cildinize uygun ürün kullanmadıgınız içindir
hangi marka ve hangi ürünler kullanıyorsunuz?
magnesi calcine bu kabızlık ilaçı bundan alın yoğurt kıvamında sulandırıp sürün 3-4 uygulamadan sonra çoğu gider
sebamedin jeliyle toniğini sabah akşam kullanıyorum.haftada yada 10güne bir mısırunlu peelingi yapıp ardına maya yada elma kayısı maskesi uyguluyorum,tabi bepanthen sürüyorum akşamları yatarken.
söylemeyi unuttum.. clean&clear siyah nokta temizleme losyonunu mutlaka dene bi de.. yerimseniben
sebamedin jeliyle toniğini sabah akşam kullanıyorum.haftada yada 10güne bir mısırunlu peelingi yapıp ardına maya yada elma kayısı maskesi uyguluyorum,tabi bepanthen sürüyorum akşamları yatarken.
yaa ben neler kullanmadımki??clean and clearın setini(jeli kremi akne önleyici)1hafta kullandım cildim pul pul dökülüodu nemlendrici kullandıım haldee ve siyah noktalarda daha kötü olduu sonra çöpe attım para boşa gitti ona yanıyom.
hadi ya fisfisfis
şu kozmetik ve ilaç işini bi türlü çözemedm.. bende mucize gibi bi sonuç yaratıyo, bi başkasında cildi daha da beter ediyo.. deneyerek bulmak lazım demek ki cildimize iyi gelen şeyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?