İyi geceler arkadaşlar
Konuyu bir derdim vara açtım fakat sonradan bu forumu farkettim sanırım doğru yer burası.konuma geçersem
Bakıcımla içimde problem yaşıyorum . İlk kez bir bakıcı olayı yaşıyorum oğlum 1.5 yaşında . Oğlum 3 aylıktan itibaren bu bakıcı abla ile birlikteyiz. Rahatsız olduğum noktalar fazla rahat biri örnek verirsem bir gün oğluma kahvaltı yaptırırken masanın üzerinde duran telefonumu veriyor oğluma al alo de diye ve oğlum telefonu yere atıyor tuzla buz ekran kıran benim oğlum fakat düşününce ben kimsenin telefonunu almam gibi geliyor .
Bir diğer probleminde borcumuz çok oğlum için organik yumurta organik pekmez ...bir çok şeyi en iyisinden almaya çalışıyorum doğal olarak pahalı oluyor.Bu abla 8.30- 9.00 arası geliyor ve kahvaltıyı burda yapıyor.öğle yemeği yesin tabikii 3’e kadar Burda ama kendi evinden (evi 10 dk yürüme mesafesinde)çıkıp gelip burda yemesi doğru mu ?
Son olarak bu perşembe ben doktora gidecektim ( 4 ayrı doktor ,ilçede oturuyoruz ildeki bir hastaneye gidecektim)kendisi de biliyor. benim tel çekmeyince eşimi arayıp oğlum hasta sağlık ocağına götürcem diyor siz ne zamn çıkçaksınız diyor eşimde 9.00-9.30 gibi çıkacağız diyor ( randevum10.00da 9 da çıkmamız gerek )ben arayıp 9.00!da çıkçaz dedim randevum 10.00 da dedim 1 dk geç kalsam olur mu koşa koşa gelirim artık vs gibi söylendi ben de eşime söyledim eşimde aklı oğlunda kalıcak oğlumuza bakamaz deyince arayıp abla ben iptal ediyorum randevuları sen oğlunu götür gel dedim oda yok etmeyin ben ağrı kesici verdim öğlenden sonra götürürüm vs.dedi ben de yok dedim ve iptal ettirdim Gelince de (perşembe günü)abla eşim dediki oğlunda kalmasın aklıvs. Deyince ben burda tek değilim ki annemi arardım ablamı arardım siz gitseydiniz aklım onda kalmazdı dedi.(eşim de bunun üzerine )ozaman beni arayacağına annesini arasaydı diyor
Çok uzattım kusura bakmayın ama bu noktada ne yapmalıyım .fikirleirnizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ben sırf bakıcıya baktırmamak için günlerce kendimi yedim canım.. Çok zor .. Eğer başka bir alternatifin varsa değerlendir ama yoksa kadını karşına al konuş eğer düzelme yoksa yollarınızı ayıracağını söyle
bazi seyleri gormezden gelmek gerekiyor ayni durumda olmasam da bende bi benzerini yasiyorum. Ama cocuguna iyi bakiyorsa goz yummak gerek bazi davranislarina. Cunku gercekten iyi birini bulmak cok cokcok zor .
Bakıcı işi çok zor.Ama herşeyi kafaya takmamaniz konusuda tavsiye verebilirim .Oglunuza ayrı, eve ayrı yumurta alabilirsiniz meselâ ben öyle yapıyorum çocuklara ayrı bize yani keke tatlilara menemene vss kullandigim yumurta ayrı söylersiniz ondan yer..Oğlunuza iyi bakıyorsa ufak tefek şeyleri görmezden gelmek daha doğru olacaktır.
Bence şu an bakıcı değiştirmek vs olmaz.
Tek bakıcı ile en az 2 yaşa kadar götürün.
Bence kahvaltı yapması sorun değil.
İdare edin.
Ama TV telefon vs vermesin konuşun.