• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakiciburada Kullanan anneler?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nadide369

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
2
1
1
44
Merhaba arkadaşlar,
Çocuğum için bakıcı arayışım var ve internette Bakiciburada.com'a denk geldim. Deminden beri inceleyip duruyorum, referanslarını falan da okuyorum herkes çok memnun kalmış ama yine de çocuk emanet edeceğiz. Bu site'yi daha önce kullananlar var mı?

Ben mecburiyetten uye oldum fakat çevre tavsiyesiyle birine verdim. Kucuk bir ilde yasadigim icin hep 20li yaslarda bekar cocuk gelisimi kizlar çıkıyordu karsima güvenemedim. Bakicim ilkokul mezunu 2 cocugu olan biri. Tecrube aradim ben diplomadan cok.

Ben mecburiyetten uye oldum fakat çevre tavsiyesiyle birine verdim. Kucuk bir ilde yasadigim icin hep 20li yaslarda bekar cocuk gelisimi kizlar çıkıyordu karsima güvenemedim. Bakicim ilkokul mezunu 2 cocugu olan biri. Tecrube aradim ben diplomadan cok.
Çok teşekkür ederim canım. Benim bölgem'de tecrübeli kişiler çıktı ama bir şans vereceğim gibi o zaman. Saol tekrar.

Back