Bakımlı hatunlar duşta neler yapıyorsunuz ve kaç dakika sürüyor toplam

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
Saçma bir dert olduğunun farkındayım,konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Siz duşta neler yapıyorsunuz da bu kadar erken çıkıyorsunuz?
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.

Ben duş aldığım zaman saçımı bir kere yıkar kremlerim, duş jeliyle yıkanır çıkarım.
Hele ki çok sıcak su seviyorsanız cilde çok zararlı,erken yaşta kırış kırış olursun. Bunu düşün hemen çıkarsın :KK70:
yok valla yaz kış ılık suyla yıkanırım. saçımı da en son buz gibi suyla :KK70:

duşta diş fırçalanıyomu yaa.ben hiç yapmadım bugüne kadar.sen bütün bakımlarını duşun içinde tamamlıyorsun sanırımda çoğu vakit kaybı. ben saçımı bi kere vücudumu duş jeliyle bi kere yıkıyorum.sonra saçımı maskeliyorum onuda duruluyorum.hatta duşta vücut kremi kullanıyorum onuda eklersem toplam duşum 15 dk. 45 dk içerde napıosun arkadaşım havasızlıktan ölürüm ben :KK70: ve bunu haftada 3 kere tekrarlıyorum bide.

Saçma bir dert olduğunun farkındayım,konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Siz duşta neler yapıyorsunuz da bu kadar erken çıkıyorsunuz?
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.

her gün duş alırsanız saçlarınızı da vucudunuzu da 1 kez yıkamanız yeterli olacaktır,
kendi adıma duşa gir, saçını şampuanla, krem/maske sür, o saçındayken sabunlan, yüzüne peeling/temizleme jeli vs ne uygulanacaksa uygula toptan durulan, bebe yağı sür çık yapıyorum, hepsi max. 15 dk.
vucut peelingi, saç bakımı vs uygulamaları haftada 1 ya da 2 bol vaktim olduğunda yapıyorum her gün değil.

Her sabah duş alanlardım.
Şampuan her gün saçıma sürmem.
Duş sonrası serum sürer ellerimle açarım saçımı salık bırakırım.
Tarak bile her gün değmez saçıma. Haftada bir anca.
Öyle güneş gibi gezerim çoğu zaman kabarık saçlarımla.
Şampuan haftada üç banyo sırasında kullanırım.
Vücut jeli kullanırım 1 ya da 2 defa,içime nasıl sinerse artık.

Maske ve peeling zaten her yikanmada yapilmaz. 2 saçını yika, bi vücudunu sonra cik. yani duş almayı buradami ogreniceksin. Dislerinide dustan once/sonra fircala
niye böyle kaba cevap verdiniz ki :/ genelde duşu akşam aldığım için dişimi de fırçalarım saçta kremi bekletirken onu da aradan çıkarıyorum.

ben eskiden 1 kere saçımı, 1 kere vücudumu yıkar; 15 dakikada bitirir çıkardım.
ama saçlarım çok kuruduğu için krem kullanmaya başladım.
şimdi saçı normal yıka, vücudu yıka, saçı kremle, o orda beklerken yüzünü jelle temizle, koltuk altını tıraş et derken 45 dakikamı alıyor.

her zamanki rutinime altı üstü bir saç kremi bir de jilet ekledim diye 15 dkdan 45 dkya nasıl terfi ettim bilmiyorum ama çıldıracağım

Ben 10 dkda saçımı vücudumu yıkar bitiririm..geri kalan 40 dkda o suyun altında ne halt ettiğimi bende cozemedim:KK70:sicak su çok güzel ya:KK15::KK200:

hergün girmeme ragmen bende öyle hergün keselenenlerden değilim.
1 gün keselenip diğer gün keselenmiyorum mesela bu böyle devam ediyor.
her girmemde de şampujan ve saç kremi kullanıyorum .
çıktıktan sonra vücuduma bebek yağı sürüyorum.
pazar günleri yapıyorum özel maskelerimi ama yüzüme , öyle saçıma falan uğrasmıyorum yani.
emin ol şampuan ve saç kremi işlemin en fazla 20 dk sürer , keselenmen o kadar şart değil , sende benim gibi yapabilirsin :KK66:

ben eskiden 1 kere saçımı, 1 kere vücudumu yıkar; 15 dakikada bitirir çıkardım.
ama saçlarım çok kuruduğu için krem kullanmaya başladım.
şimdi saçı normal yıka, vücudu yıka, saçı kremle, o orda beklerken yüzünü jelle temizle, koltuk altını tıraş et derken 45 dakikamı alıyor.

her zamanki rutinime altı üstü bir saç kremi bir de jilet ekledim diye 15 dkdan 45 dkya nasıl terfi ettim bilmiyorum ama çıldıracağım
Saç kreminin verdiği o yağlı histen nefret ediyorum:)))

Hafta da 3 kere banyo yapıyorsunuz, duş aldığınız zaman saçınızı yıkamaya gerek yok mesela.

Kalan 4 günde sadece vücudu 1 kere köpükleyip, durulayıp çıkabilirsiniz. 5 dk'lık işlem.

Hafta 3 kez peeling de abartı.

Duşta diş fırçalamak zor olmuyor mu, o niye hakketen?

X