Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper bi konu yaaa... 15 aylık kızım var. kızım olana kadar hiç kimse beni eşofmanlarla bile görmemiştir.. hep makyajlı bakımlı kuaförden yeni çıkmış gibi dolanırdım... ama şimdi vakit bulup makyaj bile yapamıyorum özel bi gün olmadığı sürece.. sadece cilt temizliğime ve nemlendirici kullanmaya dikkat ediyorum... çünki öyle uzun uzun kendime ayıracak vaktim ve enerjim yok.. akşam olup kızım uyudumu kalan işlerimi bitiryorum ondan sonrada yerimden kalkıcak enerjiyi bulamıyorum kendimde... ama bu durum beni üzüyor çok.. alışverişe gittiğim zaman alıcağım kıyafeti deneyemiyorum bile çünki kızım durmuyoo.. büyümesini bekliyorum kızımın belki o zaman biraz rahatlarım diye ama bian önce eski halime dönmek istiyorum.. umarım burası beni motive eder.. buna çok ihtiyacım var.. beni gaza getirecek her türlü öneriye açığım:))
evt cnm bir maşrapaya sirkeyle suyu karıştır kafandan aşagı dök:9
kaydirigubbakcemile :hulya: süpersin bence de
olabilir peppermint cim sacım rödleli ama cok yıpranmıştı artık akıp akmaması ilgilendirmiyor beni yeterki toparlansın buarada dün bahsettiğimiz karşımı yüzüme uyguladım limonsuyu sirke ve su karışımını yüzüme uyguladım bakalım sonucu nasıl olacak
olabilir peppermint cim sacım rödleli ama cok yıpranmıştı artık akıp akmaması ilgilendirmiyor beni yeterki toparlansın buarada dün bahsettiğimiz karşımı yüzüme uyguladım limonsuyu sirke ve su karışımını yüzüme uyguladım bakalım sonucu nasıl olacak
şimdilik bişey farkedemedim balsuratcım biaç gün daha deneyeyim sölerim o zaöman olur mu
kendimi kobay gibi hissettim yahu
çok uzundu bnm de mecburen kestirdim sağlıklı bir şekilde uzasın diye zaten dökülüyor da lşükür dipten saclar geliyor alnımda kahkül gibi görünüyor ama boyamam artık ya bana yaramıyor gitti güzelim saclar şimdi olanı korumaya calışıyorm
evet renk acicilar mahvediyor saci,
gecmiste benim de basima gelmisti, sari baleyaj attirmak istemistim, sacim yanmisti, kabus gibi gunlerdi, geceleri uyku uyuyamiyordum sacima takmaktan, kisacik kestirmistim,
2005 yiliydi sanirim;
ama 1 yilda yeni saclar uzuyor merak etme,
simdi kesinlikle renk acici kullandirtmiyorum sacima, boyuyorum ama fazla acik tonlara degil, boyayla acilabilecek renklere