da yapıyorum. Cildim daha sağlıklı oldu. Terleyince ciltteki toksinler atılıyor, sivilce ve siyah nokta oluşmuyor. Olmazsa buhar banyosu yap. Su kaynat, başına bez ört, buharı yüzüne tut. Fiziğin düzeldikçe bakım da kendiliğinden gelecek.
herkese her sac yakısmaz benceKeratin bakım? Kuaforlerde mi yaplyo yoksa evde kendim de yapabilirmiyim