bnm kızım 18 aylık, yaklaşık 6 aydan beri evde bi bakıcı ablamız var. Bebeğim çok iştahsız ve zayıf, hiç bişey yemek istemiyor. Bakıcımız güleryüzlü ve yavrumuza severek bakıyo gibi görünüyor. En başta aslında güvenmemekten de değil ama masa üstü dijital saat görünümünde bi gizli kamera aldım. Amacım sadece 1 saat bile kayıt yapsa çocuğuma bizim yanımızda olduğu gibi davranıyo mu ilgili mi sevecen mi diye görmekti. Lakin ablamız eve gelir gelmez kitaplıkta bulunan dijital saat görünümündeki kameramızı ters çevirmiş. Kayınvalidem de aynı bina da oturuyo onu da görünce siz bana güvenmiyomusunuz falan demiş. Kayınvalidemin de hbri yok niye güvenmeyelim güvenmesek sana emanet edermiyiz demiş. Ertesi gün kameraya dokunmadım öylece ters bıraktım. Bir sonraki gün düze çevirdim eve geldim hoppa kamera yine ters dönmüş. Anlamadığım şey bakıcımız 48 yaşında bi bayan o dijital saatin kamera olduğu anlaşılacak gibi değil. Ben bile görsem hatta anlamam. Anlamışsa bile niye ters döndürüyo bıraksın bir gün izleyim. Hatalı mıyım bilmiyorum ama. Şu aralar yine bir yerlere kamera gibi bişey kurmak istiyorum fena şekilde aklımı kurcalayan şeyler var bebeğim ne zaman uyusa ablamızda vurup kafayı yatıyo. Ne zaman arasam uykulu bir ses. Diyorum ki acaba o öyle uzanıyo tüm gün çocuğumda kendi halinde dolanıyo mu ne yapmalıyım sizce kızlar nolur akıl verin.