Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı - Bebek Bakıcısı - Ümraniye

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Rabbit11

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
22
0
Merhaba,

4 aylık bebeğim için hafta içi 5 gün gündüzlü olarak çalışabilecek, 3-4 yaşına gelene kadar bebeğimle sevgiyle ilgilenip ikinci anne olabilecek, kişisel gelişimini sağlayabilecek eğitime ve kültüre sahip, daha önce bebek bakmış ve referans verebilecek bir bakıcı arıyorum. Ümraniye - Soyak Yenişehir bölgesinde oturuyorum. Yakın oturuyor olması tercih sebebidir. İlgilenenler iletişime geçerlerse detayları konuşabiliriz.

Eminim bakıcılık yapabilecek tecrübeye sahip ve ümraniye civarında oturan, işe ihtiyacı olan birçok insan vardır ama sanırım mesajım bu kişilere ulaşamadı.
Bayanlar, siz değilseniz de çevrenizde tavsiye edebileceğiniz birileri varsa bana yönlendirebilir misiniz?

bebekleri o kadar çok seviyorumki anlatamm size ve çokda ii ilglenirim ama şuan bi işim var benm ve çalışıyrm.böyle ilanları görünce diyrmki keşke çalışmasam bebek baksam diyorum. o kadar çok seviyorum işte..inşllh güvenilir birini bulursunnuz.oo güzel meleğinizee..benm için koklaya koklaya öpün lütfen

bebekleri o kadar çok seviyorumki anlatamm size ve çokda ii ilglenirim ama şuan bi işim var benm ve çalışıyrm.böyle ilanları görünce diyrmki keşke çalışmasam bebek baksam diyorum. o kadar çok seviyorum işte..inşllh güvenilir birini bulursunnuz.oo güzel meleğinizee..benm için koklaya koklaya öpün lütfen

Teşekkürler, umarım bulabilirim onu benim kadar sevip ilgilenebilecek birini.

soyak yenişehir karşısında atapol residence yakınında oturuyorum 35 yaşımda evli 2 çocuk sahibiyim lise mezunuyum sigara kullanmam çocuklarla aram gayet iyidir meslek sahibiyim ancak yol ve saat fazlalığından çalışamıyorum görüşmek isterseniz burdayım hayırlı günler

soyak yenişehir karşısında atapol residence yakınında oturuyorum 35 yaşımda evli 2 çocuk sahibiyim lise mezunuyum sigara kullanmam çocuklarla aram gayet iyidir meslek sahibiyim ancak yol ve saat fazlalığından çalışamıyorum görüşmek isterseniz burdayım hayırlı günler

Merhaba,

Görüşmek isterim. Özel mesaj gönderme hakkım yok. Buradan da iletişim bilgisi verilemiyor diye biliyorum. Siz özel mesaj gönderebiliyor musunuz? Ya da ne şekilde iletişim kurabiliriz? ************** mail adresime iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben sizi ararım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Görüşmek isterim. Özel mesaj gönderme hakkım yok. Buradan da iletişim bilgisi verilemiyor diye biliyorum. Siz özel mesaj gönderebiliyor musunuz? Ya da ne şekilde iletişim kurabiliriz? ********** mail adresime iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben sizi ararım.

eda hn.mailinizi kontrol edip okeylerseniz numaramı yazacağım

eda hn.mailinizi kontrol edip okeylerseniz numaramı yazacağım

merhaba,

mailimi kontrol ettim ancak gönderdiğiniz bir mail göremedim. yanlış adrese göndermiş olabilir misiniz? uzantısı ***** olacak. başı da ************
tekrar gönderebilir misiniz?

bende mesaj gönderemiyorum bir mail attım ama size ulaştımı acaba ona göre 2. bir mesajla telefonumu yazacağım iyi akşamlar

ilanınız üzerinden uzun zaman geçmiş ama ben sormak istedim. hala yardımcı arıyor musunuz?ataşehir yeni çamlıca da ikamet ediyorum iş tecrübem ve referansım var.[/

Merhaba hala iş arıyor musunuz Doğu Ataşehir de oturuyorum ve acil bebeğime bakacak bir meleğe ihtiyacım var...mail adresim hatic30@yahoo.com a bilgilerinizi atar mısınız ilgilenirseniz...

Eminim bakıcılık yapabilecek tecrübeye sahip ve ümraniye civarında oturan, işe ihtiyacı olan birçok insan vardır ama sanırım mesajım bu kişilere ulaşamadı.
Bayanlar, siz değilseniz de çevrenizde tavsiye edebileceğiniz birileri varsa bana yönlendirebilir misiniz?

merhaba yakın bir akrabam için bakıcılık işi aramaktayım iş tecrübesi ve referansı var.çok acil işe ihtiyacı vardır.ümraniyede ikamet etmektedir.ulaşım sorunu yoktur.tek vesaitle gelebilir.çocukları gerçekten çok sever.sıcakkanlı,sevecen,hamarat bir bayandır.görüşmek isterseniz ADI YASEMİN TURAN CEP05364312208 kendisinin de 22 17 ve 8 yaşlarında üç evladı vardır.

Merhaba,

4 aylık bebeğim için hafta içi 5 gün gündüzlü olarak çalışabilecek, 3-4 yaşına gelene kadar bebeğimle sevgiyle ilgilenip ikinci anne olabilecek, kişisel gelişimini sağlayabilecek eğitime ve kültüre sahip, daha önce bebek bakmış ve referans verebilecek bir bakıcı arıyorum. Ümraniye - Soyak Yenişehir bölgesinde oturuyorum. Yakın oturuyor olması tercih sebebidir. İlgilenenler iletişime geçerlerse detayları konuşabiliriz.

esatpaşada oturuyorum.çocuk gelişim mezunuyum.3 yaşında oğlum var.en büyük tecrübe bence kendi oğlumdur.çocukları seviyorum.tel no.0537 863 37 41

X