- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
1 yasinda. Guven konusunda cok haklisiniz ama kres icin cok kucuk malesef. Bebegimi birakmayi hic istemiyorum aslinda ama calismak zorundayim da bir yandan. Odalara kamera yerlestirmeyi dusunuyorum.Kaç yaşinda bence kamerali bir kreşe vermek daha mantikli bu devirde kimseyye .güven olmuyorki
8aylik kreşe giden bildiklerim var yalniz başina yabanci bir yetişkinle kalacagina hem yaşitlariyla eğlenir yeni şeyler öğrenir hemde bir sürü göz olur çocuğun uüzerinde.illa kamera olmayan yerlerde olacak evinizde.1 yasinda. Guven konusunda cok haklisiniz ama kres icin cok kucuk malesef. Bebegimi birakmayi hic istemiyorum aslinda ama calismak zorundayim da bir yandan. Odalara kamera yerlestirmeyi dusunuyorum.
Hemde iştahli bir çocuk olur çünkü çocuklar birbirini taklit etmeyi sever digerleri yerken oda sevmese bile herseyi yemmeye ccalisi,erken konusur zeki bir coocukk olur.eve hapsederseniz artikk bakicinin becerisine kalacak cçocuk.imkan varsa referans ile bulmak en mantıklısı. yatılıya gerek yok gece evdesiniz nasıl olsa. tüm gün çalışan bakıcı için asgari ücretten az olmaz. o da sigortası ile birlikte 2500 civarı oluyor. piyasayı tam bilmiyorum tabi ben minimum için konuştum. bakıcıdan ekstra temizlik ve yemek beklemek pek mantıklı ve uygun değil. adı üstünde bakıcı bu, temizlikçi vs değil.
yaş uygunsa kreş de bi alternatif.
illa bakıcı olacaksa evde kamere kullanın derim.
bakıcı ile anlaşınca bir iki hafta siz işe başlamadan önce gelsin, çalışsın ve görün.
Kreşin de astarı yüzünden pahalı. Çocuk orada devamlı hasta olur. Hele 8 aylık...Evde kim bakacak bu durumda?8aylik kreşe giden bildiklerim var yalniz başina yabanci bir yetişkinle kalacagina hem yaşitlariyla eğlenir yeni şeyler öğrenir hemde bir sürü göz olur çocuğun uüzerinde.illa kamera olmayan yerlerde olacak evinizde.
Hep öyle deniyorda bence giden her çocuk hastaliktan perişan olmuyor.öyle olsa kreşler hep bomboş olurdu herkes hhasta oluyorsa.Hasta olluncada kreşe gidiyyor çocuk ilacini içiriyorlar uyutuyorlar ayrica.Bence korkularimiz yüzünden çocugu evve hapsetmek yannlis onlarinnda cani sıkılıyor.Kreşin de astarı yüzünden pahalı. Çocuk orada devamlı hasta olur. Hele 8 aylık...Evde kim bakacak bu durumda?
Ben kesinlikle kreş diyorum.Hiç kreş tecruübeniz varmi.Ben kenndi çocugumdan biliyorum ve israrlla öneriyoorumKrese ver diyenleri dinlemeyin lutfen. 1 yaş cok küçük kres için.
Çalışmayı 1 2 sene erteleme imkanınız yok mu? Muhtemelen anne sutu de alıyordur. 1 yaşından sonra cok gelişiyorlar. Her gün yeni bir kelime, yeni bir adım. Oğlum 14 aylık. Cok hizli büyüyor. Bu gunleri geri gelmeyecek. Cok mecbur degilseniz bence calismayin
Ben kesinlikle kreş diyorum.Hiç kreş tecruübeniz varmi.Ben kenndi çocugumdan biliyorum ve israrlla öneriyoorum
İste kendini ifade etmeyi öğreniyor kenndi basina evde iletisim kurmadan otursa bütün gün o daha zararli bence.bende hem anne hem öğretmen olarak öneriyorum.tecrübeyle sabittir.Benim tecrübem var. Hem psikolog olarak hem anne olarak hem de kreşte çalışmış bir insan olarak önermiyorum. Faydasından çok zararı var. Çocuk daha kendini ifade etme yetisine sahip değil, siz onu curcunaya atmaktan bahsediyorsunuz.
Cok sansliymissiniz cok sevindim adiniza. İnsallah bizim de sansimiz yaver gider. Ne kadar ucret oduyorsunuz bakiciniza?Ben kucuk bir ilcede yasiyorum.Saga sola haber duyurduk.
Esimde duyurdu.Bigun kapi caldi,ben bakicilik icin geldim dedi.iceri aldim.
yasi 19 du..lise çocuk gelişimi mezunu universteye hazirlaniyormuş.
Kizi arastirrik sonra kime sorsak herkes cok iyi konuştu zaten kardeside benim ögrencim çıktı.
İyikide geldi..
biz cok mutluyuz cok sukur.
Allahim bozmasin.Kizim ablasini gorunce havalara uçuyor.
insallah sizde gönlunuze gönlunuze gore birini bulursunuz
merhaba. Öncelikle lutfen konumu bir süre tasimayin. Su anki en büyük derdim bu ve zamanim kisitli. Yakin bir zamanda ise baslamayi dusunuyorum ama hala bebegime bakacak kimse yok ve nasil bakici bulacagimi bilmiyorum. Cevremde bakicisi olan arkadaslarimin hepsinde yatili yabanci bayan calisiyor ve benim o kadar butcem yok. Siz nasil bakici buldunuz? İstanbulda bakici ucretleri ne kadar? Hangi saatler arasinda calisiyorlar ve bebek bakimi disinda baska bir sey yapiyorlar mi?
İste kendini ifade etmeyi öğreniyor kenndi basina evde iletisim kurmadan otursa bütün gün o daha zararli bence.bende hem anne hem öğretmen olarak öneriyorum.tecrübeyle sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?