bakıcı sorunu :(

Evet çok zormuş yenisi ile baştan konuşmayı düşünüyorum, biz çok yüz verdik cahil kadın işte o da astarını istedi

Evet bazı arkadaşlar ısrarla konuyu cimri! olduğuma getiriyor ama aş evi değilim ölçüsü olmalı kızı yemel yapıyorum diye arayıp yarım saat tarif alıyordu düşünün yani rahatlığını
Yeni ve daha profosyonel birini arıyorum artık

Haklısınız iyice gözüme battı değiştiricem

Bende öyle diyen arkadaşların mantığını anlayamıyorum elbete bakacak tam gün anlaştım

Ancak yaşayan bilir işte arkadaşım kadın oturup keyif yapıyor çok yüz buldu haklısın

Çok sağolun haklısınız

İnsan başkasının evinde dolap açmaya çekinir be.Çok arsızlar.
Aynen .sanırım görgü kültür meselesi birazda , benim için dolabımı açmak görgüsüzlüktür

Yetkili kişiye mesaj attım ama konum hala açık

o kadar çok kafadan ses çıkmış hayret ettim
ama üzülmeyen ikiz annesi olarak yaşamayan asla bilemez diyorum çok düşündüm annemin yanına bakıcı tutayım diye enini boyunu düşünüp bi şekilde bu sorunları tahmin ettiğim için kurum kreşine verdim.
Allah yardımcımız olsun

ne kadar bencil bir insansınız. hem anneniz evde, hem siz geliyorsunuz yine bakıcı tutuyorsunuz kadının yediği iki lokma boğazınıza durmuş. yazık. asıl çocuklarınıza bakmak size zor geliyor bence ki siz evdeyken bile bakıcıya ihtiyac duyuyorsunuz.

Drtl Sağolun haklısınız ikiz annesi olmayan bilemez , anlamalarını da beklemiyordum zaten kreş için çok küçük kuzularım

Ben ozellikle bazi mesajlarin tahrik etme amaciyla yazildigini dusunmeye basladim artik.Konu sahibesi defalarca sorun kahvalti degil dedi hala yedigi iki lokma mi batti diyenler var.Ayrica isterse hanimefendi calismiyorsa da bakici tutar calisiyorsa da pardon da kime ne ya?Kime neyin hesabi soruluyor?Anneligi bile sorgulandi hanimefendinin yok artik ya.

ikiz bebeğe 2 kişi bile zor bakar...
kaldı ki insanlar çoğu zaman tek bebekle baş edemediklerinden yakınır...
ben de 6 aylıkken vermiştim kreşe.. şu an sizinkiler çok daha küçük evet...

Kahvalti hadi neysede ama keyif yapiyorsa cocuklara bakmiyorsa ne diye tutuyorsunuz? Her bakici böyle degildir eminim bence degistirin...

ya yorumları okudukça sinirlerim bozuluyor insanlar nasıl hayat sürdürüyor kimsenin haberi yok ne annelik kalmış ne tembellik ne cimrilik...
lütfen biraz anlamaya çalışın insanların nasıl mücadele ediyor olabileceklerini...
ben annemle bakarken akşama kadar bir bardak su içmeye vaktimin olmadığını bilirim.

çoğu kişi kk de kırıcı yorum yapmayı cool olmak sanıyor

acil başka bakıcı bul.şirketlerden araştr bu işi bence. kendi evinden rajhatını bulmuş iyi yere dükkan açmış derler böylelerine

eş dost akraba vs den annene yardımcı olacak kimse yokmu annennin yükünü hafifletse yeter. para karşılığı yine tabi

Kesinlikle bilerek tahrik etmeye çalışıyor lar kimsenin haddi değildir anneliğimi sorgulamak kötü içerik yapıp geçiyorum, ayrıca öğretmenim kimin nasıl çocuk yetiştirdiği ni iyi biliyorum , sağol arkadaşım anladığın için

Hiç sinir bozmaya değmez arkadaşım biz annemle bir hafta aç yattık resmen kimse anlayamaz gerçekten

eş dost akraba vs den annene yardımcı olacak kimse yokmu annennin yükünü hafifletse yeter. para karşılığı yine tabi
Eş dost akraba yı ben pek istemedim hani kırarım diye ama yabancı daha betermiş, daha iş ahlakı olan profosyonel birini istiyorum

ablam bende bakıcılık yaptım hemde çok ve kahvaltı öğlen akşam yemeğini orda yedim ama telefon yassak kullanmadım sadece anne ve babayı aramak için elimde tuuttum evde gayet rahattım çok değil ama yemek konusunda

Kahvaltı sorununu büyüttüğünüzü düşündüm yedigi en fazla bir tabaktır bunu da yiyiversin yeterince erken geliyormuş belki de zamanı yok.Diğer konularda haklısınız o bakıcı ise bebeğe bakmak zorunda henüz çok küçükler ama biraz daha büyüyüp hareketlendiklerinde ne olacakmış? hep ben mi bakacağım demeyecek tabi ki o bakacak.Anlık bir dikkatsizlik bir bebegin hayatına bir malolabilir allah korusun.Eğer işi ciddiye almayan biriyse çok da uğraşmayın ama paraya ihtiyacı vardır onun için önemlidir bu iş. Bir konuşmanızı öneririm.Zaten yorucu bir işte çalışıyormuşsunuz bir de bunları düşünmek zor olmalı.
Bu arada allah bağışlasın :)

Çocuklar daha çok küçük bakıcısına alışmış olamazlar.
Gördüğünüz eksiklikler kesinlikle benim içinde önemli.
Annesiniz ne yapmanız gerektiğini daha iyi bilirsiniz.

Bana gündelik temizliğe gelen bayan da sabah kendisine kahvaltı,akşam çıkmadan da çıkmadan diyorum çünkü 4 te koşarak gidiyordu akşam yemeği hazırlanmasını isterdi
Bana herkes yemek hazırlar koyar e tabi ben çalışıyorum diye de laf duyurmuştu
Laf duyurduğu sırada ben çalışmıyordum,evdeydim
Neden derseniz 4 aylık hamileydim kanamalarım vardı ve yatıyordum,o da bunu biliyordu!
Kendisine geçen hafta garip davranışları nedeniyle bye bye demiş bulunmaktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…