ben varım canım... endişe etmene gerek yok zorlu ama kısa bi dönem yasayacaksınız sonra bi bakmıssın alışmış bile...
biz 3 kez değiştirdik malesef.. ilk bakıcımız cok iyiydi bıraktı işi aniden... yeni gelen hanıma o zaman 18 aylık olan oğlum aynı gün içinde alıştı, üstelik çok beraber gün geçirmemize vakit bile yoktu.. çocukları çok seviyordu belliydi gelirken kocaman bir kepçe oyuncak getirmiş orda gönlü feth oldu zaten bizimkinin.. tanısmadan siz bi oyuncak alın verin sevdiği bişeyi, kadın onu vererek başlasın işine.. korkma yası küçük hemen alışır eminim...
biz birde 2 bucuk yasa doğru bir değişim yapmak zorunda kaldık işte o çok ama çok zor oldu...artık herseyin farkındaydı ve işten cıkardığımız bakıcımızı çok seviyordu, harika oyun oynatırdı çünkü ve eline sürekli abur cubur verir yemek ısıtmazdı yemıyo der gecerdi, ee çocuk sevmesmi yemek ye demio oynuo oh ne ala... neyse annemi çağırdım önce.. sonra yeni bakıcımızı, ki kendisi deniz bebekken işten ayrılan ilk bakıcımızdı unutmus ou hatırlamadı süreklı bağırdı çağırdı sabrettik, annemde bende balkonda orda burda dolandık yalnız kalsınlar diye, banyoda iki saat oturduğumu bilirim bi çişim var annecim dediğimde peşimi bırakırdı geldi kapıda nasıl ağlıo noluy gel bıyakma istemiom onu diye... bu 2 3 gün sürdü sonra kabullenmeye basladı 6 ay oldu hala yüzüme sen gitceksin aynuy(aburcuburcu olan) gelcek diyo pis pis gülüp, hayır oğlum nermin gelcek diyorum ama şükür ki su an sorun yok...
telas yok 18 ay çok küçük kolay atlatır bence, bizim öyle oldu an azından...yalnız seçimini iyi yap tekrar değişiklil olmasın 2 yasından sonra işte böyle çetrefilli oluyo yenisini kabullendirmek, kolay gelsin canım