- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
Evet çok zormuş yenisi ile baştan konuşmayı düşünüyorum, biz çok yüz verdik cahil kadın işte o da astarını istediBu bakıcı işi zor ben de uyaramıyorum .
Bastan konuşmak lazım.
Gerci ben bastanözellikle söylediğim hususlara da özen gösterdiğini söyleyemem.
Sanırım aradaki mesafeye cok dikkat etmek gerek sonra böyle sorun oluyor.
Evet bazı arkadaşlar ısrarla konuyu cimri! olduğuma getiriyor ama aş evi değilim ölçüsü olmalı kızı yemel yapıyorum diye arayıp yarım saat tarif alıyordu düşünün yani rahatlığınıÖncelikle kolay gelsin işiniz zor bende 10 yil çocuk vaktim ayni aileydi. Herşeyi en basta acik konusun yemek yemesi dert olmamali tabii bununda bir ölçüsü var beğenmediğiniz davranisa hemen mm müdahale edin. Ve telefonu yasaklayin
Yeni ve daha profosyonel birini arıyorum artıkKahvaltı yapmadı sorun değil yiyecek içicek ama biraz rahat bi tip
Söz ona can emanet ediyorsunuz
Gönlünü hoş tutmak gerekmez mi
Ama işten kaytarması hoş değil
Ikaz edin
Baktınız sevdim ediyor gizliden birini aramaya başlayın
Haklısınız iyice gözüme battı değiştiricemkadın 9'dan sonra gelse kahvaltısını evinde yapabilir ama 8'de geldiği için sizde yapması bana göre normal.eminim siz de kahvaltınızı o geldikten sonra yapıyorsunuzdur.ayrıca bu kadar rahatsız olmuşsan en iyisi değiştir bu bakıcıyı
Bende öyle diyen arkadaşların mantığını anlayamıyorum elbete bakacak tam gün anlaştımBence artık o bayanda bakıcılık işi monotonlaşmış.Siz ordayken neden bebeğe baksın diyenler var ama sonuç olarak tam gün geliyorsa ona göre ücret alıyordur,oturup sizin bakmanızı bekliyorsa bu işini yapmıyor demek.Bence işten çıkarın.
Ancak yaşayan bilir işte arkadaşım kadın oturup keyif yapıyor çok yüz buldu haklısınTüm sayfaları okudum okudukça sinirlendim konu sahibi ısrarla diyor sorun kahvaltı değil diye ayrıca ne münasebet yok 9 da gelsin evinde yapsın kahvaltısını ayaküstü gelince cocuklar uyuyorsa falan cay içip atıştırır .yasamayan bilemez bakıcı o kadar sorunki benim kızıma akraba baktı hemde çok yakın aksamdan yemek pişirildim yarın aksam hem biz yeriz hemde öğlen o yesin diye gelirdim tencere bos ama hiç bişey demedim hep sustum en azından kızım seviyor diye takiiii sarı mutfak beziyle kızımın ağzını silerken eşim görene dek .en bastan kuralları belirleyin yüz bulunca astar istiyorlar
Çok sağolun haklısınızBence sorunlar biraz iyi niyet biraz da acemilikten Aslında siz öğrencilerden bilirsiniz imkan bulurlarsa yayılırlar, bakıcı da böyle olmuş
Evde hem siz hem anneniz olup bakıcı da yabancı olunca misafir muamelesi yapmışsınız O da nasıl davranacağını bilememiş ya da istismar etmiş
Muhtemelen bebekler gık deyince siz ya da anneniz koştu o da nasıl hareket edeceğini bilemedi rol çalmak istemedi sonra da baktı o rahat karışmadı
Ili çocuk bakmak zor ama siz bir de strese giriyorsunuz tam gün ne gerek var demişler ama bakıcı çocuklara bakacak siz de evin işini yapacaksınız sonuçta 2 bebek+3 büyük çamaşır yemek vs bir günlük iş zaten
Bakıcı her şey önüne hazır gidince alışmış ama siz diyorsunuz ekmeğini silinmedik de koyduk bu nedenle de rahat hareket ediyor olabilir
Yemeye içmeye gelince ben derdim ye iç diye bazen yer bazen öğlene bile evden getirisi ve bize akşam yemeği yapardı
Iki çocukla yeni bakıcı fikri zor olsa da daha küçükler büyüyüp alışınca bırakamazsınız yol yakınırmış iş tanımını netleştirip yeni birini bulun bence
Bir de unutmadan bakıcılar anneanneye iş yaptırmayı sever anneanne de biraz uyanık olmalı
Naçizane fikrim de mümkünse 35-45 arası ve en az lise mezunu olsun deneyim bence ikinci plana kalabilir insani değerleri daha önemli deneyimi sizden edinir çocuklar da sizin istediğiniz şekilde büyür
Kolay gelsin ( çenem düşmüş)
Aynen .sanırım görgü kültür meselesi birazda , benim için dolabımı açmak görgüsüzlüktürİnsan başkasının evinde dolap açmaya çekinir be.Çok arsızlar.
acil başka bakıcı bul.şirketlerden araştr bu işi bence. kendi evinden rajhatını bulmuş iyi yere dükkan açmış derler böylelerineHer çalışan annenin sorunudur bebeğini bakıcıya bırakmak ve maalesef bu konuda bende sorun yaşıyorum sanırım;
Benim 3 buçuk aylık ikizlerim var öğretmenim ve işe başladım öğleden sonraları gidicem okula süt iznimi de kullanarak 4 saat gibi bir süre okulda kalıcam , kuzularıma annem ve bakıcı birlikte bakacaklar , bakıcıyı bulalı 1 buçuk ay oldu neredeyse aklıma takılan şeyler var
Bakıcı saat 8 buçuk ta geliyor 5 te gidiyor, geldiği ilk günden beri kahvaltı yı bizde yapıyor benim bildiğim öğle yemeği dışında her hangi bir yeme içme durumunu karşılayan yok bakıcı tutan larda sinirimi bozan kadının yumurtasından çeşit çeşit peynirine kadar oturup eni konu kahvaltı etmesi hatta eşimin bana özel olarak aldığı ekmeği bile izinsiz oturup yemeye kadar vardırması bu işi
Annem bir oğluma bir kızıma koşarken bakıcı keyifle çayını yudumluyor biZ Söylemeden de kalkıp çocuklara bakmıyor .
Sürekli mutfakta izinsiz dolabı açıyor vb
İlk başta pek önemsemedim ama evde ben annemle birlikte çocuk bakıyor zaten keyfi yerinde bilerek kızımı susturmadığını ve bizim koşarak gelmemizi beklediğini gördüm !
Birde sürekli ben mi alayım ben mi sallayayım yok canım biz sallarız sen otur diyedim geliyor ve telefonu çalınca bebeklerimi bırakıp koşması sürekli de telefonun çalması vb
Sorum şu bu ayın sonunda parasını verip göndermeyi düşünüyorum ama aklımda da sürekli hepsi böyledir iyi kötü çocukların huylarını öğrendi idare mi etsek sorusu var annemle şimdi soruyorum ben bu bakıcıyı göndereyim mi kalsın mı birde kahvaltı vermek zorunda mıyım evi benim evimden 1 blok geride bunu da belirteyim
Kesinlikle bilerek tahrik etmeye çalışıyor lar kimsenin haddi değildir anneliğimi sorgulamak kötü içerik yapıp geçiyorum, ayrıca öğretmenim kimin nasıl çocuk yetiştirdiği ni iyi biliyorum , sağol arkadaşım anladığın içinBen ozellikle bazi mesajlarin tahrik etme amaciyla yazildigini dusunmeye basladim artik.Konu sahibesi defalarca sorun kahvalti degil dedi hala yedigi iki lokma mi batti diyenler var.Ayrica isterse hanimefendi calismiyorsa da bakici tutar calisiyorsa da pardon da kime ne ya?Kime neyin hesabi soruluyor?Anneligi bile sorgulandi hanimefendinin yok artik ya.
Hiç sinir bozmaya değmez arkadaşım biz annemle bir hafta aç yattık resmen kimse anlayamaz gerçektenya yorumları okudukça sinirlerim bozuluyor insanlar nasıl hayat sürdürüyor kimsenin haberi yok ne annelik kalmış ne tembellik ne cimrilik...
lütfen biraz anlamaya çalışın insanların nasıl mücadele ediyor olabileceklerini...
ben annemle bakarken akşama kadar bir bardak su içmeye vaktimin olmadığını bilirim.
çoğu kişi kk de kırıcı yorum yapmayı cool olmak sanıyor
Eş dost akraba yı ben pek istemedim hani kırarım diye ama yabancı daha betermiş, daha iş ahlakı olan profosyonel birini istiyorumeş dost akraba vs den annene yardımcı olacak kimse yokmu annennin yükünü hafifletse yeter. para karşılığı yine tabi
ablam bende bakıcılık yaptım hemde çok ve kahvaltı öğlen akşam yemeğini orda yedim ama telefon yassak kullanmadım sadece anne ve babayı aramak için elimde tuuttum evde gayet rahattım çok değil ama yemek konusundaHer çalışan annenin sorunudur bebeğini bakıcıya bırakmak ve maalesef bu konuda bende sorun yaşıyorum sanırım;
Benim 3 buçuk aylık ikizlerim var öğretmenim ve işe başladım öğleden sonraları gidicem okula süt iznimi de kullanarak 4 saat gibi bir süre okulda kalıcam , kuzularıma annem ve bakıcı birlikte bakacaklar , bakıcıyı bulalı 1 buçuk ay oldu neredeyse aklıma takılan şeyler var
Bakıcı saat 8 buçuk ta geliyor 5 te gidiyor, geldiği ilk günden beri kahvaltı yı bizde yapıyor benim bildiğim öğle yemeği dışında her hangi bir yeme içme durumunu karşılayan yok bakıcı tutan larda sinirimi bozan kadının yumurtasından çeşit çeşit peynirine kadar oturup eni konu kahvaltı etmesi hatta eşimin bana özel olarak aldığı ekmeği bile izinsiz oturup yemeye kadar vardırması bu işi
Annem bir oğluma bir kızıma koşarken bakıcı keyifle çayını yudumluyor biZ Söylemeden de kalkıp çocuklara bakmıyor .
Sürekli mutfakta izinsiz dolabı açıyor vb
İlk başta pek önemsemedim ama evde ben annemle birlikte çocuk bakıyor zaten keyfi yerinde bilerek kızımı susturmadığını ve bizim koşarak gelmemizi beklediğini gördüm !
Birde sürekli ben mi alayım ben mi sallayayım yok canım biz sallarız sen otur diyedim geliyor ve telefonu çalınca bebeklerimi bırakıp koşması sürekli de telefonun çalması vb
Sorum şu bu ayın sonunda parasını verip göndermeyi düşünüyorum ama aklımda da sürekli hepsi böyledir iyi kötü çocukların huylarını öğrendi idare mi etsek sorusu var annemle şimdi soruyorum ben bu bakıcıyı göndereyim mi kalsın mı birde kahvaltı vermek zorunda mıyım evi benim evimden 1 blok geride bunu da belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?