• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcılık yapmak istiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Evet bende katılıyorum gul100 arkadaşıma.Gayet makul şekilde durumunu izah ediyor.Bu nasıl bir yorumdur diğer bayandan.Pes ama .Düşmez kalkmaz tek Allahtır .Bunu umarım düşüpte öğrenmek zorunda kalmazsınız.

Evet bende katılıyorum gul100 arkadaşıma.Gayet makul şekilde durumunu izah ediyor.Bu nasıl bir yorumdur diğer bayandan.Pes ama .Düşmez kalkmaz tek Allahtır .Bunu umarım düşüpte öğrenmek zorunda kalmazsınız.

tesekurler ayşelcım malesef boyle duz bır mantıkla hareket eden ınsanlar var ve hep olacak Allah akıl fıkır versın dıyorum sadece.vaktı bol ve eğlence arıyo kendıne sanırım vereliniortak gelen bakıcıyada Allah booooooool sabır versın çok ıhtıyacı olacak

Son düzenleme:
niye meşgul ediyim kreş bulamayınca bakıcı aramaya karar verdik b planı bu...tabi anlamanız zor..ikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ş bırakamaya gelince kamuda memur olunca çıkmak olmaz bak siz bakıcılık arıyosunuz ben gül gibi işimden nasıl çıkıyım kızımn geleceği bu...

sadece kamuda memur olanlar çocuğunun geleceğini düşünüp çalışıyo özel sektördekıler çıkın bakıyım işten kırın dızınızı çocuğunuza bakın oturun evde sızın çocuğunuzun geleceğini düşünmek gıbı bı hakkınız yok aaaaa duymadınızmı canım yumyi hadı hemen

yazık böyle düşünen bir bayana hepımızın çocuğu var ve hepımız onların geleceği için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz:1no2:kımımız sekreterlık yaparak kımımız temızlık yaparak kımımızde bakıcılık yaparak

Son düzenleme:
gul100 hanım tüm yazılanları okudum okadar sinirlendimki yumy hanımın yorumlarına bence cok ciddiye alıp cevap yazmaya bile deymez . annelik ne kadar büyük bi görev ne olursa olsun her kes cocugunun geliçegi için çalışır emek harçar ne iş olursa olsun bu böyledir

Arkadaşlar birbirinizi ne kadar yanlış anlamış ve
yanlış yorumlar yazmışsınız...
karşılıklı tartışmadan çoğunuza ceza vermem gerek ama
dediğim gibi yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum..
lütfen kırıcı olmadan ve konuyu dağıtmadan devam edelim...
sevgiler...

gul100 hanım tüm yazılanları okudum okadar sinirlendimki yumy hanımın yorumlarına bence cok ciddiye alıp cevap yazmaya bile deymez . annelik ne kadar büyük bi görev ne olursa olsun her kes cocugunun geliçegi için çalışır emek harçar ne iş olursa olsun bu böyledir

vereliniortak aynen sızın gıbı düşünüyorum teşekurler a.s.

Selamlar....
ben tartismaya girmeden hemen sorayim sorumu:) arkadaslar ben bakici ariyorum yatili ...yurtdisina cikmak icin problemi olmayan 2 tane oglum var hollandada kaliyorum

Back