50 dolar fazla para verene giderler. Bizdeki gibi vefa duyguları yok.Şartlar çok güzelmiş aslında , neden kaçıyorlar peki sizce?
Çocuğa üzüldüm bağ kuruyor buna çözüm getirilmeli kafasına göre hadi bay bay denecek bir durum olmamalı bakıcılık işi50 dolar fazla para verene giderler. Bizdeki gibi vefa duyguları yok.
Allah Allah klasik bir yorum yaptım niye bu kadar dert ettiniz yahu
Çocuğa mı bakılsın ev mi temizlensin zorlanır karşı taraf baksanıza kaçmaya eğilimli hepsi.
Olan çocuğa oluyor yazık seviyor alışıyor hop bakıcı ben gidiyorum diyor çocuk üzülüyor
Ay aynı şeyi yazdım50 dolar fazla para verene giderler. Bizdeki gibi vefa duyguları yok.
Gerçekten bugün içimi çok rahatlattınız. Bende bi terslik var galiba diye düşünmeye başlamıştım nerdeyse. Çalışmıyorsam sağlığımdan olma pahasına çocuğa bakmalıyım, tanımadığım, bilmediğim bir şehirde tek işim ev ve çocuk olmalıydı. Sonra kendime bakamayacaktım. Salaş saçım süpürge modunda kalmalıydım.Ay aynı şeyi yazdım
Cok uzucu bir durum yaBunların huyudur bu. 100 lira fazla vereni duyarsa kaçar. Yabancı bakıcılarda çalışma etiği ahlakı olmuyor genelde. Çocuk bana alıştı aile bana alıştı ev rahat demiyor. 100 lira için gidiyorlar çok ciddiyim.
Benim yatılı bakıcıya çok ihtiyacım olduğu halde sırf bu sebepten korkuyorum alamıyorum. Gündüzlü Türk var yanımda. Türkler de yatılı kalmıyor.
Yaşlı anneannemin yanında yatılı bakıcı var. 2-3 ayda bir değişiyor. Yıldık gerçekten.
Kesinlikle haklisiniz. Imkaniniz varsa tabi ki destek alacaksiniz.Gerçekten bugün içimi çok rahatlattınız. Bende bi terslik var galiba diye düşünmeye başlamıştım nerdeyse. Çalışmıyorsam sağlığımdan olma pahasına çocuğa bakmalıyım, tanımadığım, bilmediğim bir şehirde tek işim ev ve çocuk olmalıydı. Sonra kendime bakamayacaktım. Salaş saçım süpürge modunda kalmalıydım.
Hatta bakımsızlığım ve tek uğraşımın çocuk olması nedeniyle bi bakmışız aldatılmışım çünkü adamın başının etini yiyen maymundan hallice birine dönüşmüşüm ve gelip burda nasıl boşanmalıyım konusu açmalıydım. O zaman linçlenmek yerine sırtım sıvazlanırdı belki de.
akBir anne calismiyor evde diye bebegine/cocuguna bakici bakamaz mi yani? Annelerin de kendine zaman ayirmaya ihtiyaclari var. Evde de yerine getirilmesi gereken isler var. Desteksiz cok yipratici oluyor.
Bu arada ajanslarsan gelen kadinlari ben begenmedim malesef. Bir tane site var oradan aradigim kriterlere gore buldum. Ismini vermem reklam olur sanirim.
sizin yorumunuzu kaçırmışım kusura bakmayın lütfen. Filipinli denedik çocuk sadece ingilizce bilen birine adapte olamıyor. Bebekliğinde direkt yabancı dille başlasaydık böyle olmayacaktı ancak ben önce türkçeyi düzgün öğrenmesini istedim.Yabanci yatili bakicilar ev islerine de gayet yardim ediyor, neden ilk sayfalarda linc olmus anlamadim. Ne guzel ihtiyacina karsilik hizmet alan bir anne var, sagligindan olmak pahasina kendini perisan etmeye ne gerek var.
Bu sefer baska bir milletten mi deneseniz?Filipinli bakiciniz olmadiysa, bizim burada parkta filipinli bakicilarla rastlasiyorum cok, sevecen gorunuyorlar epey ve cok tercih ediliyorlar. Eminim siz de onlarin ucreti mukabilinde bisey oduyosunuzdur su an zaten.
Hayatımda çok fazla sıfat yakıştırıldığını duydum ama narin ilktiBence Biraz, narin bir insansınız..
Ben sadece bu kadar aktiviteyi birlikte yapıp cocugun her bakıcıya bağlanmasına takıldım, bakıcı masayı kur, topla cocukla azcık oyna kaldırılması gerekirken kaldır ile ilgileniyorsa bu kadar baglanması
Dipnot. Bambaşka sehirde kimsem yokken 2 cocuk büyüttüm. :) eşim de yoktu. saglık sorunlarımda vardı, şimdi dönüp bakınca hepsi Oluyor gelipte herşey geçiyor.
Cocuklar cok seyi cabuk unutuyor. Biraz, daha da fazla ilgilemsenizi 3.gn sormaz bile. Ayrıca, snaıırm nerdeyse 3 yaşında
Artık birçok şeyi yaparda.sürekli Kucak, filan cok istemez, gibi. Size, acil sifalar diliyorum umarım gönlünüze, göre bulursunuz
Cidden sınır değil ücret ama şu an iş öyle bi şeye döndü ki ajanslar fiyat yükseltiyor işe soktukları kızları tekrar komisyon almak için başka ailelere paslıyorlar. Örnek benden 800 dolar komisyon aldı 2 ay çalışıyo kız bende hoop başka bir aile 900 dolar veriyo kızı oraya gönderiyo.konu sahibi yatili bakici alcaksiniz biraz daha paraya kiymak lazim sinirdan ucret verince kalmiyorlar .boyle cok sık degismesi cocugu olumsuz etkiler izin ucretini,izin gun sayisini falan artirin mesela
Çok çok teşekkür ederim duanız için. Allah güzel kalbinize göre versin sizin deÖncelikle çok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.
Sizin bakıcıya değil de desteğe ihtiyacınız var. Yani biriniz çocuğun yanındayken diğeriniz kahve yapabilir. Zaten temizliğe gelen biri varmış. Siz zaten evdeyken yavrunuzdan ne kadar uzak durabilirsiniz ki.
Yeni gelecek arkadaşa bu şekilde anlatın ki istediğiniz ev işi değil paslaşarak yaşadığımız ortamı düzenlemek diyebilirsiniz.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Amin inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.Çok çok teşekkür ederim duanız için. Allah güzel kalbinize göre versin sizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?