Sivilceli Ciltler bakım yaptıkça siyah noktalar çoğaldı :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cnm ben avene temizleme jeli kullanıyorum ama
yüzümü yıkarken bunu süngerle uyguluyorum
haftada iki kere de peeling yapıyorum
özellikle yıkarken sünger kullanmak çok etkili
burnumdaki siyah noktalar minumumda bu sayede

bu sünger dedigin nasil birsey gizzem cim

kızlar tercih ettiğiniz yöntemler iyi hoşta çokta üstüne düşmeyin jeller losyonlar fln..tek ama etkili bi ürün kullanın..çünkü kullandığın temizleyiciler zamanla cildi hassalaştırıyo ve en ufak tozdan fln etkilenip sivilce oluyo..ben bi keresinde niveanın temizleme sütünü kullanmıştım...sabah akşam yapıyodum aradan 3 gün geçti geçmedi hiç sivilce olmayan yanağımda kocaman bitane çıkmıştı..şimdi sadece gül suyuyla canlandırıyorum..bide haftada bir nemlendirici maske yapıyorum o kadar...Allah a şükür bi promlemim yok..sadece kansızlıktan biraz rengim soluk duruyo o kadar..

valla kızlar gerçekten ne kadar çok şey yaparsak o kadar bozuluyo cilt.kendi haline bırakılmıyo ama minimuma indirin kullandığınız ürünleri..
ben 2 haftadır falan sadece jelle yıkayıp akasından sodayla yıkıyorum.ne nemlendirici ne başka bişey.dışarı çıkarken de güneş koruyucu o kadar.
inanın cildim daha ferah artık.bi dönem göz altıma da krem kullanıyodum yüzüm vıcık vıcık oluyodu.şimdi terlemiyorum bile :)

bir de ben yıkarken sünger diil de fırça kullanıyorum o da güzel yapıyo..sünger de ii fikirmiş ama..böyle delikli cilt bakımı süngerleri var.kuruyunca sert oluyo ıslatınca yumuşacık.onlarla yıkamak ii gelebilir.

Bence de fazla bakımdan olmuş canım..
Benim de bir arkadaşımın cildi çok yağlı,sivilceye müsait.
Sürekli araştırır,bi sürü ürün alır.Dikkat ediyorum,bakım yaptıkça gözenekleri iyice açılmaya başlıyor,cildi bakım yaptıkça bozuluyor.
Ben güneş kremi dışında hiçbirşey sürmem cildime.Bi de arada bir doğal maskeler yaparım.
Gerçi itiraf ediyorum genetik olarak cildim zaten güzel.(çok şükür.)
Ama bence yine de yüzüme birşey sürmememin etkisi büyük.
Ah,o reklamlar yok mu,ah..Yalan kızlar,inanmayın.O ürünlerin hepsi kimyasal neticede;mutlaka bi zararı dokunur..

bir de ben yıkarken sünger diil de fırça kullanıyorum o da güzel yapıyo..sünger de ii fikirmiş ama..böyle delikli cilt bakımı süngerleri var.kuruyunca sert oluyo ıslatınca yumuşacık.onlarla yıkamak ii gelebilir.

Canım süngeri bilmiyorum ama fırça zamanla gözenekleri açıyormuş.Her zaman kullanma derim. yerimseniben

ben avon temsilcisiyim ürün eğitimine gittiğim zaman ordaki bayan temizleme ve tonikleme işleminden sonra nemlendirici uygulanması gerektiğini (yağlı ciltlere yağsız nemlendirici) yoksa ciltteki nem seviyesi düştüğü için temizleme ve toniklemeden sonra cildin nem ihtiyacından dolayı kendi kendine yağ üretmeye başladğını dolayısıyla siyah nokta ve sivilcelerin arttığını söylemişti ben uyguladım gerçekten farkı gördüm siz de bi deneyin isterseniz

şimdi sadece akşamları yatmadan önce kil sabunuyla yıkıyorum hemen ardına hametan krem sürüp yatıyorum,sabahleyin güzel bi cilttle uyanıyorum.hametanı öneririm kızlar ama kıllanma yapıp yapmadığını bilmiyorum.

temizleme urunlerini çok ıyı yıkamak gereli yuzu. yoksa kalıyor kalıntlar ve bunlar sıya noktalara sebep olur. çok ıyı durulanmalı.yoksa neden sıyah nokta olsun?

bu durum seni rahatsız ediyorsa bence dermatologa git. Yıkama jeli içersinde salisilik asit veya glikolik asit olanları tercih et .Salsil diye siyah noktalara iyi gelen bir ilaç var .Yıkama jelini kullandıktan sonra onu problemli bölgelere sürebilirsin. Ayrıca bepanthene yerine yağsız komedon yapmayan bir nemlendirici seçersen daha mantıklı olur ve en önemlisi sabret bunları kullanınca zamanla iyileşecektir

ben dermotoloji doktoruna gitmistim, avene temizleme jeli ve nemlendiricisini onerdi, sadece yetkili eczanelerde satılıyor, %50si termal su, cok guzel temizliyor, sonuclarını hemen goruyorsunuz, tabi ki tamamen yok olmadı ancak cildim su anda cok puruzsuz, siyah noktalar yakından belli oluyor ancak, bir haftadır kullanıyorum

X