merhaba eger rahat olucaksanız kimseye ayıp falan olmaz sonuçta canınızı emenet edeceksiniz bakıcınıza söylersiniz zaten iyi biriyse yadırgamayacaktırben de kamera düşünmüştüm. Ama bakıcıya ayıp mı olur acaba diye düşünüyorumbilmiyorumkismile
ben kesınlıkle referansına ve annelıgıne guvenmeyın derım. cunku 1 yıldır ogluma bakan kadın musvettesını yakın zamanda işten attık. oglumu dövuyormus. 5 yıllık deneyımı ve 2 tane cocugu vardı. arkadasımın yengesıydı hıcbıseyın önemı yokmus malesef kotu bır tecrubeyle anladık. tavsıyem kucuk ses kayıt cıhazları var onlardan alın ve sureklı dınleyın. sonra ara ara dınlersınız. ses kayıt cıhazları tum sesı cekıyor bızde bu sekılde tespıt ettık.
kolay gelsın Allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın
ben de kamera düşünmüştüm. Ama bakıcıya ayıp mı olur acaba diye düşünüyorumbilmiyorumkismile
ben kesınlıkle referansına ve annelıgıne guvenmeyın derım. cunku 1 yıldır ogluma bakan kadın musvettesını yakın zamanda işten attık. oglumu dövuyormus. 5 yıllık deneyımı ve 2 tane cocugu vardı. arkadasımın yengesıydı hıcbıseyın önemı yokmus malesef kotu bır tecrubeyle anladık. tavsıyem kucuk ses kayıt cıhazları var onlardan alın ve sureklı dınleyın. sonra ara ara dınlersınız. ses kayıt cıhazları tum sesı cekıyor bızde bu sekılde tespıt ettık.
bende ıcerenkoy cıvarında oturan bakıcı arıyorum
guvenılır bır olması benım ıcın yeterlı
benım bebegım 2 aylık bu yastakı bebegea asla al kalkmaz
ama 2-3 yasında olsaydı bazen cocuklar poplarına pataklanmayı hak edıyor yaramaz olanları var
mesela bız annemızden dayak yedıgımız anlar olmustur bakıcı vuruncada sorun olmaz ama yerınde ve dozajında terbıye vermek amacı ıleyse yoksa kesınlıkle kabul edılemez
bakıcılarada değer vermek lazım bence onları memnun etmeliki çocuklara iyi baksın bence evde bi hizmetçi gibi görüyor bazı insanlar kamera veya dinleme çözüm değil bence :gitme:
bakıcılara değer vermek lazım denilmiş de pek katılamayacağım bu söze. mümkünse şartlar çok zorlanılmalı ve bakıcı alınmamalı diye düşünüyorum. yaşadığım ve duyduğum bir çok kötü duruma karşı bunları söylüyorum. iyi bakıcılar vardır elbette, lakin istisnalar kaideyi bozmuyor.
alınacaksa da kayıt cihazı, kamera vs ne gerekiyorsa konulmalı. söylemenize de gerek yok!
neredeyse evde bakıcı olarak alınan kişiye benden çok daha iyi muamelede bulunan birisi yok denecek kadar azdır. ama o şahıs o kadar işi ileriye götürdü ki evin hanımı o olacak ben ise evin tabir yerindeyse hizmetçisi olacağım. bu kadar toleraslı davrandım, gerisini siz düşününüz artık. ve daha neler...
çok şükür ki zarar almadan kurtulabildik.
tüm önlem ve tedbirleri alınız lütfen. sonra çok geç olmasın.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
evt haklısınız tabi ama çocuklarımızı emenet ediyoruz. bizden memnun olurlarsa çocuğada iyi bakarlar diye düşnüyorum.tabi engüzeli kendin bakmak ama çalışmak zorundayız .allah herkesi iyilerlekarşılaştırsınvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?