- 27 Temmuz 2011
- 86
- 79
- 288
- Konu Sahibi amourkenzo
-
Mali müşavir olduğunuz için öyledirkafa dolu zaten birde başka bişeyle meşgul olamıyorsunuz. Ama ben mali müşavir olsam ayda bir de olsa cilt bakımına gider bir iki kıyafet alırdım değişiklik olsun
Evet ama istek yookk heves yokkk. Aliyorum aliyorum giymiyorum cok pis bi kisir donguye girdimO zaman sabah ki giyeceğinizi akşam hazırlayarak koyulabilirsiniz işe
Bu meslek öyle bişey maalesefgercekten az once mukellefin isini dusundum. Yatiyorum is kalkiyorum is
Oh ne guzel en azindan guzel gozukmek icin bi cabaniz var.ben dolaba elimi atiyorum ne gelirse giyip cikiyorumCildinizin ne istediğiyle alakalı birazda. Cansızsa parlak gösteren bir nemlendirici, güneş kremi yaz kış olur benim hayatımda mesela. bir rimel ve ten renginize uygun ruj oh mis :) Fazlası zaten hem zaman hem uğraş istiyor. Kıyafeti zaten bilemeyiz tarzınızı bilmiyoruz :) Ama ben ne giyeceğimi bilemediğim zamanlarda pinterest uygulamam var oradan bakınıyorum saç makyaj kombine o zaman daha pratik oluyor benim için bazen aklına gelmiyor insanın nasıl kombin yapacağı :)
Di mi? Bazi insanin icinden geliyor bakim yapmak. Bizim gbilere arada gelip gidiyorBen 28 yaşında öyleyim ara ara bana da o bakım perileri geliyor ama kısa sürüyor. Bence yapı meselesi üşeniyorum ben
TesekkurlerCilt bakim urunleri ve makyaj urunleri kişinin cilt yapisina göre değişir. Cilt tipinizi ogrenip ona göre tavsiyeler alabilirsiniz.
Onun disinda ne giyeceginizi akşamdan hazirlayin, ojenizi akşam sürün, saçinizi ne yapacaksaniz aksam karar verin
son dakika karar vermeyin hepsi bu. Sadece önceden düşünmek.
Ben ise tam tersi..O sabah güzelce giyinip makyaj yapıp çıkmazsan hasta gibi hissederim kendimi.. Alışkanlık yani alışabilirsiniz..Evet ama istek yookk heves yokkk. Aliyorum aliyorum giymiyorum cok pis bi kisir donguye girdim
Ne guzelBen ise tam tersi..O sabah güzelce giyinip makyaj yapıp çıkmazsan hasta gibi hissederim kendimi.. Alışkanlık yani alışabilirsiniz..
Valla kıyafet konusunda özenliyim bilmiyorum çok seviyorum giyinmeyi yani şık görünmeyiOh ne guzel en azindan guzel gozukmek icin bi cabaniz var.ben dolaba elimi atiyorum ne gelirse giyip cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?