- 26 Ocak 2021
- 744
- 752
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bigjetplane
Genelde o civarda 3 ile 4 bin arası istiyorlar. Beklentileriniz normal yemek ve ev işi de dahil olması. Ama 3 yaş bir çocuğu kreşe verseniz evdeki ortama göre daha fazla gelişim gösterir.Merhaba,
Oğlum 3 yaşına yakın. Bakıcı aramaya başladım. Çocuk gelişimi okuyan biri olsun istedim. Oğluma gün içinde aktivite yaptırmasını, yemek hazırlamasını ve evden çıkarken ortadaki oyuncakları toparlamasını istiyorum sadece(09-18 arası). Ama çocuk gelişimi mezunları genelde çok genç olanlara denk geldim 24 yaş gibi en fazla ve çocukla ilgili işlerde aksatacak gibiler yaşları küçük olduğu için yemek konusu sıkıntı olacak gibi en az da 3200/3800 arası istiyorlar. Bu maaşlar nasıl sizce? Ben yaşları küçük olduğu için pek istemiyorum sanırım.
Bunun yerine acaba çocukları seven, oynamasını bilen ama eğitim almamış 40+ birini mi tercih etsem sizce? Oğluma yemek yapsın, bize bi çeşit yemek, bi de sadece oğlumun ütüleri. Kalan işleri ben halledicem. Zaten 3 yaş olduğu için kendi kendine de oynuyor onunla bu işleri yapabilir diye düşündüm. Sizce ne yapmalıyım?