• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı ve Güven Problemi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ayers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7.609
3
0
İstanbul
Ablamın bebeği için yakın zamanda bakıcı tutmamız gerekiyor. Bakıcı araştırmaya başladık bunun için en önemli şey referans tabi ama yine de insanın içinde bir kuşku kalıyor. Bu yüzden eve kamera almayı düşünüyoruz. IP kameralar varmış hem ucuz hem istediğin zaman heryerden izleyebiliyorsun. şu an onu da araştırma aşamasındayım.

Peki var mı evinde ip kamera kullanan nasıl memnun musunuz ? :) bebeğini istediği zaman görmek bi anne için çok önemli bişey olsa gerek :) yerimseniben :emir_bebek:

merhaba endişelenmekte haklısınız sonuçta canınızı emenet edeceksiniz bende uzun süre bebek baktım yeterki vicdanlı,insan gibi insan olsun inşallah inşallah insanlıklı biriyle karşılaşırsınız iyi bayramlar

ben de kamera düşünmüştüm. Ama bakıcıya ayıp mı olur acaba diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

ben de kamera düşünmüştüm. Ama bakıcıya ayıp mı olur acaba diye düşünüyorumbilmiyorumkismile
merhaba eger rahat olucaksanız kimseye ayıp falan olmaz sonuçta canınızı emenet edeceksiniz bakıcınıza söylersiniz zaten iyi biriyse yadırgamayacaktır

ben kesınlıkle referansına ve annelıgıne guvenmeyın derım. cunku 1 yıldır ogluma bakan kadın musvettesını yakın zamanda işten attık. oglumu dövuyormus. 5 yıllık deneyımı ve 2 tane cocugu vardı. arkadasımın yengesıydı hıcbıseyın önemı yokmus malesef kotu bır tecrubeyle anladık. tavsıyem kucuk ses kayıt cıhazları var onlardan alın ve sureklı dınleyın. sonra ara ara dınlersınız. ses kayıt cıhazları tum sesı cekıyor bızde bu sekılde tespıt ettık.
kolay gelsın Allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın

ben kesınlıkle referansına ve annelıgıne guvenmeyın derım. cunku 1 yıldır ogluma bakan kadın musvettesını yakın zamanda işten attık. oglumu dövuyormus. 5 yıllık deneyımı ve 2 tane cocugu vardı. arkadasımın yengesıydı hıcbıseyın önemı yokmus malesef kotu bır tecrubeyle anladık. tavsıyem kucuk ses kayıt cıhazları var onlardan alın ve sureklı dınleyın. sonra ara ara dınlersınız. ses kayıt cıhazları tum sesı cekıyor bızde bu sekılde tespıt ettık.

merhaba yaşamış oldugunuz gerçekten kötü üstelik arkadaşınızın akrabası yaaa insan olan bunu yapamaz vicdansız insafsız birine denk gelmissiniz inşallah allah korkusu olan çocukları seven vicdanlı biriyle karşılaşırsınız

iyi bayramlar

ya gerçekten çok üzüldüm kötü bi durum, bana denk gelmez dememek lazım insanların ne olduğunu anlamak çok güç bakıcının çocuklarımızın büyümesinde çok büyük etkileri olacak çok önemli bi konu bence, biz ip kamerada ısrarlıyız net olsun sonra başımız ağrımasın diye scsi diye bi marka bulduk arena bilgisayara ait ordan satın almaya karar verdik. bakalım alınca gelişmeleri tekrar haber veririm. kullandıktan sonra da anlatıcam ki diğer anneler için bi rehber olmuş olur.

Elleri kırılsın.Lütfen sizde ona 2 tane patlatsaydınız.Bende haftaya işe başlıyorum mp3 çalarlar sesde kaydediyor koyup bırakıyorum.Dinledim çok iyiydi ama daha yeni ya belki tahmin edip konuşmuştur diyorum.Hatta bunla ilgili konu bile açtım.Gerçekten kimseye güven yok.

bende ıcerenkoy cıvarında oturan bakıcı arıyorum
guvenılır bır olması benım ıcın yeterlı
benım bebegım 2 aylık bu yastakı bebegea asla al kalkmaz
ama 2-3 yasında olsaydı bazen cocuklar poplarına pataklanmayı hak edıyor yaramaz olanları var
mesela bız annemızden dayak yedıgımız anlar olmustur bakıcı vuruncada sorun olmaz ama yerınde ve dozajında terbıye vermek amacı ıleyse yoksa kesınlıkle kabul edılemez

bende ıcerenkoy cıvarında oturan bakıcı arıyorum
guvenılır bır olması benım ıcın yeterlı
benım bebegım 2 aylık bu yastakı bebegea asla al kalkmaz
ama 2-3 yasında olsaydı bazen cocuklar poplarına pataklanmayı hak edıyor yaramaz olanları var
mesela bız annemızden dayak yedıgımız anlar olmustur bakıcı vuruncada sorun olmaz ama yerınde ve dozajında terbıye vermek amacı ıleyse yoksa kesınlıkle kabul edılemez

Bence annenin bile çocuğuna vurmaması gerek dayak çok ilkel birşey ne olursa olsun heleki bir yabancıda asla benim çocuğuma el kaldıramaz bağıramaz bile.Bakıcı diye eve aldığımız insanın buna hakkı kesinlikle yok

bakıcılarada değer vermek lazım bence onları memnun etmeliki çocuklara iyi baksın bence evde bi hizmetçi gibi görüyor bazı insanlar kamera veya dinleme çözüm değil bence :gitme:

scsi markasını önerebilirim ben biz kullanıyoruz, çok pahalı da değil işini tam görür scsi.com.tr siteleri bakabilirsin

bakıcılarada değer vermek lazım bence onları memnun etmeliki çocuklara iyi baksın bence evde bi hizmetçi gibi görüyor bazı insanlar kamera veya dinleme çözüm değil bence :gitme:

bakıcılara değer vermek lazım denilmiş de pek katılamayacağım bu söze. mümkünse şartlar çok zorlanılmalı ve bakıcı alınmamalı diye düşünüyorum. yaşadığım ve duyduğum bir çok kötü duruma karşı bunları söylüyorum. iyi bakıcılar vardır elbette, lakin istisnalar kaideyi bozmuyor.
alınacaksa da kayıt cihazı, kamera vs ne gerekiyorsa konulmalı. söylemenize de gerek yok!
neredeyse evde bakıcı olarak alınan kişiye benden çok daha iyi muamelede bulunan birisi yok denecek kadar azdır. ama o şahıs o kadar işi ileriye götürdü ki evin hanımı o olacak ben ise evin tabir yerindeyse hizmetçisi olacağım. bu kadar toleraslı davrandım, gerisini siz düşününüz artık. ve daha neler...
çok şükür ki zarar almadan kurtulabildik.
tüm önlem ve tedbirleri alınız lütfen. sonra çok geç olmasın.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

bakıcılara değer vermek lazım denilmiş de pek katılamayacağım bu söze. mümkünse şartlar çok zorlanılmalı ve bakıcı alınmamalı diye düşünüyorum. yaşadığım ve duyduğum bir çok kötü duruma karşı bunları söylüyorum. iyi bakıcılar vardır elbette, lakin istisnalar kaideyi bozmuyor.
alınacaksa da kayıt cihazı, kamera vs ne gerekiyorsa konulmalı. söylemenize de gerek yok!
neredeyse evde bakıcı olarak alınan kişiye benden çok daha iyi muamelede bulunan birisi yok denecek kadar azdır. ama o şahıs o kadar işi ileriye götürdü ki evin hanımı o olacak ben ise evin tabir yerindeyse hizmetçisi olacağım. bu kadar toleraslı davrandım, gerisini siz düşününüz artık. ve daha neler...
çok şükür ki zarar almadan kurtulabildik.
tüm önlem ve tedbirleri alınız lütfen. sonra çok geç olmasın.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

evt haklısınız tabi ama çocuklarımızı emenet ediyoruz. bizden memnun olurlarsa çocuğada iyi bakarlar diye düşnüyorum.tabi engüzeli kendin bakmak ama çalışmak zorundayız .allah herkesi iyilerlekarşılaştırsınvereliniortak

evt haklısınız tabi ama çocuklarımızı emenet ediyoruz. bizden memnun olurlarsa çocuğada iyi bakarlar diye düşnüyorum.tabi engüzeli kendin bakmak ama çalışmak zorundayız .allah herkesi iyilerlekarşılaştırsınvereliniortak

doğru siz de haklısınız. tabiki eve alacağımız kişiye iyi davranacağız ama ben kötü bir tecrübe yaşadığım için (Allah'tan zararsız bir şekilde kurtulabildik çok şükür) bunları da dile getirmek zorunda hissettim kendimi.
aaah ah çok zor. :çok üzgünüm:

çok zor güvenilir insanlarla karşılaşmak.ben evimde bakacak güvenli bir aile çocuğu arıyorum sizde güvenebilcek bir bakıcı işte istanbul hertürlü insan var burda oysaki memleketimizde olsak herkez herkezi tanır neolduğunu nasıl bir insan olduğunu bilir.burda güvenilir insan bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zor Allah güvenilir insanlarla karşılaştırsın bizi

Back