- Konu Sahibi anneoldummutluyum
slm arkadaşlar, benim temmuz 2010 doğumlu bir kızım var. bakıcımızdan çok memnunuz çok güleryüzlü doğal kızımıda seviyor severek bakıyor yani. ama sorunum kızımın beslenmesi. bakıcımızın kendi kızıda olduğu için (10 yaşında) o bizim evimize gelemiyor. kızımı babası hergün onlara bırakıyor. bende alışveriş olarak 2 haftada bir sütünü yumurtasını yoğurdunu peynirini alıyorum birde bazen tavuk yada kıyma alıyorum. kızım sebzeleri çok sever ama kadın sebze yemediğini söylüyor. birde onların evinde sebze yenmezmiş e onlar yemeyince kızıma özellikle yemek yapmıyor. kızıma sordugumda sık sık makarna diyor yani benim anladıgım sık sık makarna ve patates yediriyor. bazen tavuk yada kıyma diyor. bazen yaprak sarması mantı falan yani hamur ağırlıklı... ama telefonda makarna dedikçe üzülmeye başladım ben işyerinde yemeğimi rahatça yiyemez oldum. tamam çok mutlu orda hemde kızıyla oynuyorlar ama gerçekten kızımın kilosuda fazla. sebze alayım yap diyorum yok bizim evde yenmez boşuna zahmet etme diyor. şimdi ciddi anlamda eşimde çok sinirlendi kreşe verelim diyor kreştende korkuyorum daha çok küçük yapabilirmi bilmiyorum. ama en azından beslenmesi düzenli olur. ama bunların evi çok sıcak bu sıcaklığı bulabilirmi acaba? sonra pişman olmaktan korkuyorum. kadınla konuşsam hergün yemeğini yapıp göndersem zormu olur yada yemek soğuyunca tekrar ısıtılınca değer kaybetmezmi
nasıl konuşayım ne deyim akıl verin lütfen kızım sağlığından olursa ilerde geç kalmaktan korkuyorum
((
şimdiden teşekkür ederim.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
şimdiden teşekkür ederim.