mavi su hakkında bir ara başılk açmıştım saçları gerçekten yumuşatıyor ama marka olarak düşünmemiştim bir sarı kız vardı kuaförümde o dikkatimi çekmişti almayı düşünürsem selektive iyi bir marka paylaşım için saol.
peki istanbuLda neRden aLabiLiRiz ben adanadayım biR aRkadaşıma söyLiycem o bana aLacak ve getiRcek bayRamda adanada yeRi acık bi şekiLde söyLeyebiLiR misin you_know benim saçLaRımda boyaLı çok döküLüyoR ve uzamıyoR biRde keğek soRunum cıktı 2 haftadıR umaRım banada iyi geLiR saç kRemi kuLLamazsam saçLARım açıLmıyoR biRde yağLı inş iyi geLiR tşkLeR şimdiiden
canım bende mersinliyim istanbula geleli 2 ay olmadı daha mersindeyken kuaförden alıyordum 35 tl ye tabi ama burdan bi arkadasım eminönünden almış daha ucuza yukardada yazmıstım zaten yerini bilmiyorum arkadasımda eminönünde sormus kuaför malzemelerinin satıldıgı yeri ordan göstermişler içiçe yani orda heryer tarif edememki ama kime sorsan gösteriolar dio
her kozmetikcide var arkadaşlar
ben şurdayım burda varmıdır yokmudur demeye gerek yok ki
ben her girdiğim kozmetikci de gördüm görüyorum da
istanbul da olmamanız bulamayacağınız anlamına gelmez
gidin kozmetikcilere bakının
istanbulda olanlara yer konusunda yardımcı olabilirim buyrunnnnnnnnn
canim netten almam icin üyelik gerekiyo ve cep nosu istiyolar benim türkiye de cebim yok gecersiz oluyo yani 05....degil ama kuafördende alsam farketmez sonucta uzun bi süre gidiyo
arkadaşlar, you_know arkadaşımzın tavsiyesiyle ,eminönüne gittim , kuaför malzemeleri satan yerler nerede dedim,zaza han mı bişey han dediler,gittim hemen zaten arada yakın yani , sonra handa alt katta ,ki diğer katlara çıkıp fiyat da sordum,14 tl dediler, alttaki dükkandan altım aynı fiyata...inş hepimizin dilekleri gerçek olur :) bu arada unutmadan you_know a da çok teşekkür ederim,Allah razı olsun :)
Bir sitede aşağıdaki bilgileri yazmışlar bu suyla ilgili:
"Selective Pro-Tek Sprey Due Phasette / ıkili Bakım ıçeren Mavi Su 400 ml.
Keratin aminoasit kationik kompleks ve pro-vitamin B5 içerir.
ıçeriğindeki mavi faz ile dolaşmış saçların kolay açılmasını ve taranmasını sağlar.
Saç kayıplarını ve kırılmaları engeller.
Elektriklenmeyi önler.
Kolay şekil almasına yardımcı olur.
Saçı fönün ısısından korur.
Uzun süre etkili parlaklık ve yumuşaklık sağlar.
Beyaz faz, saçın keratin yapısını onarır.
Boyanın daha uzun süre saçta kalmasını sağlar, akmasını engeller."
Bunları okuyunca saçı uzatması gayet normal gibi geldi bana. Ben de en kısa zamanda alıp deniycem. Teşekkürler you_know.
ıstanbul'da olanlar Erkul Kozmetik'ten alabilirler, Mecidiyeköy ve Bakırköy'de. Ben dün gördüm 18 TL falandı. Ayrıca büyük kutu dax supergro da vardı o da 18 TL falandı. (Reklam yapmak gibi olmasın :) )
Ben araştırdım, topladım sorularımı cevaplarınızı bekleyerek birkaç şey sormak istiyorum. :kedi:
*Ben yağ bakımı yapmaya başlamıştım aldığım tavsiyeler üzerine ama şu zamanlarda yapamıyorum. Sinüzit, sınavlar, soğuk gibi nedenlerden dolayı, bu ürün işe yarayabilir mi? Eğer yaramazsa ne önerebilirsiniz? sositososito
*Bende bu ürün var, aynısı mı?
*ıçinde trimethicone var, olumsuz bir etki oluşabilir mi? :sm_confused:
*Saçlarım normal, dalgalı mı düz mü belli değil, düzken kabarır, dalgalıyken söner, garip biraz :bbo:
foto görünmüyor selectıv protec yazan seffaf bir şişe ve içinde mavi bir su sanırım anlarsın
içinde ne oldugunu bilmiyorum
bakım yapıyor dolayısyla işe yarar