- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
Seni strese sokan her neyse önce ondan kurtulmalısın.
Sonrası kolay...
kurtulmam için istifa etmem gerek şuan o da mümkün görünmüyor en iyisi sallamamak diyorum çok başarılı olamasam da :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni strese sokan her neyse önce ondan kurtulmalısın.
Sonrası kolay...
Pko için ne ilacı kullanıyorsunuz. Benim de saclarim çok dökülüyor bu aralar.haftada bir kere banyoya girmeden önce saçıma yağ bakımı yapıyorum. Çörekotu yağı sürüyorum dipten uca. Saçımı yumuşacık yapıyor. Kremsiz serumsuz kolayca taranıyor.
Şimdilik bunu alışkanlık haline getirdim. O da saçımı uzatmak istediğim için.
Saçım iki yıl önce yandı onuzlarımda kısacık kestirdim. İki yıl uzamadı ya. Normalde saçım çok hızlı uzardı.
Haziranda polikistik over için hormon hapı kullanmaya başladım.
Saçım atağa geçti resmen Haziran'dan beri hiç uzamadığı kadar hızlı uzuyor.
Demem o ki eğer vücüdunuzda bir sağlık problemi varsa dışardan yapılan bakımlar pek etki etmiyor
Ayrıca geçmek bilmez kistik sivilcelerim de duruldu hayret ediyorum yıllarca ne çekmiştim halbuki
Pko için ne ilacı kullanıyorsunuz. Benim de saclarim çok dökülüyor bu aralar.
Doktora gitmeden ilac almam. Sadece merak ettim. Bende de pko var hafif düzeyde.Doktor kontrolünde D..35 diye bir ilaç kullanıyorum.
Saç dökülmenin sebebi pco mu stres mi yoksa vitamin eksikliği mi önce bunu öğrenmek lazım aslında
Yüz maskesimi sadece detay verir misin.. Benimde bu ara ihtiyacım olan şeylerden.. Nerden alabiliriz nekadar süredir kullanıyorsunuz?Düştan önce saçıma nuxenin kuru yağıni sürüp 5 10 dk bekleyip dusa giriyorum
Dustan sonra yine bu kuru yağı islak cildime ve vucuduma yediriyorum baska da aksiyona girmiyorum duş konusunda uzun zamandır üşeniyorum vhalla :)
Sabah akşam yuz yikama tonik nemlendirme ve göz alti bakımi ...bazen akşamlari unutuyorum yorgunluktan yada üseniyorum
Haftada 2 limonianin vitamin maskesi var bayıldim...
Birde el tırnak muhim...mutlaka bakimli olur
Ara ara Beden ve zihne yararlı tibet egzersizleri
vhalla cocukla benden bu kadar...bi ara ayaklarıma el atsam iyi olcak :)
En son seninle bakım rutini oluşturmuştuk sonradan koptuk naberrr neler yapiyosun bakalım görüşmeyeliHadi sende rutin oluştur
Beraber bakımlı olalım
En son seninle bakım rutini oluşturmuştuk sonradan koptuk naberrr neler yapiyosun bakalım görüşmeyeli
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım bendede durumlar eskiye göre daha iyi maskeyi haftada bir uyguluyorum ama günlük makyaj aliskanligi edindim desene saçlardan sonra taş olucaksinHerşey yolunda çok şükür sen nasılsın :)
bakım işleri eskiye göre iyi durumda ama zaman zaman yine başa dönebiliyorum.
kendime uygun ürünleri araştırıyorum.
vaktim olsa saç boyatıcam şuan tek eksim bu.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım bendede durumlar eskiye göre daha iyi maskeyi haftada bir uyguluyorum ama günlük makyaj aliskanligi edindim desene saçlardan sonra taş olucaksin
Trendyoldan aliyorum ben En son 7 liradan 16 liraya ciktı maske icim gitti o kadar para vermeye :) cok toparlayici bir maske sevmistim baya limonian aslinda dağıtıcı firma ve o firma adi altinda baska markalar ve maskeleri var daha uygun olan mizon gibi onlar da cok iyiYüz maskesimi sadece detay verir misin.. Benimde bu ara ihtiyacım olan şeylerden.. Nerden alabiliriz nekadar süredir kullanıyorsunuz?