• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri bakım yaparken uzayan saçlar

mavi suyu bende kullandım ama benim bildiğim saçların ucuna sürülür kolay taranması ve fönden zarar görmemesi için bence uzatmaya faydası yok zaten diplere sürülmemeli

kızlar mavi su yalnış hatırlamıyorsam yazın ben 14 tl almıştım normal kozmetik marketlerde daha pahalı ben eminönünden alıyorum mısır çarşısından ön kapıdan girin direk sağa sola sapmadan yürüyün çarşının çıkış kapısından çıkın çıkar çıkmaz sağa ve sola yol var siz direk gidin ilk soldan 20 mt yürüyün zaza han var kuaför malzemeleri satıyor bi merdiven çıkın karşınıza gelir bu hanın karşısındada kozmetikçi var ayrıca bu handa maşa kufördeki fönlerden yani profsyonel ürünler de var fön için tafsiyem hanın girişinde soldan2.dükkan kısacası saçınızla ilgili bu dediğim han ve karşısındaki kozmetikçide saçınızla ilgili hemen hemen her ürünü daha uyguna alırsınız.bilginiz olsun

kızlar yukarda çarşının çıkış kapısından çıkın çıkar çıkmaz sağa ve sola yol var siz direk gidin ilk soldan 20 mt yürüyün demişim ya yalnışlık oldu ilk sağa diyecektim belki gidenler olur düzelteyim dedim .zaten giden olursada oralardan kime sorsanız zaza hanı hemen gösterirler.

Back