Her çalışan annenin sorunudur bebeğini bakıcıya bırakmak ve maalesef bu konuda bende sorun yaşıyorum sanırım;
Benim 3 buçuk aylık ikizlerim var öğretmenim ve işe başladım öğleden sonraları gidicem okula süt iznimi de kullanarak 4 saat gibi bir süre okulda kalıcam , kuzularıma annem ve bakıcı birlikte bakacaklar , bakıcıyı bulalı 1 buçuk ay oldu neredeyse aklıma takılan şeyler var
Bakıcı saat 8 buçuk ta geliyor 5 te gidiyor, geldiği ilk günden beri kahvaltı yı bizde yapıyor benim bildiğim öğle yemeği dışında her hangi bir yeme içme durumunu karşılayan yok bakıcı tutan larda sinirimi bozan kadının yumurtasından çeşit çeşit peynirine kadar oturup eni konu kahvaltı etmesi hatta eşimin bana özel olarak aldığı ekmeği bile izinsiz oturup yemeye kadar vardırması bu işi
Annem bir oğluma bir kızıma koşarken bakıcı keyifle çayını yudumluyor biZ Söylemeden de kalkıp çocuklara bakmıyor .
Sürekli mutfakta izinsiz dolabı açıyor vb
İlk başta pek önemsemedim ama evde ben annemle birlikte çocuk bakıyor zaten keyfi yerinde bilerek kızımı susturmadığını ve bizim koşarak gelmemizi beklediğini gördüm !
Birde sürekli ben mi alayım ben mi sallayayım yok canım biz sallarız sen otur diyedim geliyor ve telefonu çalınca bebeklerimi bırakıp koşması sürekli de telefonun çalması vb
Sorum şu bu ayın sonunda parasını verip göndermeyi düşünüyorum ama aklımda da sürekli hepsi böyledir iyi kötü çocukların huylarını öğrendi idare mi etsek sorusu var annemle şimdi soruyorum ben bu bakıcıyı göndereyim mi kalsın mı birde kahvaltı vermek zorunda mıyım evi benim evimden 1 blok geride bunu da belirteyim