Cilt Bakımı Ürünleri Bakımla ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gizemorcunokan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
13
0
Arkadaslar herkese merhaba..Stenizi uzun suredir takib ediyordum,simdi uye oldum Ben cok bakimli bir transexsuelim ama sizin aranizda olamak beni onurlandiriyor...ve bakimla ilgili herseyi ogrenmek istiyorum bana yardimci olun lutfen.icimdeki kadini aciga cikarmak ozgur kalmasini saglamak cok guzel birsey,,vucudumun daha puruzsuz ve yumusak gorunmesi icin ne yapabilirim saygilarimla..sizleri seviyorum

canım önce "katilim" diye okuyunca biraz korktum.hoşgeldin aramıza.bu sitede güzelliğe dair herşeyi bulabileceğin gibi derdin var köşesinde dertlerini de paylaşabilirsin,herkes birbirine yardımcı olmaya çalıyor.

Yani bu durumda erkek üyesimisiniz?Kendinizi karşı cinsten hissetsenizde sitede erkeküye yasağı var bilginize....

Ben bu durumu merak ediyorum aslinda ve yöneticilerden bu konu hakkinda bilgi almak istiyorum.
Bir üye erkek bile olsa kendini kadin gibi hissediyorsa, kadin gibi bakim yapip kadin gibi giyiniyorsa, hormonlari bile kadinlarinki gibi calisiyorsa kadinlardan tek farki sahip oldugu Y kromozomuysa bu yasak onu da ilgilendiriyor mu?

Son düzenleme:

cnm ben de tırstım ya ama merak etmedım degıl :) cıdden benb u durumu hıc dusunmemıstım bu arada ben bı konu acmıstım bebek sampuanı kullanmaya basladım bı aydrı ham yumusak hem de parlak yaptı herkese tavsıye ederım :)

Yani sitenizin kurallarina aykiri olmak istemiyorum.ama benim hormonlarim ve hissetiklerim tamamen kadinsi ve oyle kalmasini istiyorum ben icimdeki hapsolmus kadini buldum ve ozgur biraktim musade edin kadinsi hayati yasiyayim ,,hislerimi savundugun icin saol ayrica ben durus bir sekilde acikladim kendimi ve bu ailede kalmak istiyorum

kendini kadın gibi hissediyorsa bence kadındır ve aramızda olmalıdır.insanları dışlamak çok kolay ama kk üyelerine yakışmıyor.

aramıza hoşgeldin burada olan herkesten belki daha da kadınsın beni takip et şekerim kokoşingen üyelerden biri olarak sana çok faydam olacaktır

aramıza hoşgeldin tatlım,
siteyi takip ettikce herşeyi öğreneceksin zaten.vücudunun pürüzsüz ve yumuşak görünmesi için öncelikle tüylerden arınmalısın,bunun çeşitli yolları var ağda,jilet,tüy dökücü krem,iğneli ya da laser epilasyon gibi hangisi aklına yatarsa bunlardan biriyle tüylerinden kurtul.sonra hamamda ya da evinde (hamamda saunaya da girersin hem) güzel bir kese yap/yaptır banyodan çıktıktan sonra da mis kokulu yağlarla vücuduna masaj yap/yaptır.cildin mükemmel görünecektir canım benim.hadi kolay gelsin.

bende yeni sayılırım siteniz çok hoşuma gitti burada öğreneceğim çok şey var eminim ki

hoşgeldin canım ;

bakım için nerden başlaman gerektiğine karar ver.bence bakımları saç, cilt, vücut, makyaj,kıl tüy, kaş göz ...vb. sırala önceliklerine göre.istediğin bakımla ilgili herşey bu sitede yeteri kadar var zaten.sonrada başlarsın.bizlerde yardımcı oluruz sana..

ay kızlar ben kadınlar kulübünü kızlar tuvaletine benzetiyorum.hani dışarı çıktığımızda nereye gidersek gidelim o kokoş,burnundan kıl aldırmayan havamızı kızlar tuvaletinin kapısında bırakır,içeri girdiğimizde saçtı,makyajdı,dedikoduydu pedti derken bi bakarız ya o 1500 havalarımızdan eser kalmamış.işte burasıda o nedenle kızlar tuvaleti gibi içinde herşey ve her renk konuşuluyo.üstelik içerdekilerin sayısı milyonlarca.ay super bu site yaa.çok memnunum burda olduğum için

Allah seni bildigi gibi yapsin, katilim diye algiladim bi an,

aramiza hos geldin oncelikle.burda her cesit kadin, her sekilde konusuyor, guluyor, tartisip gunluk sorunlarimizi paylasiyoruz, cocuklarimiz icin planlarimizi anlatiyoruz, guzellik icin receteler paylasiyoruz..

erkek olmadigin surece , burda olmanin sorun teskil edecegini sanmiyorum...

aradigin sorunun yaniti isecok genis kapsamli.

estetik anlamda yapilan mudahaleler var mesela, yada evde kendi kendine uygulayabilecegin maskeler, satin alabilcegin kremler vs vs liste cok uzun yani..

yasin itibariyle neye ihtiyacin var ,kapsamlica yaz , ona gore cevapliyalim ,elimizden geldiignce..

kadın olmak hoş tabi de çok pahalı iş, zahmetli, külfetli.ağdası ayrı para ayrı acı, bir saç boyatsan 300 tl, sürekli modaya ayak uyduracaksın paralar dökeceksin. Kilo alması bir dert vermesi ayrı bir dert. Kocan hem süslü ol güzel ol ister hem para harcama der. Hem çalış,hem süslen, hem adamı mutlu et, hem çocuklara bak. Tabi bunlar kadınlığın güzel yönleri herkes para harcamayı sever :)) Kadınlığın bir de asıl zor olan tarafları vardır. Hepimiz sokağa çıkınca sözlü tacize uğrarız burada herkes hem fikir herhalde. Evde de ilk önce bize bağırılır, kocan bağırır baban bağırır sesin çıkmaz hık diye kalırsın. Bir adama teşekkür etsen asılmaya başlar. Şanssız olanlarımız fiziksel tacize uğrar. Eşinden şiddet görenler zaten içimizde ayrı bir yaradır. Ayrıca transeksüeller daha çok şiddete maruz kalıyor diye de biliyorum.. Kadın olmak kolay değildir. Sen emin misin cinsiyetini değiştirmek istediğine? :) umarım her şey dilediğin gibi olur, istediğin ömrü yaşarsın ....

Site yönetiminin bu duruma bakış açısını bilemem ama bence sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…