• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakici sorunlari

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Bir işçi asgari ücretle herhangi bir işyerinde çalıştığında mola , yemek , çalışma süresi ve yapacağı iş bellidir.

Her çalışan da sağlıklı bir hayat sürebilmek için bu haklarını talep etmelidir.

"Ben gelen kişiye evin annesi olacaksın diyorum. Burası iş yeri değil." söyleminizi duyup evinizde çalışmayı kabul eden varsa da kendisinin tez vakitte haklarını söyleyecek insanlarla tanışmasını ve emeğinin sömürülmesine izin vermemesini dilerim.

Bu tuhaf cümlenizden "evin babası"nın haberi var mı ?
Hayatımda bu kadar saçma cahilane çiğ bir yorum görmedim. Bu laftan bunu anlayanon zihin yapısını ve sapıklık derecesini tahmin edemiyorum.

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Bir işçi asgari ücretle herhangi bir işyerinde çalıştığında mola , yemek , çalışma süresi ve yapacağı iş bellidir.

Her çalışan da sağlıklı bir hayat sürebilmek için bu haklarını talep etmelidir.

"Ben gelen kişiye evin annesi olacaksın diyorum. Burası iş yeri değil." söyleminizi duyup evinizde çalışmayı kabul eden varsa da kendisinin tez vakitte haklarını söyleyecek insanlarla tanışmasını ve emeğinin sömürülmesine izin vermemesini dilerim.

Bu tuhaf cümlenizden "evin babası"nın haberi var mı ?
Hayatımda bu kadar saçma, cahilane çiğ bir yorum görmedim. Bu laftan bunu anlayanın zihin yapısını ve sapıklık derecesini tahmin edemiyorum. Cevap bile verilmez....

Annelik ne kadar zor. Kadıncağız düşünmekten mahvolmuş umarım feraha ermiştir. Eski konuydu, eskiden hatırlıyorum yine okuyunca baya üzüldüm.

Annelik ne kadar zor. Kadıncağız düşünmekten mahvolmuş umarım feraha ermiştir. Eski konuydu, eskiden hatırlıyorum yine okuyunca baya üzüldüm.
Merhaba ikizlerim buyudu 2 yasini geçtiler. Büyüme aşamaları gercekten cok zorluyordu beni ve eşimi. Bizim bebeklerimizi bir saat bile birakacagimiz kimse olmadığı için hep birlikteydik. Bu surecte neler yaşadık anlatayım. Evimize gelen temizlikci abladan rica ettik sagolsun 1 bucuk yıl bebeklerimize o bakti bizimle birlikte. Sonrasinda tasindik ve yeni bakici seruvenleri basladi. Sunu anladim ki ben hiç bir bakicinin bizim gibi cocuk bakacağına inanmiyorum. Bir süredir evimize oyun ablasi aliyoruz. Kendisi psikolog ve cocuklara çok iyi geldi. Temel bakımlarını bu surecte hep biz yaptık esimle.

Simdi görüştüğümüz kresleri değerlendiriyoruz. Cunku artık onlara yetemedigimizi dusunuyoruz. Sosyalleşmek istiyorlar.

Back