- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
Olur vallaHadi sende rutin oluştur
Beraber bakımlı olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur vallaHadi sende rutin oluştur
Beraber bakımlı olalım
Pek deneyimin yok ama kas aldırma arada makyaj ama çevrem giyimde zevkli oldugumu söylerOlur valla
Hadi nelerden başlayalımmakyaj yapmak 21/2
bugün bb krem çok az far rimel ve ruj kullandım toplamda 10 dk sürdü
saçımı 10 dk daha güzel toplamaya çalıştım
küçük saçlarım yatışsın diye 7/24 elidor kullandım
diğer bakımlarımı da her fırsatta yapıyorum.
bu arada vücut tipime göre giyim araştırması yapıyorum.
daha oje olayına daha girmedim :)
kombinlerimi ve sevdiğim ürünleri paylaşıcam yakında.
Hadi nelerden başlayalım
Tamam starti verdim ben
Epilasyon işlerimizi yapıyoruz öncelikle...
Banyo ve nemlendirici kremlerden başlayalım.
makyaj rutini için günlük ürünler belirleyelim.
Peki starti verdim ben
mesela ben banyo sonrası uykum geldiyse bebek yağı kullanıyorum
krem daha meşakatlı vaktim varsa kremleniyorum.
burdaki tavsiyelere göre eksik listemizi belirliyoruz
benim roll-on eyeliner ve aydınlatıcı almam gerekiyor.
Güzel başlangıç ben daha maske olayına girmedim :)Bu gün maske ve tonikle başladım akabinde hafif bir makyaj ee daha napim
İnsan alışık olmayınca farklı oluyor daha başlangıçtayiz canım yavaş yavaşGüzel başlangıç ben daha maske olayına girmedim :)
Maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? Benim de cildim yağlı sivilce oluşumuna çok yatkınMerhaba
Konuya ortadan dalmış olucam ama ben yüzüm için peeling olarak kahve telvesi kullanıyorum.
Bir de maya maskesi yapıyorum cildimi canlandırıyor parlak gösteriyor
Bunları deneye yanıla öğrendim. Yağlı bir cilt tipim var kolay sivilce çıkaran
Kozmetik kremler nemlendiriciler
peelinglrr anında sivilce yapar kullanamıyorum. Bir yerden sonra denemekten yoruldum. Elim gitmiyor nasıl olsa sorun yaratacak cildimde diye.
Artık daha bilinçli olduğum için içeriklerine bakıyorum hepsi çöp
Maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? Benim de cildim yağlı sivilce oluşumuna çok yatkın
Aynen bende :) sanırım içten gelmeli böyle şeyler. Duş gün aşırı alırım mutlaka ama onun dışında evde hatçe teyzeyim. Dışarı çıkacaksam durum değişiyor tabi. Dışarıda piremses evde hatçe teyze:))Kendimi baya enkaz olarak gördüm şuan :)
Aynen bende :) sanırım içten gelmeli böyle şeyler. Duş gün aşırı alırım mutlaka ama onun dışında evde hatçe teyzeyim. Dışarı çıkacaksam durum değişiyor tabi. Dışarıda piremses evde hatçe teyze:))
bu hafta yaşadığım aşırı stres yüzünden yüzüm mayın tarlasına döndü ve adam akıllı bakım yapamadm. Tek yaptığım her gün duş alıp, duştan sonra saçıma sıvı saç kremi ve bakım yağı uygulamak