- 23 Aralık 2011
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi gizemorcunokan
Arkadaslar herkese merhaba..Stenizi uzun suredir takib ediyordum,simdi uye oldum Ben cok bakimli bir transexsuelim ama sizin aranizda olamak beni onurlandiriyor...ve bakimla ilgili herseyi ogrenmek istiyorum bana yardimci olun lutfen.icimdeki kadini aciga cikarmak ozgur kalmasini saglamak cok guzel birsey,,vucudumun daha puruzsuz ve yumusak gorunmesi icin ne yapabilirim saygilarimla..sizleri seviyorum
Arkadaslar herkese merhaba..Stenizi uzun suredir takib ediyordum,simdi uye oldum Ben cok bakimli bir transexsuelim ama sizin aranizda olamak beni onurlandiriyor...ve bakimla ilgili herseyi ogrenmek istiyorum bana yardimci olun lutfen.icimdeki kadini aciga cikarmak ozgur kalmasini saglamak cok guzel birsey,,vucudumun daha puruzsuz ve yumusak gorunmesi icin ne yapabilirim saygilarimla..sizleri seviyorum
Arkadas yeni katIlIm demek istedi sanirim. Onun klavyesinde de benimki gibi I harfi yok.
arkadaslar herkese merhaba..stenizi uzun suredir takib ediyordum,simdi uye oldum ben cok bakimli bir transexsuelim ama sizin aranizda olamak beni onurlandiriyor...ve bakimla ilgili herseyi ogrenmek istiyorum bana yardimci olun lutfen.icimdeki kadini aciga cikarmak ozgur kalmasini saglamak cok guzel birsey,,vucudumun daha puruzsuz ve yumusak gorunmesi icin ne yapabilirim saygilarimla..sizleri seviyorum
bende yeni sayılırım siteniz çok hoşuma gitti burada öğreneceğim çok şey var eminim ki
sende hoşgeldin tatlım,
burası çok güzel,kardeş gibiyiz hepimiz,sende seveceksin
Ben bu durumu merak ediyorum aslinda ve yöneticilerden bu konu hakkinda bilgi almak istiyorum.
Bir üye erkek bile olsa kendini kadin gibi hissediyorsa, kadin gibi bakim yapip kadin gibi giyiniyorsa, hormonlari bile kadinlarinki gibi calisiyorsa kadinlardan tek farki sahip oldugu Y kromozomuysa bu yasak onu da ilgilendiriyor mu?